faili mechul mecnun10
profili

  • aktrollerin hayvan düşmanlığını körükleme çabası

    sahipsiz köpekler sokaklardan toplatılsın demenin hayvan düşmanlığıyla aktrollükle ne ilgisi var? her medeni insan şehirlerin ve sokakların sahipsiz köpeklerden arındırılmasını ister.

  • başörtülülerin seküler yaşama hakkı

    başörtülü başörtüsüz herkesin bu topraklar üzerinde seküler yaşam hakkı vardır. seküler veya ötedünyacı diye bir yaşam ayrımı yoktur. siyah-beyaz, doğru-yanlış gibi keskin sınırsal ayrımlar küçük beyinli modern insanın icadıdır. biz “bir elinde kadeh bir elinde kur'an, bir helaldir işimiz bir haram, şu yarım yamalak dünyada ne tam kafiriz ne tam müslüman” diyen ömer hayyamların, “arif için din yoktur” diyen ibn arabilerin, “sevgi bizim dinimizdir” diyen aşık hüdailerin mirasçısıyız. öyle sizin gibi başı örtülü diye bir kadının makyaj yapma hakkına veya başı açık diye bir kadının namaz kılma hakkına laf etme densizliğini normal göremeyiz.

  • flört esnasında birdenbire iletişimi kesen kadın

    sizinle flört ederken fingirdeştiği başka bir erkek tarafından penetre edilmiştir. başka açıklama aramayın.

  • evi olmayana kız vermem diyen baba

    bu yaşa getirene kadar bu kız niye ev alamadı? ne işe yaradı senin babalığın? niye elalemin evi olan adamına muhtaç bıraktın kızını? niye sevdiği değil de karnını doyurduğu birine mahkum ettin kızını? diye sorarlar babaya.

  • türk dizi tarihindeki en kral karakter

    tartışmasız tek bir karakter var.
    (bkz: yılan hikayesi'ndeki kürşat)

  • kızıl goncalar

    sıfırdan set inşa etmişler. alkışlamamak mümkün değil. vakıflar genel müdürlüğünün kullanılması iznini iptal ettiği o eski tarihi binaların aynısını tasarlayıp yapmışlar. bu emek gerçekten. alkışı hak ediyor.

  • bir kadını vazgeçilmez yapan unsurlar

    babasının mafya olması.

  • göğüsleri küçük diye üzülen kadın

    bütün o şık zarif zengin kadın kıyafetlerini ancak bu kadınlar giyebiliyorken üzülmeleri üzücü.

  • güçlü kadınlardan hoşlanan erkekler

    sanılanın aksine güçlü kadınlardan güçlü erkekler hoşlanır. güçsüz erkekler yönetip her şeylerine karışabilecekleri güçsüz kadınlarn peşindedir.herkes kendi güçlülük güçsüzlük seviyesinde bir beraberliğin içinde bulunabilir. aksi halde iliki yürümez zaten. bu yüzden en güzeli dengede olmak. keskin sınırlarla ayrılmamak. yüzde yüz yöneten veya yüzde yüz yönetilen değil yere ve duruma göre davranmayı bilmek

  • yapay zekanın yok edemeyeceği meslekler

    imamlık. niyet şartını yerine getiremiyor robot iradesi olmadığı için.