ucarkerken6
profili

  • 7 tane torunlu dedeye aşık olan kızın paylaşımı

    dedesine hitaben yazmış. 7 tane torunu var en büyüğü benim. anlamayacak ne var bunda ?

  • ambulans olduğunuz için her ihlali yapamazsınız

    gayette güzel ihlal eder. o ambulansın içinde o teyzenin bir yakını olsaydı görürdük o zaman ters yönü. şu ambulansa, itfaiyeyeye yol verin arkadaşlar. zor bir şey değil.

  • izmir kordon'un çöplüğe dönmesi

    biz bunları çok söyledik, çok yazdık. eskiden bir dayanışma vardı. oranın yerlilerini kaçırdılar. en baba izmirliyim diyen bile yıllardır gitmez oldu kordona. ilk önce polisleri saldılar üstümüze. beş dakikada bir gbt bakıyoruz ayağına orada ki gençleri soğuttular. sonra para cezaları gelmeye başladı. polis kafasına göre alkol alanlara o bölgede zulm etmeye başladı. sonra yavaş yavaş milletin ayağı kesilince yeni tipler peydah olmaya başladı. evet o bölgeyi bira şarap içen gençlerden temizlediniz. artık bu kordon sizlerin eseri. artık şemmame halayıda çekilir orda, çimlerin ortasına masa atıp nargilede içilir, kadına kıza lafta atılır. kordon ölmüştür arkadaşlar. öleli çok oldu sadece cenazesi yeni yeni kokmaya başladı.

    edit: #136962620 bu entryi yazan dallama bana gelmiş cahil boş adam demiş. gidip nick altını kirletmemek adına buradan editleyip cevap vereyim dallama kardeşime. öncelikle okuduğunu anlamadan kimseye artistlik yapma. eğer laf söyleyeceksen mesaj alımını kapatma. polisle ne alakası var demiş. ben orada polislere şahsen laf mı etmişim? o dönem hatırlayan hatırlar yanlış hatırlamıyorsam 2006-2007 yıllarıydı. tarihte yanlışlık olabilir. o dönem izmire yeni bir vali atadılar. beyimizin ilk görevide kordonda ki tayfayı yok etmekti. bunuda polislere emir vererek yaptırdı.
    bir başka arkadaş gelmiş eskiden de öyleydi demiş. evet eskiden de vardı pis insanlar. ama hiç bir zaman şimdi ki gibi olmadı oralar. eskiden 5 tane bira şişesi getirdiğin zaman depozitodan bir tane bedavaya geliyordu bira. o yüzden bira şişesi kara borsaydı. o yüzden asla yerde bira şişesi göremezdin. evet bazı lavuklar yine pisliğini atardı ama bunlar azınlıktı. yılda bir kere etkinlik zamanı gelip oraları pis gören insanlar veya hiç izmirle alakası olmayan insanlar mesaj atmasın kalp kırarım. ulan o dönem seyyar satıcıdan çiğdem aldığın zaman yerlere atma diye sana birde çöp için ya poşet ya külah verirdi.

  • 13 yaşındaki türk kızıyla evlenen pakistanlı

    ne bekliyordunuz din kardeşlerinizden? babaya bak babaya, tüm pakistanlı din kardeşlerimize diyor. din kardeşlerinize 13 yaşında ki kızı peşkeş çeken baba bu bak baba. midem kalktı… biz içimizde ki insan dışı varlıkları eğitmeye çalışırken ithal din kardeşlerimize bak sen. …… … ……. ….. ……… …… ……… ……… …. …
    ben küfür etmemek için yazmıyorum başka bir şey..

  • kızılay'a kimsenin kan bağışında bulunmaması

    bu bizim değil, kızılayın yapılan bağışları kimlere yedirmesiyle alakalıdır. buradaki kan aranıyor ilanları emin olun kızılaydan çok daha güvenlidir.

  • ateistlerin nedenselliği açıklayamaması

    neden sorusuna yaratıcı veya tanrı cevabı verince bütün nedenler cevaplanmış mı oluyor?