ben cokoprens8
profili

  • 16 temmuz 2016 ankara patlaması

    bir hırsızın ülkeyi getirdiği noktanın resmidir o patlama. ışid, pkk, darbe... ülkeyi mahvetti siyasi hırsları için. allah belasını versin...

  • hamdolsun yozgat'ta kınalı hasan'lar eksik olmuyor

    bedelli asker kınalı bilal ve çürük raporlu kınalı burak'ın babası diyor bunu hamdolsun.

  • 20 mart 2016 efkan ala basın açıklaması

    yeşil kartıyla hastane hastane gezip ağrıyan götüne derman arayan ama bir yandan da patlayacağı alanı keşfe çıkan ışid militanı mehmet öztürk için "hakkında arama kararı yoktu" dedi şimdi. ben misal çıkıp şurada tayyip'e bir küfür etsem anında terörle mücadele ekipleri kapıma gelir ama taksim'de kaç kişinin canını alıp, bir o kadarının da yaralanmasına sebep olan ışid'ci için akp kılını bile kıpırdatmamış vay anasını...

    aç karın yüksek nalın,
    salın taşaklarım salın. ülkeye bak...

  • 17 yaşındaki kıza 20 kişinin tecavüz etmesi

    türkiye neydi? türkiye tecavüzdü, tacizdi, çocuk istismarıydı, kadına şiddetti, patlayan bombalardı, tahammülsüzlüktü, öfkeydi, çaresizlikti, gelecek kaygısıydı... türkiye buhrandı.

  • 13 mart 2016 ankara'daki patlamanın faili

    edit: ak-troller hunharca eksilediğine göre fail bellidir.

    dedemdir. kesinlikle akp değildir ama. akp değildir dedim bakın. akp hiiiç değildir. istikrar sürsün, haydi bakam dimağını vizyonunu siktiklerim.

  • erdoğan emir verirse akşam namazına moskova'dayız

    "bizim millette korkacak bir kişi bile yoktur. on yaşındaki çocuğumuz da akıncıdır, yüz yaşındaki dedemiz de akıncıdır" demişler bir de.

    kendilerini malkoçoğlu, mihaloğlu, turhanoğlu sanan tezek akıncılarını putin sikmese bari.

    neyse, gitmek isteyene cephe açık, önden buyursunlar. cana geleceğine mala gelsin.

  • erkeksiz bir dünya istiyoruz

    (bkz: redvelve'siz bir sözlük istiyoruz)

  • ev işi yapan erkeğin biraz hafiften şey olması

    toplumun arızalı rol dağıtımına biat edenlerin "erkek iş yapmaz" saçmalığıyla 'kesin ılıktır' diye garipsemesine sebep olan durum.

    ps: bugün mutfakta yemek yaparken yan komşum olan adamın da elinde bez, evinin camını sildiğine şahit oldum. ne gay'im, ne şu ne de buyum ama mecbur olduğum için kendi işlerimi kendim yapıyorum. ütü hariç çoğu işi de yaparım ve zerre gocunmam bundan, niye gocunayım?

    ve bir gün oğlum olursa onu da kadınları ezmeyecek, kadınların emeğini sömürmeyecek şekilde yetiştireceğim ki erkek egemen zihniyet azala azala bitsin tez zamanda diye.