oglak oglani6
profili

  • mültecilerin ülkemizde siyasi parti kuracak olması

    valla inanılır gibi değil ama bizim neslimize de bir kurtuluş savaşı'nı layık gördüler.
    38 yaşındayım ama kendi ömrüm içinde bu ülkenin bir posta daha karışacağına dair bir hissim var içimde. varsın olsun amk. ben artık iyice sıkıldım. öleceksek de anlamlı ölelim. hiç öyle ılıklar gibi "artık türkiye'ye aidiyet hissetmemek" gibi başlıklar açamayacağım. 1 tane türkiye var, bir tane türkiye cumhuriyeti bayrağı var. bayraksız, vatansız toplumların ne durumda olduğunu aramızdaki en beyinsizler bile idrak etmiş olmalı. türkiye'nin bir silkelenmeye ihtiyacı var. hükümet asla bizi düşünmüyor. hiç kimse bu kadar kaçağın ülkeye buyur edilmesini mantıkla açıklayamaz. iyi bir iş yapmışlar gibi her gün belirli ülkelere ajanlık yapan çete çökertme haberleri yapıyorlar. lan başta neden bu kadar insanı denetlemediniz? benim bildiğim eskiden mit, ülkeye giren yabancıların burun kıllarına kadar detaya sahip olurdu. nereden nereye mk. bu ülkeye gerçek bir reset gerekiyor. bizim adımıza zaten reset çekip bizi hızla araplaştırmaya çalışıyorlar.

  • hintli ingilizcesi

    yabancı bir videoda "t" harflerini "d" ile değiştirin hintli aksanı için diyorlardı. unuttum hangi videoydu. ama işe yarıyor. harfleri değiştirin ve hızlıca şu cümleyi söyleyin;

    don't tell me what to do!

  • trabzon'un araplar tarafından işgali

    trabzonlular'ın milliyetçiliği arap doları görene kadardır. kürt görünce yoluna tükürecek adamların topraklarını seve seve işgal ettirmesinin başka bir açıklaması yok.

    edit: arkadaşlar, araplar çoğumuzdan daha adammış ve onlar da bu vatanın evladı sayılırmış. hem de biz batı yalaması laiklerin aksineymiş. durun, daha bitmedi… çanakkale'de, kurtuluş savaşı'nda arap müslümanların dedeleri savaşmış. biz de direkt islama saldıramadığınız için araplara saldırıyormuşuz.
    siyasal islamcı orman çocuğunun biri öyle yazdı. bonzai kafasına bak sen hıyardaki. dışarıdan gelip bu vatana hiçbir gönül bağı olmayan arapları biz laiklerden daha çok layık görüyorlar vatana. nasıl da şıkır şıkır siyasi islamcı yobaz kafası değil mi? sanki dolarla yabancıya toprak satmış yöre halkından biri gibi geldi bana havası

  • kk seçilirse türkiye'ye gelmeyiz diyen arap

    siktir olup gidin orospu çocukları. gidin de kralın prensin falan götünü yalayın siz.
    yeni hükümet umarım bu tiplere karadeniz'de parsel parsel satılan arsalara evlere falan da el koyar.

    dolarları görüp dibi düşen karadenizli “milliyetçilere” buradan selam olsun.

  • masadan kalkarken yarım şişe suyu yanına alan kız

    kızımız bunu yapabilir de, yapmayabilir de. parasını ödediği kendi malı sonuçta.
    bunu görüp yükselteyim. ben yarım kalan yemeğimi fazla ise paket yaptırıyorum mesela. sonra gün içinde tüketiyorum evde. bunu hanım arkadaşlarımla görüşme sırasında da yaparım. bunu eziklik olarak gören, yadırgayan bir kızla aramızdaki elektriklenmeye rağmen yolları ayırmışlığım var. zira asıl böyle bir şeye burun kıvırmak alabildiğine ezikliktir. kendinizi nasıl bir sosyal statüde görüyorsunuz ki bunu ayıplayabileceğinizi sanıyorsunuz? gülünç.

  • istemsizce mutlu eden jenerik müziği

    parliament sinema kulübü... içim bir şey oldu valla

    https://youtu.be/dbc6abed37s