loykalina5
profili

  • ösym'nin yanlış puanla yerleştirme yapması

    1499 kişinin hepsinin dava etmesi gereken durum. hem fahiş fiyatlarla sınav yap, 1 dakika bile gecikeni sınava alma, sınav sonuçlarını kafana göre ya da kodaman birisi bir tweet attığında açıkla, açıklaman da önceden olduğu gibi sabah saatlerinde değil de mesai saatleri sonrasında olsun ki insanlar şikayet edebilecekleri gün sayısı bir azalsın, aldığın kararları doğru düzgün uygulayama, bunun sonucunda 1499 kişiyi önce bir yerlere yerleştir, akabinde yerleşemediniz özür dileriz de, 1110 kişiyi de sen şuraya yerleştin, ama yanlışlık yapmışız aslında şuraya yerleştin de ve sana karşı bir yaptırım olmasın. yok öyle yağma.

  • işe mutsuz giden insan

    işinden ziyade amirlerinden, iş arkadaşlarının bir kısmından ve iş ortamında dönüştüğü kişilikten memnun olmayan bir insan da olabilir. iş değiştirmeyi düşünüyordur; çünkü sahip olduğu iş, işe mutsuz gitmeyi kaldırmayacak bir iş olabilmektedir.

  • italya'nın uefa kuralını çiğnemesi

    şampiyonlar ligi'nde güçlü ekiplerin türk takımları karşısına yedek ağırlıklı kadroyla çıktığında akla gelmeyen kural. iki yüzlülük bunu gerektirir çünkü.

  • vodafone arena

    1453 kartallar adli, kulube zarar verme amaciyla taraftar grubu kurduranlara verilmemesi gereken stadyum. siz gidin konya'da, trabzon'da, tt arena'da isliklayin olenleri ya da diger ulkelerin milli marslarini. saygisizliginizi stadimiza sokmayin.

  • sevgilisiyle 792 saat telefonla konuşan kız

    sevgilisiyle 792 saat konuşan erkekle çıkmaktadır. arkadaş, şu cinsiyetçiliğinizden gına geldi.