captainjack sparrow5
profili

  • hekimlerin herkesten üstün olduğu gerçeği

    hekimler kimseden üstün değil amk. böyle bir şey yok. sadece insani şartlarda insan gibi çalışmak ve yaşamak istiyorlar. hepsi o.

  • cumhurbaşkanı'na araba ötv'sini sıfırlama yetkisi

    teşekkürler kılıçdaroğlu. iktidar olmadan ülke yönetmeyi öğrendin valla… tebrikler king.

  • ilkokul öğretmeninin unutulmayan özellikleri

    geçen gün bir ortamda tamamen tesadüfen denk geldik kendisiyle. en son 14 sene önce yine tesadüfen bi çay bahçesinde çay içerken görüşmüştük. hala doğduğum yerde yaşıyor. o kadar çok severdim ki salih hocayı… idolümdü hep. 14 senedir görmediğim insanla 1 saate yakın konuştuk. bana çocukluğumu tekrar hatırlattı sağolsun. yaşlanmış artık epey. çok şey var onunla ilgili unutamadığım ama aklımda yer eden bir “seiko” saati vardı. bir keresinde voleybol oynarken top bileğine çarpmış, saati düşürmüştü. ondan çok ben üzülmüştüm kırılacak diye… sohbeti açıldı, “hocam o saat hala duruyor mu” dedim. “tabii ki duruyor, çocuklarım yenisini al bunun artık diyor ama o benim ilk maaşımla aldığım saat, taş gibi de zaten, seni göreceğimi bilsem takar gelirdim” diye cevapladı gülerek… sonuç olarak vicdanlı bi insansa her şeyiyle hayatınızda hep örnek bir figür olarak kalıyor ilkokul öğretmeni…

  • nejat işler'in içler acısı hali

    bu magazin muhabirleri cidden tam sopalık ya. açın da götünüzle dalga geçin amk. insanların özel hayatına ne meraklısınız. size mi soracak adam sarhoş olurken?

  • 2021 kalp krizi salgını

    covid-19’un tromboza neden olabildiğini ispatlamış binlerce bilimsel yayın var. milyonlarca insan covid-19 geçirdi. kalp krizlerinde bir artış varsa bile -ki bu konuda bilimsel bir makale yok- aşıdan değil covid-19’un kendisinden olabilir. covid-19 aşılarına bağlı kalp krizi sadece “case report” şeklinde çok çok nadir vakalar ve hemen hepsi allerjik kalp krizi (kounis sendromu) şeklinde.
    çok meraklısınız hemen şehir efsanesi yaratmaya. covid-19 aşıları olmasa bu salgın nah biterdi… bi teşekkür edin, şükredin bilim insanlarına amk.

    edit: “ispanyol gribi aşıyla mı bitti” diyen var? o dönem 2 milyar dünya nüfusu varken 20-50 milyon arası insanın öldüğü biliniyor. şu an covid-19’dan ölen kişi sayısı 6.5 milyon’a yakın. bu kadar cahile mantıklı şeyler anlatmak zor. aşı olmasaydı da daha milyonlarca insan ölse ferahlardınız. vallahi eğitilmezsiniz.