viktor mancini8
profili

  • 1 aralık 2018 deontay wilder tyson fury maçı

    onu bunu bilmem. 2 yılı aşkın süredir bokstan uzak dur, 190 kilolardan 115 civarı kiloya düş, depresyon gibi problemlerle uğraş ama 2 yıl sonra sikletinin en güçlü isimlerinden biri ile kafa kafaya mücadele ederek berabere bitir. bence fury büyük bir alkışı hakediyor.

    edit: bir yazar arkadaşımızla ilgili gereksiz yere argolu bir yazı yazmıştım. mesajlaşınca sorunu hallettik kusura bakmasın.

  • geceye bir underrated film tavsiyesi bırak

    dsahgdashjdaskjdafsfaf ulan adam old boy yazmış amk. oldu olacak the shawshank redemption, the godfather yazsaydınız. benim önerim ise şudur;

    (bkz: los amantes del circulo polar)

    hatta vaktiniz bol ise bütün julio medem filmlerini izleyin.

  • ramil guliyev

    dünya şampiyonu oldu ama asla arda'nın milli takıma dönüşü kadar konuşulmayacak şampiyon.

    ne kadar rezil bir ülkeyiz amk. futbolunuzu sikeyim.

  • küba büyükelçisi'nin mustafa akyol'a verdiği ayar

    küba büyükelçisi alberto gonzalez casals tarafından mustafa akyol isimli yazar kişisine verilmiş ayar.link

    hürriyet daily news'te "why the turkish left hates erdoğan but loves castro" ("neden türkiye solu erdoğan'dan nefret eder ama castro'yu sever") başlıklı bir yazı kaleme alan mustafa akyol, erdoğan ile fidel'i birbirine benzetti.

    yazıda, fidel'in "diktatör" olduğunu öne süren akyol, erdoğan eleştiriliyorsa, aynı eleştirilerin fidel'e de yapılması gerektiğini iddia etti. yazıda fidel'in "devrimci", "ilerici" ya da "anti-emperyalist" olmasının birönemi olmadığı öne sürüldü.

    yandaş yazarın yazdıklarına, küba büyükelçisi alberto gonzalez casals yanıt verdi. "fidel castro'yu tanımıyorsunuz, küba'nın tarihi hakkında hiçbir fikriniz yok" diyen casals, akyol'un yazdıklarının cehaletini gösterdiğini söyledi.

    casals'ın akyol'a yanıtı:

    "yazdıklarınızın cehalet düzeyini gösterdiğini ifade etmeme izin verin. fidel castro’yu tanımıyorsunuz, küba’nın tarihi hakkında hiçbir fikriniz yok ve saçma ve yaralayıcı sözleriniz, küba karşıtı basının aşağı ve kötü bir kuklası gibi hareket ettiğinizi gösteriyor.

    yazınız saygısızca; yalnızca liderimizi kaybetmenin acısını yaşamakta olan küba halkına karşı değil, türk halkının kendisine karşı da. biliyorsunuz şu günlerde milyonlarca türk, fidel castro’ya olan saygısını ifade etti. yalnızca, nefret ettiğiniz ve tiksindiğiniz açık olan soldan değil, büyük ülkenizin bütün kurumlarından, bütün siyasi, toplumsal, dini kesimlerinden insanlar saygılarını dile getirdiler.

    sözlerinizin yol açtığı yara, onları kübalılar için son derece zor bir anda yayınlamış olmanızla birlikte ikiye katlanmış durumda. dünyadaki milyarlarca insanın duygularına ortak olmanızı istemiyoruz, çünkü görüldüğü kadarıyla ‘farklıyı oynayarak’ dikkat çekmekten zevk alanlardan olduğunuz anlaşılıyor; istediğimiz şey saygı göstermeniz. yazınız, zıt görüşler arasında bile var olması gereken en temel onur ve saygı kurallarını dikkate almamıştır.

    havana’dan santiago de cuba’ya kadar tüm küba’dan gelen görüntüler, liderimiz için ağlayan bütün küba halkının görüntüleri fikrinizi değiştirmeniz için yeterli değil mi? yoksa yalnızca miami televizyonunu mu izlemeyi tercih ediyorsunuz?

    sizin kendi liderlerinize bile saygınız yok. latin amerika’da mustafa kemal atatürk’ün imajını yücelten kişinin fidel castro olduğunu muhtemelen bilmiyorsunuz. bütün türklerin kahramanı olan atatürk’ün anısına küba’da adım atılmasını fidel castro sağladı. küba’daki atatürk büstünü fidel castro dikti, çünkü onun fikirlerine inanıyordu ve onun fikirlerinden ders almıştı.

    sayın cumhurbaşkanı erdoğan’a bir şey demek istiyorsanız cesur olun ve dolambaçsız konuşun. zehrinizi salmak için numaralara başvurmanız ve liderimizin kişiliğini kullanmanız kabul edilemez."

    mustafa akyol'un yazısılink

    ulan her gün bi ülkeden ayar yiyoruz amk. yakında sealand bile bize ayar verir.

  • kenan sofuoğlu

    anca mitinglerde veya kendisinden 10 yaş küçük kişilerin yarıştığı yerde * artistlik yapan balon. amk git motogp'de valentino rossi jorge lorenzo vb. kişileri geçip türk bayrağını dalgalandır bi görelim bizde seni ayakta alkışlayalım. binali yıldırımın önünde bayrak açsan ne olur amk?

    edit: tamam arkadaşlar anladık amk on defa aynı mesajı atmışsınız. biliyorum çok acı çekmiş allah sabır versin versin ama yazdığım konuyla ne alakası var amk. ben burada gördüğü gereksiz ilgiden bahsettim siz bana çektiği acıları mesaj atmışsınız.

  • 22 mart 2016 brüksel havalimanında patlama

    en az 10 yaralı olduğu söylenen patlama. ayrıca bıktırdınız artık be amk yeter lan her başlık altında sikik sikik mit esprileri rte esprileri. ulan iki dakika bilgi öğrenmeye geliyorum 10 entry'den 9'u espri kasan mallar. valla sıktınız artık.

    edit: o zaman burayı okuma diyenlere hatırlatırım. buranın sloganı kutsal bilgi kaynağı sen de siktiri boktan entryler gireceksen bi zahmet inci sözlüğe git. ulan ne mal adamlar var amk.

    edit 2: durum vahim 34 ölü 170 yaralı diyorlar. saldırıyı ışid üstlenmiş. patlamadan önce silahla ateş açılmış. saldırı metro ve havalimanında yapılmış. ayrıca belçika iki tane nükleer santralini tedbir amaçlı kapatılmış. çok kotu bir şey. ulan o değilde konya stadında saygı duruşu yuhlandığı zaman sürekli kıyamet kopardınız. bakıyorum da şimdi biz o geri kafalı çomarlara dönmüşüz haberimiz yok. bi insan ölüme sevinir nasıl anlamış değilim. benim görüşüm bizim ülke de insanlık denen bir şey kalmamış. en aydınından en yobazına kadar bu böyle. hele ekşi sözlük gibi bir mecrada saldırıya sevinenler varsa artık ekşide bitmiştir. yazık amk artık ekşide bile bu muhabbet yapılıyor. x olurken siz neredeydiniz gibi siktiri boktan bir argüman kullanılıyor. harbiden yazık..

  • sigara paketlerine rte resmi konulması

    sigara satışlarına bir darbe vuracağına inandığım görüş. örnek

    edit: yaylada cimene uzanip goge bakan savasci isimli yazarın yolladığı örnek. ayrıca link için kendisine teşekkür ederim.

  • beyaz futbol

    abdülkerim durmaz : doğruyu söyle rasim bizi celtic maçında destekledin mi?

    rok : allah belamı versin destekledim.

    abdülkerim durmaz : aferin lan.