flycat20024
profili

  • salatalığın kilosunun 13 tl olması

    üreticinin cebine sadece 5 tl si yansımaktadır. ayrıca üretilen ürün miktarı beşte birine düştüğü için fiyatlar artmıştır.

    --- spoiler ---

    16 nisan'da güçlü bir türkiye için ben de hıyarım diyorum.

    --- spoiler ---

    üretici editi: üreticiye yansıyan kısmında ilaç, gübre, mazot, işçilik vs. masrafları düşülmemiştir. ayrıca kumluca halinde güncel çengelköy salatalık fiyatı da 6 lira değil 5 liradır. hatırlatayım! bizi öptükleri gibi sizi de çok pis öpüyorlar tüketici kardeşlerim.

  • entrylerin silindiği yalanı

    last edit:

    suser kardeşlerimin bilgilendirmesi sonucu, örnek 1 ve örnek 2'deki entrylerin sahipleri kayıp olduğundan entrylerine ulaşılabiliyor. ayrıca silinen entryler size aitse bir şekilde görebiliyorsunuz. benim yaşadığımda böyle bir şey galiba.

    ----------------------

    örnek edit: sildiğim 351 tane entryden sadece bir tanesi #45582882

    ekran görüntüsü

    --------------------------

    silmiş olduğumuz entrylere ulaşımın hâla mümkün olması durumudur.

    malumunuz 28 şubat 2016 ekşi sözlük direnişi nedeniyle birçok yazar kendilerine ait olan entryleri silerek tepki göstermektedir. ancak silindiği söylenen entrylerin silinmediğini sadece bize gösterilmediğini farkettim. eğer entry bir yerde link vs. olarak kaldıysa bu entrye ulaşılabileceği anlamına geliyor.

    örnek 1 : #50751396

    yazar 1 : lagrangian-eulerian-kardesler

    örnek 2 : #48534034

    yazar 2 : garipbasci

  • 3. dünya savaşının muhtemel taraf ülkeleri

    bence biz bir ön eleme savaşı yapıp öyle gireriz diye düşünüyorum. onun için ön savaşacaklar tarafı da olması gerekir.

  • lara acil kayıp

    bu olaydan sözlüğe yatmadan bir bakayım dememle saat 00:30 gibi haberim oldu. pijamaları çıkarıp arabaya atlayıp 1 saat kadar amcamızı aradım. fener caddesinden başlayıp tekelioğlu caddesi, eski lara yolundan düden şelalesine, güzeloba kipa dan yine başladığım noktaya kadar ki tüm park ve caddeleri dolaştım. yol üzerindeki bir iki taksi durağına da amcamızın resmi gösterilip eşgali verildi. medical park hastanesi acil servisine gidildi ve amcamızın eşgali verildi. bu arada 3-4 tane polis aracı da devriye atıyordu. umarım en kısa sürede amcamıza sağ salim ulaşırız.