aktifkarbon5
profili

  • irem derici'nin gittikçe güzelleşmesi

    allah aşkına, ne geçiyor elinize birine hakaret edince?

    hayır, kadına shaming yapanların geni belli genotipi belli. ergenlikte ameliyat olabilmek için 18'ini doldurmadan çekiçle kendi burnunu kıracak kadar zorbalanmış, siksok algılarınız yüzünden anoreksiyadan yatışı verilmiş ölümden dönmüş bir insan.
    bence siz de biraz insan olabilirsiniz.

    şu an takmıyor hiçbirinizi dersini aldı ama gençler çocuklar da okuyor, bu iğrenç yorumları. millet güzel olmakla kafayı yemiş.
    için bok çuvalı olduktan sonra..
    kadının içi tertemiz amk!

    ben çok seviyorum, çünkü güzellik kalpten gelir. işte ondan güzel biri..

  • birini unutmanın en iyi yolu

    sevgim tükenene kadar kalıyorum ben
    ağzıma sıçılmadan ikna olamadığım için

  • insanların hakkınızda yanıldığı konu

    herkes beni uslu aile kızı sanıyor, bi de çerkes ağır duruşum sebebiyle snob bulanlar da olur.
    herkes birlikte eve çıkınca kanlı bıçaklı olur, benim ev halimi görenler bana daha çok bağlanır. sosyal hayatta ayaküstü muhabbeti pek sevmem (bkz: ben çok derin bir insanım) diyen dayı gibi olacak ama merhaba merhaba ilişkilerde yok gibi bir şeyim.

    hani ekşi hesabım ifşa olsa, kimse benim olduğuma inanmaz. hatta bu kadar matrak olduğuma da inanmaz.
    lisede de böyleydi, biraz içe dönüktüm. bir tek rahat olduğum insanların yanında şımarırdım. yaptığım fırlamalıkları kimse benden bilmezdi, ispiyonlanırdım; oğlum iftira atacak birini bulamadınız da şuncağıza mı yetti gücünüz! derdi hocalarım. her temiz yüzlü uslu olmak zorunda mı canım! hocam ben yaptım desem de inanmazlardı suçu üstüne alıyon olurdu :)
    kısacası boyuna küfür ediyorum ki afişe olmayalımnsnsm (yok valla çok seviyorum duygularımı ele geçiren her küfrü)

    ama işte tanıyanlar, asla o olamaz bu küfürleri eden derler. hakkımda büyük yanılıyorlar, bilmiyorlar ki aktifkarbon ailesi parçalandıktan sonra çok bozdu. çok şükür ağzımız bozuk, karakterimiz deyil!(başladı gene).
    zaten küfürleri üniversitede öğrendim ondan önce aile ortamında küfür bile duymamıştım.

    işte beni gören de çok hanım hanım bi kız der,
    hanımlar da küfreder beyler uzatmayın...bana bak lan dört gözzz benim canımı sıkma gafanı gözünü patladdırma! diyen idol ablamız kadar olamasak da alemlerde bizim de kendimize göre bi şeklimiz var icâbında.

  • kadınların mesajlara cevap vermemesi

    haddini aşmayan her mesaja geç de olsa
    mutlaka dönüş yaparım. ama adamın teki gelmiş hiç tanımadığı üstelik mesajlarına dönmeyen bir kadına şunu soruyor. pardon da buna ne cevabı vereyim? engelledim.

    aynen aynen çok hoşuma gider, gavat fantezim var da benim..? sik kırığı

    bir de sürekli nasılsın nasılsın, yaş, nerde yaşıyosun? gibi konusuz mesajlara vaktim yok. akşama kadar kendimi mi tanıtıcam?
    bir derdi olan her insana vaktim var, o ayrı.

  • annemi istiyorum diye ağlayan kanser çocuk

    bu çocuk için bir şeyler yapamaz mıyız gerçekten? tek kişinin vicdanına kalmaktan yoruldum. kendileri sarmaş dolaştı, hapis yatmadılar. bu çocuğun son isteğini yerine getirmek için haklarımız neler? kahroldum.