kupelimam10
profili

  • 27 mart 2024 ali koç açıklamaları

    ''sponsorlarımızla görüştük ve yazılı onaylarını aldık. biz neredeysek onlar da orada olacaklar."

    başkanım kendinden yazılı onay almış ahaha

  • 3 eylül 2023 küba'nın avrupa voleybol şampiyonluğu

    fesli olmedi aramizda yasiyor.

  • altay bayındır

    altay'ın fenerbahçe ile işi artık bitti. bu işin yürümesi artık mümkün değil. 10 maç kurtarsın bir maç hatalı gol yesin hayvani bir tepkiyle karşılaşacak. hatta yediği gollerde hatalı olmasa bile tepki görecek. çünkü bütün kredisini tüketti. artık hiç kimse ya o golde yapacağı bir şey yoktu demiyor çünkü her türlü gol yiyor adam hatalı da yiyor hatasız da yiyor. ama bir maçı kurtarmışlığı yoktur. bu sezon da kaleyi altay'a teslim etmek intihar olur.

  • acun ılıcalı'nın korsan yayın açıklaması

    abonelik ücretlerini yarın 4'te 1'e düşür, korsan yayın yarın biter.

  • arda güler

    hala çıkış maddesi nasıl konulur anlamayanlar var. kardeşim arda güler yakın zamanda sözleşmesini uzattı. hatta o zaman 3-5 milyonlardan bahsediyorlardı serbest kalma maddesi için. arda yeni sözleşmeyi kabul etti fakat kendi şartlarını sundu. neydi onlar işte bilmem kaç dakika oynama zorunluluğu o dakika dolmasa yine eski sözleşmesindeki gibi 3-5 milyona serbest kalacaktı. ikinci şartı da işte yine serbest kalma maddesiydi 17,5 kabul etti iki tarafta. yahu bunun nesini anlamıyorsunuz, sözleşme imzalanırken durduk yere ali koç dur şuraya madde ekleyelim pazarlık şansımız kalmasın mı dedi. anlaşmalar, sözleşmeler nasıl oluyor hiç mi bir fikriniz yok ? arda'yı biz kalmaya ikna ettik, şartları tabi ki o sundu. arda tam tersi gelip nolur beni göndermeyin yalvarırım sözleşmeyi uzatın deseydi bu sefer yönetimin şartlarına göre anlaşma yapılacaktı. kim min jae de mesela bu şekilde gelmişti fener'e. hepimiz dedik bu adam fenerin de ligin de çok üstünde nasıl aldık ? nasıl aldık işte öyle aldık onun şartlarını kabul ettik. napoli bastı parayı aldı. napoli'ye de mesela benzer şartlar ile gitti oradan da serbest kalma maddesi ile daha iyi bir takıma gidecek.

    mesela batshuayi hiç bir özel şart koydurmadı sözleşmeye niye, artık kiralanmak istemiyordu kendine kulüp arıyordu. haaland dediğimiz adam salzburg ile şampiyonlar liginin içinden geçti dordmund serbest kalma bedeli sadece 20 milyon ödeyerek adamı aldı. dordmun'da da 60 milyon koydurdu. ordan da gitti.

    kısaca sözleşmeler tek taraflı olmaz. yönetim neden serbest kalma maddesi koydurdu, neden 17,5 diye bir düşünce çok aptalca bir düşüncedir.

    edit hala anlamayip ozelden rahatsiz eden aptallar var. baska ornek vereyim. bir yerde calisiyorsun ve daha iyi bir is buldun ayrilacaksin. patron da aman gitme ne istiyorsun kalmak icin diye sordu. sen de su kadar maas, terfi vs. dedin. sartlarin kabul edilirse ise devam edersin degil mi. ama tam tersi is ariyorsun ne is olsa yaparim diyorsun. maasini bile sormazsin aq.

  • zeynep bastık'ın insanüstü varlık olması

    yaşayan en seksi bir kaç kadından biridir.

  • erdoğan annemi sordu kılıçdaroğlu mitinge çağırdı

    annen hastayken sen de muhalefete muhalefet olmaya devam ettin. senin yaptığın daha kötü .

  • kılıçdaroğlu'nun ince ve oğan'a bakanlık vermesi

    muharrem ince bu saatten sonra ancak chp yalova il başkanı olur.

  • millet 5 ten büyüktür...

    yazdığının arkasında beş dakika bile duramayan birini neden ciddiye alalım.

  • erzurum'da hemşire yumruklayan doktor

    hemsirelerin gorevini ustteki yazar anlatmis, doktorlarin gorevinin de hemsire yumruklamak olmadigini atlamis onu da ben soyleyeyim faydamiz olsun herkes bilmez sonucta.