wun4
profili

  • recep tayyip erdoğan

    hakkındaki görüşlerimi hapse giremeyecek şekilde belirtemeyeceğim kişi. sağlığı iyi olsun isterim. isterim ki sandıkta kılıçdaroğlu'na yenildiğini görsün.

    o değil de, depremin ilk 3 günü kilitlenip insanları kurtarmak için hiçbir şey yapmayıp üstüne interneti kesen güruh kalkmış burada sağlığı üzerinden yorum yapan insan değildir falan diyor.

    bir daha söylüyorum, o vefat sayılarına da ancak aptallar inanır, 50bin falan değil zaten binlerce değil yüzbinlerce insanın ölümüne sebep oldunuz. devleti ve kurumlarını işlevsiz hâle getirip kızılay'a güveni sıfırladınız. afad dediğiniz garabet rezil rüsva oldu, insanları perişan ettiniz. insanlar ailelerinin naaşını battaniyelere sarıp sakladı, arabalarıyla taşıdı, siz yüzbinlerce insanın katilisiniz bir de utanmadan gelip burada insanlıktan bahsetmeyin, utanmazlıkta sınırlarınızı aşıyorsunuz.

  • 24 nisan 2023 muharrem ince tweeti

    şirazesinin iyice kaydığını berrak şekilde gösteren ve niyetinin ne olduğunu apaçık ortaya dökmüş olduğu itiraf gibi tweet. ben senin kadar kinci birini görmedim. kendi mahallesine bu denli düşman olmuş birini de görmedim. bence sen hiç bu mahalleye ait değilmişsin. yürü git beştepe'ye de 19 günlüğüne sarayda bir oda versinler sana, sonra boşaltıp utanç müzesi yapacağız orayı yalnız, senin kaldığın odayı da sergileriz, kusura bakma artık.

  • kemal kılıçdaroğlu

    her türlü lince rağmen 13. cumhurbaşkanı olacak kişi. laf söylenemiyor denen adama 7/24 küfür ve hakaret ediliyor, teröristler yolunu kesip roketatarla saldırıyor, şehit cenazesinde inek hırsızı şerefsizler tarafından fiziken lince uğruyor. fahrettin'in troll'leri gelmiş "eleştirilemiyor" diye algı uyduruyor hem de pek muhterem, kainatın en birinci şampiyon lideri(!), sözüm ona "reis" orada dururken. insanları aptal yerine koymak sizin hobiniz bunu biliyoruz ama kimse yemiyor artık. mamanız kesilecek, liyakatsiz bütün kadrolarınız boşalacak, 5-6 maaşlı, huzur haklı haram düzeniniz son bulacak. 5'li çeteleriniz darmaduman olacak. korkunuz ve tutuşmanız bu yüzden, her türlü algı ve iftiraya başvurmanız, ince'ye sarılmanız bu yüzden ve herkes her şeyin farkında.

    2 kilo et olmuş 1 gram altın. halkın cebi, mutfağı yangın yeri. 3 gün depremde insanları kurtarmak yerine kızılay'a çadır sattıranlarsınız siz. istediğiniz kadar algı kasın, isterseniz mansur başkanın dediği gibi masanın üstüne çıkıp tepinin, gidiyorsunuz.

  • 2. turda kk'yı destekleme konusuna bir şey diyemem

    bunlar gerçekten bu ülkeden vazgeçmişler. utanmaları da yok. şu depremin üzerine bile bize bunları yaşattınız ya, zerre vicdan yokmuş sizde. yazıklar olsun size be yazıklar olsun.