insan sevmiyorum ben6
profili

  • 2023 seçimlerinden sonra halkın %30 fakirleşmesi

    ülke düşse daha mı iyiydi? gidin ihaların sihaların kanatlarını kemirin, togg'un egzozunu yalayın. öğretmenim, yaşam standartlarımı minimuma indirdim bile, şimdi siz de 5'li çete dururken, 5 yerden maaş alanlar dururken, mecliste tek soru önergesi vermeden 20 liraya kebap yiyenler dururken ekşi'de öğretmene saldırmaya devam edin bakalım, 2 ay evimde ingiliz klasikleriyle kafayı kırmayı düşünüyorum. biraz da almanca çalışır 1-2 seneye yurtdışına gitmeyi denerim.

    burada %52'nin yanında sabah akşam muhalefete saldıranlar, oy vermeyeceğim diyenler, akp'nin her algısına inanlar ve en küçük hatada muhalefeti yerin dibine sokanlar da suçlu. ha bu arada yapmazsam olmaz, ohhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhh

  • chp'li gençlerle yapılan sokak röportajı

    provokasyon için yaptığınız videodaki gençler sarhoş haliyle bile akp seçmeninden gömlek gömlek mantıklı konuşmuş amk. gidip bu gençleri art niyetli bir şekilde en sarhoş hallerinde çekmenize rağmen sizin kitlenizden akıllı ve mantıklılar. ayrıca evet bira pahalı, seccade de halı parçasından öte bir şey değil. gidin köşede ağlayın.

    o hanımefendi kadıköy'de çok rahat manipülatif bir anket yapabiliyor, gitsin gece o saatte akp'nin kalesi bağcılar'da esenler'de esenyurt'ta anket yapsın bakalım tek parça çıkabilecek mi oradan. bir de saçma salak bir kavgayı çekmiş sanki tüm chp'li gençler böyleymiş gibi, ezikler sizi. gidin akp'liler dahil 100 vatandaşa sorun, esenyurt'ta mı yaşamak ister kadıköy'de mi? en akp'lisi bile kadıköy diyecektir. o beğenmediğiniz muhalefet kesimin hayatını ancak uzaktan kıskançlıkla izleyebilirsiniz.

    seccade derken küçümsercesine gülmesi bir tek benim mi gözüme takıldı? soru sorma biçimi bile saygısızdı. çok şey derim de neyse gerek yok.

    ben de chp'li bir gencim gel bir de benle konuş bakalım ne tür görüntüler elde edebiliyorsun.

  • 4 nisan 2023 trabzon millet buluşması

    çok başarılı bir buluşmadır. bomboş konuşanlara kk çok güzel bir kapak taktı bugün, "bu çalınan paraları nasıl alacaksın yurtdışına kaçacak hepsi, diyorlar. tüm dünyadan devlet adamlarını çağırdım hepsiyle konuştum, 'hiçbir ülkenin mahkemesi, bir ülkenin soyulmasına müsade etmez' dediler" şeklinde cevap verdi. burada söylediği söz çok önemli ancak şunun altını çizmek istiyorum: "çağırdım - konuştum", işkembe-i kübradan sallamıyor kısaca. tam bir devlet adamına yakışır davranıyor, uzmanlardan bilgi alıyor ve bu bilgiye dayanarak konuşuyor. bilime ekonomiye dayandırıyor söylediğini ve bunu yapan tek cumhurbaşkanı adayı. diğer 3 adaydan hangisinin böyle çalışmaları var? kk hariç hangisi 5'li çetenin çaldığı paraları gündem yapıyor? hangisinin bilime dayanan bir vaadı-programı var? mutluluktan gözlerim yaşardı, yemin olsun seni cumhurbaşkanı yapacağız.

    artık hdp diyip durmayın, hdp masada değil aday çıkarmaması bir şeyi değiştirmez. ben de kk destekçisiyim ben de aday çıkarmadım, bu benim 6'lı masada var olduğumu gösterir mi?

  • tayyip erdoğan'ın ysk'ya bizzat başvurmaması

    ilginç bir gelişmedir. ysk rte'nin adaylığını kabul ederse kendimizi kuzey kore'den farklı görmenin pek de anlamı yoktur.

    hala "iran olursak?", "afganistan olursak?" diyen var. yeterince olmadık mı?

    edit: oyunuzu buna göre verin arkadaşlar, "anayasa'ya karşı çıkar mı, çıkarsa halk bunu engelleyebilir mi?", "seçimi kaybetse bizi iç savaşa sürükler mi?", "bu entry'i girince kapıma polis dayanır mı?" gibi soruları senelerdir soruyoruz, seçimi 2. tura bırakıp 2 hafta daha erdoğan ve bahçeli'nin hakaretlerini dinleme ve senelerdir süren üzerimizdeki baskıyı ve riski artırma lüksümüz yok diye düşünüyorum.

  • 18 mart 2023 gaziantep hava olayları

    normaldir. hala "daha ne olacak bu coğrafyada?" diyen var; senin binaların sağlam olsaydı o deprem 1 ay gündem olmayacaktı, senin altyapın sağlam olsaydı bu akşamki doluyu şu an elinde sıcak çikolatasıyla sevgilisiyle öpüşerek camdan izliyordu insanlar. bu kadar ağaç kesilmeseydi muhtemelen mandalina büyüklüğünde bir dolu yerine güzel bir yağmur yağmıştı ve insanlar instagram'da yağmur storylerini atıyordu. doğa kendi rutinini bozmuyor, her şey normal ilerliyor ancak sizin bu "yüzyılın felaketi" anlayışınız yüzünden gerekli önlemler alınmıyor ve bu cahillik felakete yol açıyor.

  • hem yatakta hem seçimde söylenebilecek sözler

    şu başlıklar çok dandik oluyor cidden insanlar komik olduğunu düşünüp yazıyorlar bir de