oduncu ilyas7
profili

  • ilk bira içilen yer ve zaman

    2004 yaz tatili 16 yasindaydim manavgat side'de yazlıktaydık elazığlı çakal oğlu çakal bi velet vardı bira içion mu gardaş dedi, hiç icmemiş olmama rağmen içiom la tabe angara bebesiyizzz amssss dediydim gitmis 2şer tombul efes almiş gelmiş. ailem aşırı muhafazakar olduğu için 2. şişeyi elemana çaktırmadan döküp ben kaçar diyip kacmıstım aklım çıkmıştı kalbimden sıçmıştım mk babam anlayacak diye, baskıyla büyüduk utana sıkıla çekine çekine babadan anadan bok var gibi, neyse ki anlamamişlardi. sene 2020 yaş 33 it gibi içer hala saklarım ailemden* ne polisi alköl bey??!!!

  • 20 mayıs 2019 hollanda red light district rezaleti

    (bkz: suck and fuck fifty)

    red light'da çoğu kadın sütyen çıkarmak için de ekstra 20 euro ister. esas rezalet budur

  • 20 mayıs 2019 hollanda red light district rezaleti

    (bkz: suck and fuck fifty)

    red light'da çoğu kadın sütyen çıkarmak için de ekstra 20 euro ister. esas rezalet budur

  • tamircilerin kullandığı kalıp cümleler

    usta: motorda bi şakırdama var duyuyo musun bak araba yatak vuruyo?
    ben: duyuyom abi evet (duymuyorum)

    fiks laftır o motordan gelen şakırtı, yatak vurmak ( ne olduğu konusunda en ufak bi şey canlanmıyor gözümde)

    (bkz: yatak vurmak)

  • suriye sinirina 911km'lik duvar

    4 milyon suriyeliyi sınırdan içeri soktuktan sonra yapılması da enteresan olan duvar. gelenler suriyeye geri dönemesin diye heralde

  • havaalanında olay çıkaran saat ayar mağdurları

    izledim, izlerken elim ayağım titredi, sen kimsin ulan o çalışana o tarzda o ağızda konuşacak. kendi katıksız gerizekalılıklarını, kendi tertemiz pırıl pırıl su katılmamış orospu çocukluklarını karşı tarafa yüklemeye çalışan 2-3 zavallı sığır. ya işte kurumda da hata var. yalamicaksın kardeşim bu orospu evlatlarının götünü. benim personelime bu şekilde haksız yere hakaret eden, bu derece saygısız bu derece yavşak olan insanın hiç bir işlemini yapmam, buyrun efendim karakola gidelim derim. zavallı kızcağız gömdü kafasını oturdu, deliye döndüm ya.

    bi de bu katıksız gerizekalı orospu evladı videonun başında kendinden çok ama çok emin bir şekilde, biz dünya saatine göre hareket ettik ama havaalanının kendi gaffasına göre bi saati varmış meyer ki gerekirse gavga da edecieeeez diyo ya. al birinin kafasını sok diğerinin götüne. ulan ana bacı sülale gelmiş gerçmiş ecdad iffet feriştah neleri var neleri yoksa sövdürdüler bana.

    siz binmeyin uçağa amk evlatları, siz kağnıyla seyahat edin ve mümkünse kağnıyı çeken tarafta olun. çünkü anca öküz olabilirsiniz terbiyesiz aşağılık mahluklar

  • 1 kasım 2015 türkiye erken genel seçim tahminleri

    saadet %1,5
    büyük birlik %1
    vatan %0,3
    dsp %0,25
    ldp %0,04
    komünist parti %0,02

    diğerleri %97