tuibabe11
profili

  • beyaz yakalıların ülkenin en fakir kesimi olması

    en fakir değiliz ancak en hızlı fakirleştirilmiş ve gelir dengesi bozulmuş kesimi olabiliriz.

    kamuya göre her zaman maaş avantajı yaşayan gruptuk, özel sektörde yaşanan yıpranmayı da "parası iyi " diyerek sineye çekebiliyorduk ama şu an ücret avantajı yok, iş güvencesi zaten hiç olmadı. hızlıca gelir dengesi bozuluyor ve biz sadece izlemekle yetiniyoruz.

  • kadınların tipe önem vermedikleri gerçeği

    herkes tipe önem verir ancak fiziksel beğeni göreceli bir konu. bugün brad pitt'i 10 kadının 9'u beğenir ama o kadin ayni zamanda sokakta gördüğü ahmet'i, mehmet'i de beğeniyor.

    burada yazılanları okuyanca kadınlar jön tipli erkeklerden başkasıyla birlikte olmaz gibi bir algı var. zamanında çok hoşlandığım,ayılıp bayıldığım biri için çok yakın bir arkadaşım "sen bu adamın nesini beğendin " demişti. o, beğendiğim kişiyi fiziksel olarak beğenmemişti ama benim için mükemmeldi.

    tipe bakılır mı evet önce fiziksel beğeni şart ama herkesin beğeneceği tip başka.

  • yazarların ben yazmak isterdim dediği kitaplar

    (bkz: john fowles) - büyücü. okuduktan sonra insanda öncesi - sonrası yaratan kitaplardan, inanılmaz bir roman.

  • kadının açık giyinmesini özgürlük sanmak

    kadının açık giyinmesi değil, kadının istediğini giyebilme hakkı özgürlüktür. ister açık, ister kapalı. bunu kadının seçmesidir önemli olan, babasının, kocasının, ailesinin değil.

  • ingilizlerin en iyi olduğu konu

    edebiyat ve müzikte çok çok iyiler. bugün efsane denilen bir çok müzik grubu ve edebiyatçı ingiliz. her şeyden önce depeche mode var, daha ne olsun.

    birde şu kremayı yapan ülkeye saygım sonsuz, böyle bir tat olamaz; her gün yesem bıkmam. bir gün türkiye'de satılacağı umuduyla yaşıyorum.

    görsel

  • lisansta en keyif alınan ders

    mitoloji, bölümü secme nedenim bile olabilir.

  • asgari ücretin 11 bin 402 tl olması

    tüm türkiye tek yürek, tek maaş

  • bir ekmek az yiyelim ne olur şu düzen bozulmasın

    sağlamak istediği düzen eşek gibi çalışarak ekmek yiyerek hayatına devam etmek. insan gibi yaşamanın ne olduğunu düşünmediği çok belli.

  • türk halkının haddinden fazla siyaset konuşması

    her şeyiniz bir adamın iki dudağının arasında olunca endişeli olmak ve konuşmak çok doğal değil mi? yaşadıklarımız normal geliyorsa ve konuşmaya değer bulmuyorsaniz gariplik var bu işte.

  • 10 şubat 2023 erem şentürk'ün ahbap tweet'i

    siyasal islamcılar kendi beceriksizliklerini örtmek için ne yapacaklarını, kime saldıracaklarını iyice şaşırdılar.

    boş beleş tipler saldırmaya başladı, yok bir şey yapmayıp yapar gibi görünüyormuş filan.ne de olsa kendilerinin iyi bildiği konular bunlar.

  • vodafone taahhüdünüz bitiyor rezaleti

    aynı arama çağrı merkezi tarafından bana da yapıldı ve taahhüt suremin bitmediğine emin olduğumu belirtmeme rağmen müşteri temsilcisi tarafından bilinçli şekilde yalan söylenerek tarifeye geçiş yapmak için yönlendirildim ancak kabul etmedim. kapattıktan sonra mobil app üzerinden kontrol ettiğimde taahhüt süremin bitmesine aylar olduğunu fark ettim.

    bu yapılan terbiyesizlik ve kasıtlı dolandirmaktır müşteriyi. eski bir çalışanı olarak bu kadar mı düştünüz firma olarak demek istiyorum.