gezgin rocker5
profili

  • iphone 7

    burada satış yapanların sözlükten atılması lazım. donanımhaber mi lan burası? ekşi market var, ekşi duyuru var gidin oralarda satın. iyice anasını siktiniz sözlüğün formatının.

  • recep tayyip erdoğan

    15 temmuzdan beri bu adama bakışında yumuşama olanlar, birlik beraberliği sağlayacağını falan düşünenler net geri zekalıdır. bu cicim günleri bitince gene bunlaaar diye inlemeye başlayacaktır, boşalan kadroları akp'ye yakın tarikatlarla, orduyu imam hatiplilerle dolduracaktır. kısaca kabus gibi üzerimize çökmeye devam edecektir.

    bu arada, "abd'ye resti çeker, bağı koparır artık" diyen arkadaş da bi zahmet torbacısının kontak bilgilerini göndersin bana. mal çok sağlam galiba.

  • 13 mayıs 2016 kobra helikopterinin vurulması

    işin bir diğer acı tarafı da mesela şuradaki yorumları okumaktır: http://www.liveleak.com/…223055&comments=1#comments

    evet liveleak zaten sağcı, ırkçı falan tiplerin yoğunlukta olduğu bir site, ama artık tüm dünyada genel görüş bu yönde. türkiye ışid destekçisi terörist bir ülke, kürtler ise ışid'e karşı kahramanca direnen savaşçılar olarak görülüyor. o yüzden de buradaki yorumlar "ışid hava kuvvetleri helikopterini düşürmüşler, helal olsun" minvalinde.

    işte rte'nin türkiye'nin itibarını getirdiği nokta bu. tüm dünyada ışid destekçisi terörist bir ülke olarak hafızalara kazınmak, ordun zarar görünce insanların bayram etmesi.

  • recep tayyip erdoğan

    ahmet hakan için "olayı tasvip etmek mümkün değil. ancak köşelerinde zaman içerisinde başka köşe yazarlarını lanetleyen, onları hedef gösteren yazılardan da bu arkadaşların kaçınması lazım." demiş kişi.

    sanki ahmet hakan başka bir köşe yazarı tarafından ölümle tehdit edilmemiş, sanki uçağında her daim yanında oturan yeni akit yayın yönetmeni köşesinden diğer yazarlara boyuna tehdit yağdırmıyormuş gibi söylemiş bunları.

    gerçekten akıl alır gibi değil, 70 milyonluk ülkenin başındaki kişi utanma duygusundan yoksun bir sosyopat. bu kadar ahlaksız, arsız, yalancı, vicdansız ve utanmaz olmanın başka bir açıklaması yok, başımızdaki adam normalde akıl hastanesi koğuşuna tıkılması gereken bir sosyopat. dünya tarihinde gerçekten bir ilk...

  • 1 ekim 2015 ahmet hakan'ın darp edilmesi

    dayak kadar buradaki abuk subuk yorumlar ve bunların bir sürü like alması da sinirlendirmiştir. imam hatipli, eski dinci, yozgatlı, üzülmedim diyebilen yarrak kafalı puştlar, ahmet hakan hepinizin toplamından daha fazla adam. ailesi muhafazakar olduğu için imam hatipe gitmiş, ama kendini geliştirip türkiye'nin en çok okunan yazarı olmuş, doğru bildiklerini yazdığı için her gün lağım medyasında tehdit edilen birisi. peki siz kimsiniz amına koduklarım, kimsiniz lan hakkaten? akp'li itlerden en ufak bir farkınız yok, aynı şekilde cehalet kaynaklı önyargılarınız gözünüzü kör etmiş, harbiden acıyorum ve tiksiniyorum sizden...