limitsiz karakter iceren nick5
profili

  • beynin bir parazit olması

  • ak partililerin bim'i boykot etmesi

    trajikomik olay. şahane, asıl sorumlular hariç herkesi suçlamaya devam, gerçekten bravo. bu halkı hükümetler elleriyle programlayıp üreterek robot gibi meydana salsa bu kadar olurdu anca.

  • fakir uyuşturucuları

    futbol, ana akım medya, çomar parti mitingleri

  • açlıktan ölmek üzere olan kayıp köpeği arıyoruz

    merhabalar. bu konuyu ekşi duyuru'ya yazmayı planlamıştım ama burdan daha çok kişiye ulaşabileceğimi düşündüm. burdur'un tefenni ilçesine yaklaşık 10 km mesafede en son 4 gün önce görülmüş, sahipli olduğu düşünülen ve açlıktan ölmek üzere olan bir köpek kayıptır. en son yakınlardaki bir çeşme civarında 2 tane fotoğrafı çekilmiş.

    1

    2

    bu da 4 gün önce hakkında atılmış tweet.
    yalnız tweette belirtilen korkuteli bilgisi yanlıştır, daha sonrasında tefenni yakınlarında görüldüğü haberi alınmış. bu arada fotoğrafları kimin çektiği bilinmiyor.

    belediye ve jandarmayla konuşulmuş, civardaki köylülere telefon numarası bırakılmış fakat hala köpek bulunamamış. hayvan derneklerinden de ses seda çıkmamış.

    o civarda olan veya yakınlarında tanıdığı olan birileri yardımcı olabilirse gerçekten çok iyi olur. umarım sağ bulunabilir.

    iletişim için canoduman_@hotmail.com adresine veya burdan bana mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.

  • geniş aile yapıştır

    benim için en efsane olan dizinin filmi, oğlum bir kanalla anlaşın tekrar çekin şu diziyi ya, ne kadar plazalı, sahte aşklı, zengin piçli dizi varsa alayının götüne dubai towers girsin ben bu adamları görmek istiyorum artık tvde. çıktığı hafta sinemada izleyeceğim inşallah. süper film.