wciemnosci5
profili

  • 27 nisan 2023 fazıl say'ın öfkeli açıklaması

    1,5 ay önce bir kadın siyasetçi için "çek sifonu gitsin" diyerek bok benzetmesi yapan tipitipin, ilkokul 3. sınıf öğrencisinin elinden çıkmış gibi duran şiiri beğenmeyen insanlara karşı yeni hezeyanı. şairin kadın olduğunu vurgulayarak yapıyor bunu üstelik.

    bir de atatürk yüzünüze tükürürdü filan yazmış.*atatürk yaşasa senin gibi türk'e ve türkiye cumhuriyeti'ne alerjisi - bölücülere sempatisi olanların halin nice olurdu acaba önce bunu düşün.

    millet çekti sifonu üstüne. yandan yandan.

  • sadullah ergin'in chp'den vekil adayı yapılması

    ergenekon ve balyoz kumpaslarının döneminin adalet bakanı'nın chp listelerinden vekil seçileceğini resmileştirmiş haber.

    (bkz: türkan saylan)
    (bkz: kuddusi okkır)
    (bkz: ali tatar)
    (bkz: kaşif kozinoğlu)
    ve daha nicelerinin kemikleri sızlıyor...

  • 8 mayıs 2022 yenikapı trabzonspor kutlaması

    saçma sapan bir olay.

    800 bin nüfuslu bir şehir takımı şampiyon oluyor, kalkıp 1000 km ötedeki 16 milyon nüfuslu başka bir şehirde, üstelik derbi maçın olduğu gün, miting alanı kapatılıp kutlama yapılıyor. bunun için şehrin yolları trafiğe kapatılıyor. zaten pert olan trafik iyice sıkışacak, çıkabilecek asayiş olayları da cabası.

    bursaspor 2010'da şampiyon oldu, istanbul'da meydan kapatıp kutlama yaptılar mı? belediye komisyon kurup 'şölen havasında geçmesi için' önayak oldu mu? hayır.

    yarın beşiktaş, fenerbahçe, galatasaray şampiyon olduğunda "kardeşim biz de trabzon'da bir meydanı kapatarak şampiyonluk kutlaması yapmak istiyoruz" derse, yaptırırlar mı? hayır. bireysel bile yaptırmazlar, saldırırlar.

    tamamen siyasetteki karadenizli lobisinin işi. tek kelimeyle rezalet.

    not: bjk

    edit: son 1 seneniz kaldı, ağababalarınız gidince esameniz okunmayacak, günü iyi değerlendirin.

    ---

    "trabzon sivil toplum kuruluşları şampiyonluk kutlamaları için istanbul büyükşehir belediyemize müracaatta bulundu. büyükşehir belediye başkanımız ekrem imamoğlu, belediye içinden bir komisyon kurdurarak, şampiyonluk kutlamalarının bir şölen havasında geçmesi için çalışmaların yapılmasını istedi." sözlerinin hesabı sorulur.

  • nevşin mengü

    dün bir milletvekili ve parti başkanı olan ümit özdağ'a, türkiye cumhuriyeti içişleri bakanı tarafından milyonların önünde "hayvandan aşağı, haysiyetsiz bir adam. soros çocuğu, operasyon çocuğu" gibi laflar edildi. nevşinden tek bir eleştiri tweeti göremedik.

    bugün ümit özdağ çıktı içişleri bakanlığı'na yürüdü, açıklama yaptı (sen türkiye'nin en büyük kriminalisin, görevin bitince tutuklanacaksın, sen don lastiği satarken ben bu polislere ders veriyordum vs.). nevşin ne yaptı peki;

    "günü iki kelimeyle özetle: rezillik pespayelik" diye tweet attı.

    ağlayarak günlüğüne yazması gereken şeyler var.

  • abdülkadir selvi'yi de davet etmek istiyorum

    "hilal kaplan, yiğit bulut, elif çakır, fatih tezcan, cem küçük, hacı yakışıklı, erkan tan, ibrahim karagül, esra elönü filan da çağır.

    az gelir sadece abdülkadir. diğerlerinin de hatrı kalmasın hem."

    dedirtmiş açıklama.