battuta6
profili

  • deniz baykal

    ulan bu adam doğduğında atatürk daha ölmemişti düşünün. sene olmuş 2016 beyin hala zehir gibi. allah herkese böyle sağlık sıhhat nasip etse keşke.

  • halis toprak

    lice'de doğmuş, nice'de ölmüştür.

  • soma'da 100 ton altın var ülke bu yüzden karıştı

    tam açılımı "100 milyon toprak rezervinden 100 ton saf altın tespit edebildik. bu türkiye için çok büyük bir servettir. türkiye'yi karıştırmak istemelerinin sebebi de buydu. " şeklinde olan fantastik akp beyanatlarından biri.

    link:
    http://m.hurriyet.com.tr/…altin-aciklamasi-40012875

    işim ilginci açıklamanın içinde chp greenpeace falan var, oldukça başarılı bir kolaj çalışması olarak görüyorum. yusuf yerkel'in yerde tekmelediği adam da muhtemelen bu rezervin farkında olan dış güçlerin piyonuydu.

    100 ton altın gramı 100 liradan 10 milyar tl yapıyor. bu parayla whatsapp'ın %20 hissesini alabiliriz mesela.

  • volkswagen'in tok kapı sesinde hile yapması

    yakında kokusu çıkacak olan olay. müşteriler showroom'da araçların kapısını kapattıklarında bir düğme tetikleniyor ve tok_kapi_sesi.wav sesi hoparlörden veriliyormuş. türkiye'deki satışlarına emisyon hilesinden daha fazla zarar verecektir.

  • wikipedia'da denklem görünce sayfayı kapatmak

    (bkz: wikipedia okuyarak yerli uçak yapmak)

  • iki gündür rte sesi duymuyor olmak

    allah'ım ne güzel bir duygudur bu. iki gün öncesine kadar her gün bu adamın sesini duyuyordum, öyle alışmışım dinmeyen baş ağrısı gibi. radyoyu açsan o ses, tv'yi açsam o ses, internete girsem fantastik beyanatlarını içeren videoda o ses.
    iki gündür duymuyorum o sesi ve belki de son beş yıldır unutmuşum o sesin olmaması nasıl bir duygu. şu an tatlı bir huzur var içimde, tarif edilemez.