riley7
profili

  • ali koç

    bir beşiktaşlı olarak söylüyorum, ben hayatımda bu kadar amatör açıklamalar yapan başka bir kulüp başkanı görmedim. kadron iyi, takımın şampiyonluk yarışında ama sen çıkıp bizi şampiyon yapmazlar diyorsun. bunu okuyan, dinleyen futbolcuda moral, motivasyon kalır mı? şampiyonluğa inanır mı? taraftarda heyecan olur mu? karşındaki rakibin sürekli mayıslar bizimdir derken, sen niye sürekli bizi şampiyon yapmazlar diyorsun sayın ali koç.

  • hasan arat

    yaptığı bütün harcamaların kontrol edilmesi gereken beşiktaş'ın çulsuz başkanı. bu adam batık. bu adamın işi, gücü yok. kendisini yakından tanıyan herkesin bildiği bir şey de bu adam kolpacı. ağzı iyi laf yapan, insanları manipüle eden, girdiği hiçbir işte muvaffak olamamış, kendisine güvenip kendisiyle beraber işlere girmiş olanları da batırmış bir insan. bütün işleri dolambaçlı. beşiktaş başkanlık makamından en kısa sürede el çektirilmesi, bir daha da kulübün kapısından içeri sokulmaması gereken bir kişi. burak elmas bu adamın yanında florentino perez kalır, o kadar diyim sizlere.

    (bkz: arat tekstil)

    edit: yaptığı harcamalar incelenmeli derken baya baya seyahat masrafları, evine aldığı erzaklar, taksi parası, sigarası, içkisi vs. falan. tüm bunlara bakılmalı.

    edit2: takım zorlu antalya deplasmanında, taraftar kan ağlıyor transfer diye ama beyefendi ingiltere'ye kafa dağıtmaya gitmiş. ordan da ali ece'yi arayıp dertleşiyor, iletişimi kes. bu arada bu ingiltere gezisinin giderleri de araştırılmalı.

  • semih kılıçsoy

    dün bütün gece uyumadım semih kılıçsoy. semih kılıçsoy mu diyeyim, yoksa sen mi gerçek ismini açıklamak istersin kun aguero?

  • 1 eylül 2023 türkiye italya voleybol maçı

    bu maç bize bir şeyi çok net olarak gösterdi; ne yazık ki benimde içinde bulunduğum futbol tayfa çok zehirli bir grup. girdiğimiz yeri zehirliyor, yıkıyor, taş üstünde taş bırakmıyor. iftiralar, hakaretler, küfürler havada uçuşuyor bizim olduğumuz yerde. mesela bu maç özelinde; santarelli italyan ya amk, o yüzden maçı satıyor. cansu, hande şirket olmuş vargas'a pas vermiyor. bunlar zaten balondu, hemen götleri kalkmış. zehra kameralara oynayacağına maçına baksın... bunun gibi yüzlerce entry ile zehirledik ortamı. işin acı tarafı bir bok bilmeden yapıyoruz bunu. oyunun kuralları ne deseler hiçbirimizden çıt çıkmaz. o derece cahil cesareti olan insanlarız.

    eyyy futbol tayfa, bence uzak duralım bu kızlardan. maç bitmeden bir şeyler yazıp kendimizi rezil etmeyelim. türkiye'nin an itibariyle en başarılı takımını, tuttuğumuz futbol takımlarının seviyelerine indirmeyelim, ezkaza buradan bir iki entry okuyacak kızlarımızın kalbini kırmayalım. amk her maç başlığında da alakalı, alakasız bulunmayalım yani.

    edit: bu arada lütfen bir bakın benim iki önceki entryme. vargas'ın nasıl kötü oynadığından bahsediyorum. kural ne bilmem ama baya baya vargas eleştiriyorum. hadsizliğe bakar mısınız bendeki !

    tanım: dişi kurtları, avrupa voleybol şampiyonası'nda finale çıkartan spor müsabakası.

  • 9 haziran 2023 carlos alcaraz novak djokovic maçı

    an itibariyle son zamanların bakın en iyi tenis değil, en iyi spor müsabakası olmaktadır.

    edit: mk maşallah dediğim üç gün yaşamıyor.

  • mansur yavaş

    biz memleket diyoruz, artık tünelden önceki son çıkış diyoruz, rte karşısında mutlak galibiyet şart diyoruz, adamlar gelmiş "helal olsun başkanım, vefalı adammışsın" diyorlar. sizin bu kafa ile atatürk, vahdettin'i dinliyeydi şuan bir vatan olmazdı.

  • 21 kasım 2022 senegal hollanda maçı

    ah ulan amk kaderi yine zenginden yana. amsterdam publarında, 4k ultra hd tv karşısında birasını içip, çıkışta cigarasını üfleyecek olan sarı zengin piçlerine karşılık, şeker kamışından yapılmış evinde, eski bir radyodan maçını dinleyip, bitiş düdüğü ile aslan, sırtlan tehlikesine rağmen çalılıklara sıçacak olan kara, kuru fakir kardeşimi destekledik ama olmadı, yine olmadı. batsın bu dünya.