inthefaceofadversity11
profili

  • çakarlı arabaların kural tanımazlığı

    masai mara'dan serengeti'ye kadar tır kullansan, yolda şöyle hayvanlara denk gelemezsin amk. yaban hayatı çeşitliliği konusunda çok zengin bir ülkeyiz.

  • 5 çocuğuyla sokağa atılan suriyeli kadın

    5 çocuk var, ikizlere hamile, 2 tane çocuğu devlet yurda almış. alın size özendiğiniz ortadoğu gerçeği amk.

    (bkz: sessiz istila)

  • bugüne kadar yenilmiş en boşu boşuna trafik cezası

    gençler sizin bahaneler benimkinin getir götürünü yapar. toplanın size boşu boşuna ceza nasıl yenir anlatayım, otoparka parkettiğim aracıma hatalı park cezası geldi. birde fotoğraflayıp yollamışlar. sebebi cumhurbaşkanı miting yapacakmış 1 gün süre ile otoparklar park etmek bile ukome kararıyla yasakmış.

  • 5 kasım 2023 kılıçdaroğlu'nun adaylıktan çekilmesi

    olası bir hamledir. çünkü pirom kazanacağı hiçbir seçime girmez.

  • murat övüç'ün erdoğan'a seslenmesi

    hamasın eline geçse götüne roketatar mermisi sokacakları kalitesiz, cahil bir şempanzenin prim çabası. bu çomar ülkenin güncel halinin özetidir.

  • milyonlarca filistinli türkiye'ye nakledilebilir

    araplar bitsin hele, sonrasında reise gerekli parayı verirlerse atatürk orman çiftliğine tadilat yapıp aborjin kabilesi bile yerleştirir.

  • hamas'ın askerleriyiz

    belirtmene gerek yok, atası maymundan gelen insanların arasından, savunmasız kadına, çocuğa eziyet eden sizin gibi oç çıkmaz zaten.

    yobazlar bu dünyanın kanayan yarasıdır.

  • dilan polat'ın yapılanlara karşı çok ağlaması

    konuyu tam anlamadım, kadını da tanımıyorum ama estetikçi mağduru sanırım. benimde dudaklarıma öyle şeyler yapılsa bende ağlardım.

  • bursa'da işletme sahibinin hunharca öldürülmesi

    öldürülen 5.sınıf pavyon işletmecisi tefeci bir şerefsiz. çocuk ev ipoteği karşılığı borç para alıyor, tabi burada ipotek koydurmak yerine tapuyu devretmesi büyük hata, sonra borcunu ödemesine rağmen evi geri alamıyor, hatta babasını ve amcasını arayıp tehdit edip para istiyorlar. çocuk bunları birkaç defa uyarıyor, savcılığa suç duyurusunda bulunuyor, sonra çocuğun evine adam yollayıp annesini tehdit ediyorlar. sonuç bu. geberen şerefsize değil ama genç yaşında hayatı biten çocuğa üzüldüm.

    genel bilgilendirme : öldüren çocuğun akrabası yanımızda çalışıyor, bilgi buradan geldi.

    edit: ertuğrul'un halasının oğlu bizim forklift operatörümüz, sabah işe gelmeyince irtibata geçmişler bu olayı anlatmış. daha fazlasını bende bilmiyorum. mesajla daha fazla bilgi almak isteyenlere yardımcı olamayacağım.

  • seksin altın kuralı

    aşktır oğlum aşk. sizin yazdıklarınız çiftleşmenin kuralları, onları hayvanlar da yapıyor.

  • sevgili bulunca sevgiliyle yapılacak ilk şey

    o kadar uzun zamandir yokki ne yapılır unuttuk. olursa bölüm geçmek için bütün tuşlarına basarım herhalde.