false pretension10
profili

  • bmw

    keko arabası değil kekoların genelde tercih ettiği arabadır. her bmw kullanan keko değildir. bmw'ye bok atan ya alamadığı için kıskançtır ya da ağır bir marka fanıdır.

  • gmail'e davetiyeyle üye olmuş efsanevi nesil

    2005 2006 yıllarıydı. ad ve soyadımla almıştım. üzerinden 14 sene geçti. benimle aynı ad ve soyadımı kullanan ve yaptığı işte ünlü birisi yüzünden şirketlerden mail aldığım oluyor. yanlış kişiye mail atıyorsunuz demek yerine artık ben kendi yorumumu katarak cevap veriyorum. geçenlerde reklam şirketinden yaptıkları reklam işleri mail olarak gelmişti ve yorumlamamı istemişlerdi. bok gibi olmuş beğenmedim bi daha çekin diye cevapladım. bu kadar.

    allahın gerzek reklamcısı atacağı maili teyitlemeden bana mail yolluyorsa ölsün, bitsin, o işi bıraksın.

  • türk kızlarının %90-95'inin taş gibi olması

  • ruhi çenet uygur türkleri katliamı videosu

    araklaması bu videodandır.

    gelen mesajlar üzerine edit: videoyu tekrar izledim. 18 dk'lık videonun yarısı (hem görüntü hem de bilgi olarak) bbc'den, diğer kısmı röportaj ve kendi görüntüsü. fair use içersinde bakarsak sanki bu konuyu nasıl aştığını merak ettim. sadece videonun başında "bbc'nin o kamplara gidip görüntü çektiğini" belirtiyor. video üzerinde ne bbc arşivine ait olduğuna dair bir yazı ne de açıklama kısmında bir atıf var. ayrıca youtubedaki copyright algoritmasına takılmamak için bbc'nin çektiği videonun çözünürlüğünü biraz düzelterek ve sarı font üstüne altyazı ekleyerek atlatmaya çalışmış.

    videonun amacı güzel olabilir ama ordan buradan takla atarak araklama yapmak etik değil. bunu ilk kez yapmıyor bu arkadaş.

  • ibrahim tatlıses'in amerika'ya rest çekmesi

    "amerikaya büyük şok! tatlıses çiğköfte amerikadan çekiliyor." tarzında tepki beklediğim rest çekmedir.

  • deniz baykal'ın tedaviden sonra çekilmiş fotoğrafı

    bana kalırsa o kadar üzücü bir fotoğraf değil. 80li yaşlarında ağır beyin kanaması yaşamış bir insan olarak yine de iyi görünüyor, maşallahı var. suratının sağ kısmı geçirdiği beyin kanamasından dolayı çökmüş. bu olağan bir olay. konuşmasını ve el kol koordinasyonunu merak etmiyor değilim. geçmiş olsun.

  • abd'nin pyd'ye 550 milyon dolar ayırması

    nato'ya bağlı bir ülkenin terör örgütüne yaptığı bütçe ayırımıdır.

  • bir kadına çok güzelsin dediği için işten atılmak

    doktor söyleseydi iltifat olabilecek bir sözdü.

  • evine davet eden erkeği reddetmenin yolları

  • pimp my ride'ın türkçesi

    (bkz: aracımı pezevenkle)