desade10
profili

  • kızlara mesaj atmayan sözlük yazarı

    kimin kadın kimin erkek olduğunu ayırt etmeye çalışmak gibi saçma sapan ve boş işlere harcayacak vakti olmayan yazardır.

  • erkeklerin kadında en çok sevdiği saç modelleri

    yıpranmışıyla da çıkarım en şahane saç modelidir benim gözümde. diğer adamlar için de öyledir ama pek söylemek istemezler.

  • bir kadına verilecek en güzel çiçek

    hiç beklemediği bir anda verilecek herhangi bir çiçektir

  • boğaziçi mezunu oyun abisi

    muhtemelen başvuran kişi işini layığı ile yaparsa oyun abisi olduğu kişinin pederi tarafından baya iyi pozisyonlara itelenecektir. eğer fırsatınız varsa gidin, biraz takılırsınız aile evi vs, yemek de vardır. denize de girersiniz.

  • engelli kadının kedisini yiyen pitbull

    oldu amına koyayım fil falan besleyelim evleri yıka yıka yürüsün madem. fil yani sonuçta bu, doğasında yürümek var niye önüne ev diktiyseniz artık.

  • khk ile 1 doları 1 liraya sabitlemek

    ne 1 lirası ya, yapabiliyorsak 1 doları 0 lira yapalım madem, adamlardan bedavaya alış veriş eder dururuz.
    https://i.hizliresim.com/jyoljm.jpg

  • şu anda herkesin çaylaklarla mesajlaşıyor olması

    ya ben anlamıyorum bu saçma takıntıları. bana birisi mesaj atıyor sohbet ediyoruz, çaylak mı değil mi bakmıyorum bile. bu nasıl bir kompleks arkadaşlar, bu itibar merakı, ayrıcalık gösterme çabası vs, kusura bakmayın ama sizleri ezik gösteren bir şey bu. bana komik de gelmiyor açıkçası, esprisine diyoruz dediğiniz bir çok şeyin altında gizledikleriniz aşağı yukarı bunlar.

    eğer sen vasıfsız bir yazarsan sana verilen ayrıcalığı başkasıyla paylaşmak istemezsin haliyle. dünya da böyle bir yer, bir şeyi en çok kendisinin hak ettiğini düşünen yeteneksiz maymunlarla dolu.

    evet şu sıra biraz daha sık gelmeye başladı çünkü çaylak yazarlar kendilerini bizim kadar açık ifade edemiyor. kendini açık açık ifade etmek herkesin isteyebileceği bir şeydir.

  • tacizle yürümek arasındaki fark

    ben tacizi ve yürümeyi de kadının iradesine bırakıyorum, o yüzden kafam çok rahat. isterse bana yürüyebilir isterse beni taciz edebilir.

  • cumartesi gecesi evde oturan ezik ve yalnız insan

    evde her şeyi olan insandır*

    dışarıya sosyalleşmek için çıkılır ve bu coğrafyanın beyin özürlü spastik insanlarıyla sosyalleşmek mümkün değildir. kızları desen kezban, erkekleri desen gay mı lan acaba diye kafasında deli sorular. şimdi geriye arkadaşlarla dışarıya çıkmak kalıyor, eh gelsinler bizde oturalım veya onlarda madem. sonuç olarak dışarıda kimseyle tanışamıyorsun ve asıl amacını ıskalıyorsun. bütün bu aksilikler ve olumsuzluklar varken niye bir bardak biraya 15 lira vergi ödeyeyim, mal mıyım ben.

  • gençken her haltı yiyip 30'da evlenmek isteyen kız

    gençken her haltı yeyip 30 unda evlenmek isteyen bir erkek olarak taliplisi olduğum kız