scorpion9412
profili

  • cem yılmaz

    lan siz niye bu kadar paraya tapıyorsunuz. herif ergen gibi davrandığı için eleştiriliyor biri de çıkmış diyor ki "hayvan gibi parası var ekşideki birinin yorumu umrunda mı" ali koç'u başarısız diye eleştiriyoruz, adam kalkmış diyor ki "türkiye'nin en zengin insanlarindan biri, sizin yorumlarınızı umursamaz" aynı şekilde arda güler başlığında da bu tipler mevcut. herhalde para için namusunuzu, haysiyetinizi satabilecek tipte insanlar olduğunuz için herkesin de sizin gibi olduğunu düşünüyorsunuz.

  • 17 nisan 2024 man city real madrid maçı

    merhabalar arkadaşlar. her şampiyonlar ligi maçının başlığında "ulan bu futbolsa bizim ligdeki ne, allah belasi türk hakemleri, ulan türk futbolu..." diye nara atan, pendikspor-hatayspor karşılaşmasindan da bu kaliteyi bekleyen polyannaci arkadaş bugün hasta maalesef. onun yerine temsilci olarak ben geldim. bol bol bu yorumları yapacam maçta. kendinize iyi bakın, öpüldünüz..

  • 2 şubat 2024 samsunspor galatasaray maçı

    geçen sene okan koçuk giresunspor'da iken gs'ye karşı 5 kurtarış yaptığı maçı kazandırdı.

    taylan rövaşata attı bize inanabiliyor musunuz rövaşata.

    stancu diye bir herif yolladık. adam oynadığı her anadolu kulübunde bize karşı gol attı. şimdi gelmiş bize florya suyu içen adam üzmez gs'yi demiş :) bu sene sizin için son fırsat. gerçekten akıl hastanesine yatarsiniz şampiyon olmazsanız.

  • ayçiçek yağı vs tereyağı ile yumurta

    "ayçiçek yağı kullananlar orospu çocuğudur" diyin tam olsun bari. garibanliktan kullanıyoruz ne yapalım. 6 kişilik ailede ayda 10 litre ayçiçek yağı kullanılıyor. 10 litre tereyağı ve zeytinyağı ne kadar tutar hesaplayın.

  • kazımcan karataş

    herif abdulkerime öyle kötü bir pas verdi ki; abdülkerim topu kontrol ederken eli ayağı birbirine dolandı ve bir anda messivari bir tekniğe sahip oldu. 3 saniyede evrim geçirtti apoya.

  • 28 mayıs 2023 seçim tahmini

    reis zaten ilk turu bile kılpayı kaçırdı. geriye kalan %0.5 oyu sinan ogancilardan rahatça toplar. ben bu yüzden sandığa gitmeyeceğim. benim gibi akparti sevdalısı arkadaşların da girmemesini tavsiye ederim. o gün balığa çıkın.

  • 14 nisan 2023 galatasaray kayserispor maçı

    henüz ligin ilk yarısı yenildiğimiz kayserispor için "ne zaman üzmüş ki cimbomu" diye entry giren sığırları gördüğümüz başlık.

  • cristiano ronaldo'nun en büyük hatası

    burada güzel güzel adamın hatalarını anlatmaya çalışıyorlar fakat histerik ronaldo fanları " siz onun boku bile olamazsınız, istediği her şeye ulaştı o adam siz de asgari ücretle çalışmaya devam edin " yazmış. ne alaka amk herifi eleştirmek için ondan daha yetenekli ve daha iyi hayat standartlarına mi sahip olmak gerekiyor. rooney, neville, scholes, ten hag gibi adamlar da elestirince kızıyorsunuz. senden benden daha yakınlar bu herifler adama ve üstelik bizim göremediğimiz şeyleri görmüşler.

    tanım: piyasaya ilk çıktığı dönem komple bir futbolcu iken istatistik uğruna santrafor mevkisine geçmesi.

  • futbol tarihinin en iyi 3 ismi

    bu başlığa sırf messi ve ronaldo yazmamak için altay bayındır bile yazacak havalı suserler var.

  • 3 aralık 2022 arjantin avustralya maçı

    herif pas şiddetinde bir vuruşla tertemiz gol atıyor. burada adama ballı diyorlar. ki herifin kariyerinde böyle yüzlerce gol var. kıraathanenize dönün amk, rahat bırakın sosyal medyayı.

  • fakültede hocadan duyulup unutulmayan söz

    "arkadaşınız zengin olsun. parasını yemeseniz bile borç istemez" demişti. ne kadar ulvi bir söz olduğunu çalışma hayatına girdikçe anladım.

  • bir halı sahada yaşanabilecek en saçma olay

    halı sahanın hemen yanındaki karakola bomba atılması ve her iki takımın da aynı anda yere uzanarak siper alması.

    yer: bismil/diyarbakır