bi tatli huzur almaya geldim kalmamis la9
profili

  • instagram'daki hamile kadın tartışması

    neye kavga etmişler anlamadım. hamile bir kadın keyifle göbek atıyor. hamile göbeği görünce krize giren kız kuruları dizinden uzun etek giyince oldum sandığı namuslu turşu gibi beyaz bmwli piremsini beklerken, böyle göbeği açık göbek atan, kimsenin ne düşündüğünü umursamayan kadınları görünce kısa devre yapıyor. halbuki turşu gibi bekledi onlar ilk onlar hamiş kalmalıydı ah gördün mü adaletsiz dünya.

    edit: arkada london eye ile çekilmiş foto ve bayraktan anlayacağımız üzere ingiltere'de muhtemelen bu abla, diğerlerini birbirini yesin o hayatını yaşıyor negzel.

    edit2: kadın mimmi ikon'muş ya. e o kadın youtubeda feci ünlü deli para kazanıyordur sarışın yakışıklı bir kocası var ve azeri kökenli bir kadın. yani evet kudurmakta haklısınız süslümanlar ahsjajs

  • türkiye kalp hastalıklarında dünya birincisidir

    sebebi ne türk mutfağı ne hareketsizlik olan birincilik. sebebi tabi ki malum şahıstır.

  • kirpiye yapılan eziyet

    içim parçalandı yemin ediyorum. bebiş gibi ağlaması, öteki yaratıkların gülmesi. canım gitti resmen.

    yazlık yerlerde çok olur kirpi ve balkondan görünce seviniriz biz, bikaç kez su koymuşluğumuz var, bu kadar zararsız ürkek bir hayvandan ne istediniz ya.

    dünyada çok fazla kötülük var, artık kalbim kaldırmıyor. sözlük sayesinde bunlarla karşılaşmaktan resmen ruhum yoruldu. dayanamıyorum.

  • anime kadınlara dönüştürülmüş dünya liderleri

    türkiye için yanlış lider konulmuş. hitler'in stalin'in yanında atatürk ne alaka? erkekleri küçük düşürme amacıyla seksi kadın animeleri gibi göstermek seksist bir yaklaşımdır, çünkü kadınların küçük düşmüş varlıklar olduğu ön kabulüyle işler ve yanlıştır. bu yüzden bu listede kadınlara seçme seçilme hakkını veren kadın-erkek eşitliği konusunda hassas olan atatürk'ün bulunmasını bilhassa kınıyor ve büyük saygısızlık olarak görüyorum.

  • plajda squat yapan kız

    bomboş sahilde yaparlar tabi gelsinler bizim beyaz atletli çomarlı suriyeli halk plajında yapsınlar şu hareketi. denize girmeden yıkarlar kızları mazallah.

  • suriyelilerin dükkan açmaya başlaması

    desteklediğim olay.

    ne de olsa rekabet var değil mi değerli türk esnafı. hem de istikrar devam etmeli.

    arap hayranıydınız hepiniz, dininizi istediğiniz gibi yaşayamıyordunuz ya hani? yaşarsınız artık esnaf kardeşleriniz ile bir olup ne güzel. hem istikrar canım.

  • devlet bahçeli

    7 haziran'da farklı davransa şu an çok farklı bir ülkede yaşıyor olabilirdik. çok daha güzel bir ülkede, umutlu yarınlarımız olabilirdi. benden çaldığı yarınlarım onun borcu olsun ömrünce.

  • ramazan'da elinde birasıyla gezen mini şortu kız

    gizli kamera ile her gün bir şehirde dolanarak deney yapmasını istediğim kız. her laf edeni, şiddet göstermeye kalkanı kelepçeleyip hapse tıkıp, orada tüm gün bisiklet çevirtip ürettikleri enerjiden topluma fayda sağlamaları gerektiğini düşünüyorum. sizce de daha güzel bir ülke olmaz mıydı? bisikletin karşısına motivasyon için bu kızın resmi asılabilir.

  • 50 santim biceps'li vücutçu kadın

    calisma ile degil ekstra testesteron alarak bu hale gelmistir. pipisi bile cikmis olabilir.