emergens5
profili

  • cizre'de 9 sivilin yakılarak katledilmesi

    (bkz: sivil terörist)

    edit: bırakın artık olm bu solcu ağızlarını. sizden ala faşist mi var? yok cizre madımak'ı yaşıyormuş, yok siviller ölüyormuş. madımak'ta saz çalanları yaktılar, elinde keleşle asker vuranları değil.

    yaralı almak için yaklaşan ambulansı ben tarıyorum dimi? ki hala utanmadan o yaralıların sivil olduğuna milleti inandırmaya çalışıyorsunuz. kara propagandasını siktiklerim.

    edit 2: terörist bozuntuları rahatsız oldu, özelden küfür edip nick altıma pisliklerini kusuyorlar. ayrıca başlık başa kaldı, kaçmış bizim sevgi kelebeği.

    silinen girdi

  • mustafa koç'un ölümüne üzülmek

    kalbi taşlamış beyin fukaraları tarafından abes karşılanır. "annen ölse üzülür müsün" diyor bide. senin yaptığın karşılaştırmaya kafam girsin.

    babasından kalan mirası karıyla kızla yemek yerine, millete iş imkanı sağlayan, üretim gücünü kullanan bir insandan bahsediyoruz. çevremden duyduğum ve bildiğim kadarıyla da kimseye bir zararı dokunmamış. eğer biraz olsun üzülmüyorsan, ya düşmanısın yada insan sevmiyorsun.

  • espri yapmak

  • sırf ibnelik olsun diye yapılan şeyler

    araştır butonunu kaldırmak.

  • trafik sigortası

    geçen hafta evlat acısı gibi girmiştir.

    53 yaşındaki babamın üzerine olan aracımı 830 liraya yaptırdım. adamın hem kazası yok hem yaş indirimi alması lazım hem de araç 15 yaşında. ulan sigorta dediğin şey kullanıcının yararı için çıkartılmış. ben her sene sana bin lira sikileceksem sokarım öyle yarara. verdiğim param haram zıkkım olsun lan, doymadınız milleti sikmekten. bize de müstahak amk, eşek olmayı seçtiysen semer vuran çok olur.

    edit: 34 plaka.