dinleyin ulan develer11
profili

  • ozan tufan

    şöyle bir açıklama yapmış,

    "burada bir tarih vardı, bir tarihi yok ettiler"

    kayıtlara geçsin.

    galatasaray adamın tarihini yok eder provokatör ozan.

  • ali koç ile ticaretim toplumu neden ilgilendiriyor

    - ali koç ile ticaretim toplumu neden ilgilendiriyor?

    + mhk başkanı olduğun için olabilir mi acaba?

  • boşanan kadınlara silah hakkı ve silah tahsisi

    süper fikir. hayret, nasıl kimsenin aklına gelmedi bu parlak fikir?
    böylece erkekler kadınları kadınlar da erkekleri öldürür dükkanı kapatırız.
    çok merak ediyorum, meselenin özünün eğitim ve kültür olduğunu ne zaman göreceksiniz?

  • türkiye'nin yaşayan en kaliteli üç insanı

    uğur dündar'ı yazmışlar üstüme toprak atın aq.

  • çaylak onay listesi

    10 entry pisleyen herkesin yazar yapıldığı vasat liste. yazdıkları 10 entrye bakıyorum 5-6 yaş grubundan geliyorlar sanırım.
    tuttuklarını attılar buraya zaten sözlük trollden geçilmiyor bir de bunlar geldi önümüzdeki süreç çok sancılı geçecek.

    ekleme: çaylak kardeşlerim, entrylerimi favla diye mesaj atmayın. prensip olarak çok çok beğendiğim kalburüstü yazılar haricinde entry favlamam. bu işi alışkanlık haline getirenlere yanaşın bence.

  • görüşecek arkadaşı kalmayan insan

    buyrun bu vasat insan benim.
    7 yıl küçük bir ilçede kendimi toplumdan izole ederek yaşadım. imrenilecek bir yanı yok, gerçekten çok boktan bir hayat. soğuk ve yalnızlık epey yol arkadaşı oldu bana.
    herkese gülümse, herkesin isteklerine okey de, onu üzmeyeyim, buna kötü davranmayayım derken bütün muhabbetler aynı yere çıktı, herkes çekip gitti kendi hayatını yaşıyor. çok sıkıntılar yaşadım ama yansıtmamaya çalıştım.
    daha sonra oradan ayrıldım.
    şu anda görüştüğüm hiç kimse yok. bir arkadaşım var ama buluşup bir şeyler içelim diyor tam oturuyoruz ben şu çocuğu okuldan alayım, evden bir şeyler istediler ben kalkayım vs. muhabbetlerinden dolayı aramıyorum, aradığında da bakmıyorum telefona.
    sokakta tanıdık birilerini gördüğümde görmezden geliyorum. çünkü muhabbetler sorular da klişeleşti. (naber, iyiyim, ne var ne yok, iyi sende ne var ne yok, nasıl gidiyor, iyi gidiyor, neyse görüşürüz allaha emanet bro)
    samimiyet sıfır, klişe sorular klişe cevaplar. facebook'tan instagramdan beğeni atıyorum fotoğraflara ama hiçbirini beğenmiyorum.
    maçta yanıma oturan adam emin olun sürekli görüştüğüm insanlardan daha samimi geliyor bana. maça dair yorumları, analizleri aynı ben.
    hani bir söz vardır ya, hepinizden nefret ediyorum ama tek başımayken de canım sıkılıyor.
    haberlere bakıyorum izlenilecek gibi değil. kadına şiddet, hayvanlara eziyet, pompalı tüfekle katledilen çocuklar, sağlık görevlilerine şiddet, tarihi eserlere yapılan saldırılar, toplumdaki kutuplaşmalar, iş kazaları, arazi kavgaları.
    bugün bir de dürbünlü tüfekle parkta kuş avlayan bir deli gördüm haberlerde.
    tam bir cinnet hali. sanırım 5-6 yaşlarındaki çocuklardan iyi arkadaş olur. onların arkadaşlığı daha saf daha hesapsız daha temiz.

  • 20 kasım 2016 fenerbahçe galatasaray maçı

    muhabir: kadıköy'de çok zor bir 90 dakika bizi bekliyor diyebilir misin?

    sabri: kadıköy'de çok zor bir 90 dakika bizi bekliyor.

  • cimbom koyar gökhan inler

  • 9 temmuz 2016 fehman hüseyin'in öldürülmesi

    yine gelmiş goygoy takımı, "ölmüş olsa ne farkeder" diye soruyor, "sorunu çözer mi" diye soruyor. bazıları da "yalan haberdir" diyerek olayı sulandırmanın telaşına düşmüşler. olm elinizin altında internet var girin biraz araştırma yapın burada böyle şarlatanlık yapacağınıza. ölmüş olması ne demek biliyor musun? yıllardır suriye'yi kürtleştirmeye çalışan bir terör örgütü liderinin ortadan kaldırılması demektir bu. sahadaki terörist hiçbir şeydir, lider kadrosunu dağıttınız mıydı bu iş biter. terör örgütlerindeki hiyerarşiden bile haberiniz yok. el bağdadi öldürülse ışid'in hali ne olur bi düşünün bakalım? el bağdadi öldürüldüğünde de çıkıp "ne oldu bu sorun çözüldü mü" diye soracak mısınız mesela? "ışid'i neden anlamaya çalışmıyorsunuz, sorunlarını neden dinlemiyorsunuz" diye soracak mısınız? pkk'yı, ypg'yi, kck'yı anlamayı teklif eden insanın ışid destekçisinden hiçbir farkı yoktur. ayrıca terör örgütü liderleri insanüstü varlıklar değil, öyle gözünüzde bunları büyütüp "kesin yalandır" deyip zırlamayın sağda solda. müjdeyi veren el hamis tugayları. yani öyle aa'nın masa başında hazırlayıp servis ettiği bir haber değil. aa'nın o bölgede rejime ve rejimin destekleyip sünni arapların üzerine saldığı terör örgütleriyle mücadele eden güçlerle iletişim halinde olduğunu sağır sultan bile biliyor. sizin zorunuza giden, bir gelişme olduğunda işinize gelmeyince kabul etmekte zorlanıyorsunuz. beklentiniz aslında çok kısa bir sürede suriye'nin kuzeyinin kürtleştirilmesi şeklindeydi. bölgeden pkk ve ypg yandaşı olmayan kürtleri, sünni arapları sürüp atmak veya onları sindirerek topraklarına arazilerine çökmek şeklindeydi ama ters tepki gelince, direniş haseke, lazkiye, humus, hama, rakka, idlib, der'a, halep çevrelerinde giderek daha da büyüyünce bölgeyi terör örgütleri marifetiyle kürtleştirme planınız işlemedi. şimdi de zırt pırt çıkıp "fehman hüseyin öldürülse ne olacak sorun çözülecek mi" diye soruyorsunuz. bölgeyi yeniden şekillendirmek isteyen güçlerin piyonluğunu yaparak insanların canına malına mülküne namusuna saldıranların karşı direnişle karşılaşması şok edici bir detay değil. bunda hiçbir sürpriz taraf yok. selahaddin tugayı olur, tel hamis tugayı olur, nureddin zengi tugayı olur, sahil şahinleri tugayı olur, tel rifat tugayı olur, ensar tugayı olur ne olduğu önemli değil bölgede nefret ekersen nefret biçersin barış diye diye herkese saldırırsan o insanlar da örgütlenip sana haddini bildirirler. bu aslında bu kadar basit bir olay. ondan sonra da gelip "fehman hüseyin öldürüldü de ne oldu sorun çözüldü mü" diye zırlarsın buralarda. hem silahla sorun çözmeye kalkacaksın hem de aynı yöntem sana uygulandığında bundan şikayet edeceksin. öyle bir dünya yok.

  • survivor 2016

    gecenin bomba esprisi acun'dan geldi:

    damla: 'amerika ödülü beni bitirmişti. ben o gün 2 gün boyunca kendime gelemedim sürekli ağladım geceleri bile..'

    acun: 'evet, efkarlanmışsın onu gördük.'

    çayı püskürttüm.

  • sur'da teslim olan pkk'lı teröristler

    "devlet kürtleri katlediyor"dan "evleri kullanılamaz hale getirdik insanları zor durumda bıraktık, pişman olduk, devlete teslim olmaya karar verdik"e evrilen, "teslim oluyoruz ateş etmeyin" diye yalvaran zayıf, çelimsiz, korkak tipler.
    evet arkadaşlar, memleketin dağ gibi yiğitlerini haince, kalleşçe, en adi tuzaklarla toprağa düşürenler aha bu kanı beş para etmez satılmış köpekler. bunları patates gibi doğrasam içimdeki nefret sönmez. hele o el kadar yavrular babasız kaldıktan sonra.