mavalist7
profili

  • tinder'da acı gerçeklerle yüzleşen türk kızı

    türkiye'de amına kodumun beyinsiz erkekleri gördükleri her kıza yürümese, mesaj atmasa, kalp atmasa kadınların bu kadar götü kalkmayacaktı. bak ingiltere'ye gitmiş ağzının payını almış. türkiye'de erkek olmak kadın olmaktan daha zor, çünkü eş bulamıyorsun. beğendiğiniz bir kadına senden önce yüzlerce, binlerce erkek yürümüş, haliyle seni beğenmiyor. 10 üzerinden 4lük kadın bile 10 üzerinden 8lik erkeği beğenmiyor.

  • zeki bir insanın fakir olma ihtimali

    başarılı ya da zengin olmak, zeki olmanın ön koşulu değildir. zeki olup da fakir ve başarısız çok insan var. sizin istediğiniz zeka türü pratik zekası olsun, her şeyi becersin, sosyal zekası olsun sosyal ortamda ortamı yönetsin gibi benim zeka olduğunu hiç düşünmediğim boş şeyler. zeka düşünce ve fikir üretmek, doğru ve gerçekçi analiz, çıkarım ve tespitlerde bulunmak, çok düşünmek, yüksek empati, anlayış, bilinç ve ahlak seviyesidir. doğruyu yanlıştan, gerçeği sahteden, samimiyi samimiyetsizden ayırabilmektir. zeki insanları anlayacak kapasitesi olmayan aptallar zeki insanlardan zengin olma başarısı bekliyorlar. zeki bir beyni taşımak bile başlı başına zor şeydir.

    zekanın hiçbir zaman para, ün ve başarı gibi kıstasları olmadı. sizin o niteliksiz, boş, yavan hipergaminiz zekanın tanımını değiştiremez.

    (bkz: #156850224)

  • kadınlar neden efendi erkeği sevmez

    "insanlar kendilerinden daha üst ahlaka sahip insanlardan nefret ederler. onlar için efendi, dürüst ahlak sahibi insan bir ayna gibidir. onlar o aynada çamurlarını görüp sizden nefret ederler. aslında nefret ettikleri kişi kendileridir fakat siz buna aracı olduğunuz için sizden nefret ederler."

  • zeki kadınların genelde yalnız olması

    zeki kadınların yalnız olması rastlantısal değildir. bu insanların hayatları boyunca az sevgilisi olduğu gibi, arkadaşları da az olur. çünkü sahteliğe, samimiyetsizliğe, sahte sözlere tahammül edemezler. bu durum onları yalnız olmaya iter. gördüğüm bütün zeki kadınlar yalnızdılar. onlar kendileriyle vakit geçiren cici kız olurlar. ancak onlar aslında yalnız olmak istemezler. kendileri gibi biri bulmanın zor olduğunu bildiklerinden, dahası sevgili aramanın samimiyetsiz bir davranış olduklarını bildiklerinden yalnızdır onlar. ve bu güzel kadınlar, zeka ile edebiyat, sanat, ilim, sinema, kültür ayrımı yapabilen kadınlardır. yani onları zeki yapan şeyin ilgilendiği dallar olmadıklarını bilirler. kimse çok kitap okuduğu için zeki olmaz.

    onları anlıyorum, ama elimden bir şey gelmiyor.

    söylediklerim zeki erkekler için de geçerlidir. onları da anlıyorum

    edit 2: zeki kızlara şu şarkıyı gönderiyorum.

  • 40 yaşında hala oyun oynayan erkek

    40 yaşında oyun oynayan erkek, kaliteli zevkleri olan bilinçli erkektir. oyun oynamanın beyni geliştirdiğini, bütün sanat dallarından parçalar taşıdığını bilir. bu erkek aşmış erkektir. yavan ve kalitesiz zevklere yer yoktur onun için. müzikleriyle, senaryosuyla, hikayesiyle, görselliğiyle, diyaloglarıyla, grafik tasarımıyla, seslendirme sanatıyla oyunların en iyi ve en kaliteli sanat dalı olduğunu bilir. oyun oynamanın yaşının olmadığını özümsemiş erkektir. evden dışarı çıkmaz, zararlı zevkleri ve alışkanlıkları yoktur. eve gelir gelmez 3 saatlik bir oyun zevki vardır. sevgilisini ya da eşini aldatmaz bu erkek. şansı varsa kendisi gibi gamer, yani oyuncu bir kızla evlenir. hayattan tad almayı bilen, oyun oynayarak hayattaki en büyük tadı alan erkektir.

    not: 27 yaşındayım.

  • şişko hatunla yazıştığını anlamak

    (bkz: #74792351)

    ya bi siktir git ya. talep gören bir kızken şişmanlaştığı için morali bozulmuş, kötü hissetmiş.

    bu ülkede erkekler bir kadının 10 da 1i kadar ilgi görmüyor. erkeklerin erkekliği bir çok konuda tehdit altında. para kazanmazsan sıfırsın. yakışıklı değilsen fark edilmiyorsun. erkeklere duyguları yokmuş gibi davranılıyor. nazik bir erkeğe kaba davranılıyor.

    bu ülke cinselliğin afrikası. bir kadın her şekilde ilgi görür, sevilir. bir erkek zengin ya da yakışıklı değilse kolay kolay sevilmez. ya piç olacak ya da ağzı laf yapacak. bir şeyle ön plana çıkacak.

    neymiş inciniyormuş. siktir git.

  • uzi + çakal + ezhel + lvbel c5 + sefo bilmeyen tip

    ekşi sözlük zamanında siz ve sizin gibilerin eşeğin götüne sokup sokup çıkarıldığı yerdi. sizin gibi avamlar her gün gömülüyordu burada. gömülen avam şimdi sözlüğe gelmiş yazar olmuş. bunları bilmeyen tip diye başlık açıyor.