sebastianbjk3
profili

  • samet aybaba

    değil beşiktaş'a, sıradan bir anadolu kulübüne bile yakıştıramadığım eski futbolcu, kötü teknik direktör, yabancı dil bilmeyen genel koordinatör.

    bu adamın şu görevde olması akıl alır gibi değil. yaptığı görevle alakalı hiçbir vasfı olmayan bu adamın futbolun başına atandığı her aklıma geldiğinde şaşırıp kalıyorum.

    google'ın 30 sene önce emekli olan bir ms-dos yazılımcısını 2023'te yapay zeka departmanının başına getirmesine benzetiyorum.

  • meral akşener

    mhp içinde yetişen hiçbir insana güvenmem. 3 ortak özellikleri var.
    1. ellerine yağlı bir fırsat geldiği anda dava mava dinlemezler. tüm o görüşlerini bırakıp 180 derece dönebilirler. bunu da "ülkenin yararı bunu gerektiriyordu" diye savunurlar.
    2. hiç gerek olmayan anlarda, artislik yaparak olmadık reaksiyonlar gösterirler. ortadaki durumu çözmek yerine daha da boka batırırlar.
    3. çevrelerine aşırı bağlıdırlar. bizden olmayan ölsün gebersin mantığıyla hareket ederler.

    o yüzden meral akşener güzellemelerine hep burun kıvırarak, nurella bakışı atarak yaklaşırdım. zaman beni haklı çıkarttı.

    o kadar övülen sinan oğan'ı gördük. şimdi meral akşener. sırada ümit özdağ var. dünyada vatanını ölümüne sevdiğini iddia edip de vatana bu kadar zararı dokunan tek zümre mhplilerdir. ötesi gelmez.

  • şenol güneş

    bugün oynattığı rezalet şeyle(futbol demeye dilim varmıyor) futboldan anlamayan fanlarını bile şoka sokan teknik direktör.

    adamlar şenol güneş gelene kadar "kadro çok iyi valerien oynatamıyor. şenol hoca gelse uçurur" diyorlardı. şimdi "takım kötü, hoca ne yapsın" diyorlar.

    valerien ismail'i "sadece kondisyoner olur. gitsin macfit'te çalışsın. teknik direktör falan değil. şenol hoca'nın gelmesi lazım" diyerek yolladılar. şimdi "takımın yürüyecek hali yok. valerien'in suçu" diyorlar.

    valerien ismail başarılıydı, başarısızdı, gönderilmeliydi, gönderilmemeliydi orası tartışılır. ama yerine şenol güneş'i getirtmek modern futbola ve beşiktaş'a ihanettir. neyse en azından bugün sahadaki rezalet görüntünün farkındalar. o kendini hiç geliştirmiyor ama fanlarında gelişme var. çakma filozofları gibi, maçı "o kadar da kötü oynamadık. galatasaray'dan fazla gol atsak ve halamın taşşakları olsaydı şu an amcamla galibiyet kutluyor olurduk" şeklinde yorumlamadılar.