fakir misin nesin defol8
profili

  • olgun erkeklerden hoşlanan genç kadınlar

    bi arkadaş öyle güzel yazmış ki... "45 yaşındaki çöpçü de olgun, ticaretle uğraşan 55 yaşındaki milyonluk amca da olgun. sence hangi olgunu tercih ederler" haha...

    olay hakikaten olgunluk değil yavrular, pa-ra. adamın metresi bile olurlar ki oluyolar da. hatta kaçıncı metresi kimbilir? adam bunları sırayla sikiyor ve bunları bildikleri halde aynı adama siktirmeye devam edebiliyorlar. instagram post'larında da 'kendi ayakları üzerinde duran güçlü kadın' pozu kesiyolar. niye? çünkü plazada sekreter kendisi aynı zamanda.

    tanım mı? "olgun" olarak adlandırdıkları paralı erkeklerden hoşlanan potansiyel şeyma'lar.

  • evde yemek yapma kültürünün bitmesi

    zamanında burada birileri türkiye'de kahvaltı kültürünün içler acısı olması şeklinde başlık açabildiği için çok da umursamadığım başka bir konu.

    bağzı ekşi yazarlarında mantık şöyle işliyor:

    - benim çevremdeki 3-5 kişi evde yemek yapmak yerine dışarıda yemeyi tercih ediyor. o halde tüm ülke böyle... yani sonuçta cihangir eşrafı böyleyse çemişgezek de böyledir bence.

    aynen böyle işliyor kafaları. ciddiyim. biri de ''şehir hayatının hengamesinden yemek yapmaya vakit mi var azizim?'' diyerek, az sonra paşa dedesinden bahsedecekmiş gibi halktan kopukluğunu tescillemiş adeta.

    ekşi sözlük ciddi anlamda fantastik bi yer ya. bayılıyorum buraya...

  • erkek yazarların giydiği iç çamaşırı markaları

    saat, parfüm derken buralara kadar geldi mi lan muhabbet? içime giydiğim donun ne kadar kaliteli veya kalitesiz olduğunu belirtmeye kadar getirdiniz mi cidden? anlam yüklediğiniz şeylere kafam girsin istiyorum ama hissetmezsiniz pek. kafamı geçmiş çünkü açılan gedik.

    olm gidin bi meşgale edinin ya. dişe dokunur herhangi bir meşguliyetiniz olsun. 250 gram brandasını sündüre sündüre hayatınızın tümüne yaymaktan daha mühim şeylerle uğraşmanız hayrınıza olur.

    tanım? çoğunluğun umrunda/sikinde olmayan markalar. markalarımız.

  • şeyma subaşı'nın iç çamarşırsız dans etmesi

    yahu şu ''size ne? istediğine vurdurabilir...'' tayfası da iyice sıktı artık. ulan bu kapalı kapılar ardında cereyan eden bi hadise değil ki hakkında atıp tutmuş olalım. karı bildiğin ayan beyan ne bok yediğini paylaşıyor, ediyor. bunun da toplum nezdinde illa ki bi reaksiyonu/karşılığı olacak. asıl bundan size ne? sanki birinin evini gizlice gözetliyormuşuz ve üstüne içeride olan biten hakkında yorumda bulunuluyormuş gibi saçma salak çıkarımlarda bulunmayın lütfen.

    paylaşıyosan, eleştiriyi ve övgüyü aynı anda göğüslemeyi kabul edeceksin. etmiyorsan eğer, bundan kelli yiyemeyeceğin yarrağın altına yatmayacaksın. çünkü sen bunu en yakın arkadaşına gizlice telefondan göstermiyosun, milyonlara açıyosun.

    benim video'dan ziyade şeyma'yı alenen takip edenlere naçizane tavsiyem, şeyma sağlıklı bi çıta değil. onu hedef belirlemeyin. zararlı çıkarsınız...

  • youtube'deki kasırga canlı yayını

    bayrak yırtılmasaydı kopma ihtimali daha fazlaydı ama şimdi kopup ayrılması daha zor çünkü iki ayrı parçanın hareket alanı çok fazla. istediği yere savrulabiliyor. bayrağın hareketi tek bir yere zorlansaydı veya 2-3 farklı yere, o zaman görürdüm ben şrfsz bez parçasını.

    yalnız bilimselmiş gibi konuşup sonunda sokak serserisine bağlamamdan anlayacağınız üzere fizikçi değilim ama anlatmak istediğimi hesaplamalarla anlatacak bir babayiğit olursa sevinirim.

    o değil de, ulan ne sıkılmışız be!

  • ve katar abd'yi satar

    yazıyı değerlendirmeden önce bir sorum olacak izninizle. şu büyük resim geyiğiniz bitmeyecek mi lan sizin? her siyasi analize, her teoriye büyük resim diyen yarrak kürek bi güruh türedi. rahatsız mısınız olm siz? hayatta her şey sizin için bir taşak malzemesi mi, nedir?

    yazıya gelince. az çok bilinen bir gerçeğin sadeleştirilmiş hali. günlerdir oraya buraya ''yav bu katar olayı ne ola ki?'' diye soran tayfaya cevap niteliğinde, bilgilendirici bir yazı. bu olay bize gösteriyor ki suud köpeklerine hiçbir zaman güvenilmez. ortadoğu'nun en büyük ikinci kanseridir bunlar. birincisini hepiniz biliyorsunuz. yalnız ben katar'ın suriye gibi karışacağını hiç zannetmiyorum. suriye sadece bir güzergah görevi görüyorken, katar'ın bizzat o güzergahtan geçecek hammadesi mevcut. yani bir yaptırım var elinde. ırak da alternatifi var diye yalnız kaldı ama katar yalnız ve çaresiz değil. gerekirse eniştesine siktirir suud ve yandaşlarını ama yine de yelkenleri suya indireceğini düşünmüyorum.

    son 10 yılda ne yaşanıyorsa abd aleyhinde sonuçlanıyor. bu da o oyunlardan biri. trump reyiz de batacak olan gemiyi batırmaktan 'sorumlu tutulacak' olan sözümona 'faşist' kaptan.

  • drift kazasından sonra kavgaya tutuşan apaçiler

    ulan şu topluluğun ortasına eskaza bir bomba atılsa ülkenin gelişmişlik seviyesi bir tık yukarı çıkar. geleceğe dair umutlarımız yeşerir, karamsar olmaktan vazgeçerdik yeminle.

    hiç hümanist günümde değilim. geberebilirler.

  • burcu bakdur

    çok içten bir şekilde fakir misin nesin defol diyerek sempatimi kazanmış olan hatun.

    nick'imin ekmeğini yiyecekseniz böyle yiyin, aferin. ***