they took our jobs5
profili

  • sushi fiyatlarının kimseyi çıldırtmıyor oluşu

    bu ülkedeki japon mutfağı sektörü tamamen beyaz yakalı silkeleme üzerine.

    japonya'da super markette 2 dolara satılan hazır sushi kalitesinde şeyleri size sushi diye kakaliyorlar sizde otantik gözükmek için mal gibi atliyorsunuz amk.

    sushicoda falan yediğiniz şeyler sushi değil, hem kalite anlamında hem fiyat anlamında ayakta sikiliyorsunuz yıllardır. o sushiyle alakası olmayan şeylere davar gibi 600 700 lira vermeyi bırakın bakayım sonra izleyin nasıl hem fiyatlar düşüyor hem kalite artıyor.

    ama yok beyaz yakalı ogure ogure yiyeceği yosun arası pilava 600 700 lira vermek zorunda, instaya story atamazsa napacak? bir yerleri falan şişer aman aman.

  • anksiyete ve depresyonun şımarıklık olması

    anksiyete o kadar rezil ediyorki hayatı bazen keşke uyusam ve uyanmasam diyorum.

    zihninizle verdiğiniz savaş o kadar yıpratıcı oluyorki azıcık huzur ihtiyacı sebebiyle ölmek/hiç varolmamis gibi olmak yaşamaktan cazip geliyor zaman zaman.

    düşünün yaşamak istemediğinizden hayatı anlamsız bulduğunuzdan falan değil, sadece artık bu his bitsin diye ölmek istiyorsunuz.

  • yılmaz güney

    bu başlıkta kendisinin aşk adamı olduğunu ima eden, yılmaz güney gibi sevmek yazan bir entry var ciddi ciddi.

    yılmaz güney gibi sevmek

    olm herif nebahat çehrenin üzerinden arabayla geçmiş ne yılmaz güney gibi sevmesi amk hasta mısınız lan? hani o dönem kadın dövmek falan çok anormal değildi tamamda (yaptığını meşru kılmaz ama o dönemin standartlarina göre garipte sayılmaz) o dönemin standartlarina göre bile bir kadın kendisini terketti diye üzerinden arabayla geçmek normal kafanın yapacağı bir şey değil iyice sacmaladiniz amina koyim feministti diyeceksiniz yakında.

  • muharrem ince yüzünden seçimin 2. tura kalması

    noldu ya kürt oylarını almak yetiyordu hani? aa yetmiyor muymuş? atatürkçü seçmen sike sike oy vermeyecek diye tutuştunuz mu yoksa?

  • kk adaylığını ilan edince olacaklar

    bir grubun türkiye'den siktir olup gitmek başlığına akın etmesi öbür grubun muhalefeti yipratmayin ya tatava yapma bas geç nidalari atması, bu arada aktrollerin halay çekmesi

    kılıçdaroğlu her pot kırdığında anketlerde gittikçe düşen oylar sebebiyle bas geç grubunun yavaş yavaş ilk gruba katılması

    seçim günü rtenin %55le iktidar olması

    oylar çalındı muhabbetleri

    kılıçdaroğlunun bu seçim oyumuzu 0.274727 arttirdik seçimin kazananı biziz açıklaması

    aktroller hariç tüm ekşi ahalisinin türkiye'den siktir olup gitmek başlığına abanması ve kılıçdaroğlu aday olsun diyenlerin entrylerini silme telaşı

    istiklal marşı-kapanış