seykooooah6
profili

  • sahibinden.com'a rekor teklif

    (bkz: alan arkadaşa hayırlı olsun)

  • kanal istanbul

    gerçekten aklım almıyor. istanbul'da bir boğaz var. bu boğazda 3 tane (yazı ile üç!) köprü, 1 tane tünel, 1 tane raylı hat, 1 tane metrobüs hattı var. 10 küsür milyonluk bu şehirde her gün binlerce insan bu boğazı aşabilmek için saatlerce trafikte kalıyor. sadece 3.köprünün kendisinden kilometrelerce uzaktaki mahmutbey kavşağı'nda yarattığı trafik inanılmaz boyutta.

    biz ne yapıyoruz? yeni bir boğaz daha yaratıp oluşturacağı trafik yoğunluğunu düşünmeden yeni köprü, tünel ihtiyacı doğuruyoruz.

    gerçekten şaka gibi...

  • ağzı havyarlı kadıköy eliti

    lağım ağızlı bir tayyare olmasından iyidir.

  • survivor 2016

    nagihan'ın bir şey anlatırken yaptığı "elleri birbirine sürtüp göğsün içinden dışına doğru açma" hareketine bakır tel ve bobin bağlanırsa sonsuz enerji elde edilebilir.

    (bkz: nagihan dönergeci)

  • miray çınar

    stadın kaba inşaatının büyük kısmını yapan çiçekler inşaat'ın sahibi kardeşlerden birisi üniversiteden yakın bir arkadaşım. çocuk hasta fenerbahçeli. her görüştüğümüzde "bitireceğiz inşallah, allah utandırmasın" gibilerinden sahiplenici ve saygılı şeyler söyledi. alnının akıyla da altından kalktı.

    beşiktaş'ı tutmayabilirsin. sevmeyebilirsin de. ama para kazandığın bir kurumdan başkalarının da görebileceği şekilde "alay" edersen bedelini ödersin.

    yazık...

  • uğur ışılak'ın milletvekili listesine girememesi

    olamazsan penetrasyon
    bu kafayla uyuyamazyon