hoyiww8
profili

  • ismail kartal

    ya bir kulüp bu kadar nasıl kötü yönetilebilir ya aklım almıyor. basın toplantısında ilk soru g.saray transferlerini fenerin istediği oyuncular üzerinden yapıyor sorusu. cevabı adam kağıttan okuyor. ulan bir tane akıllı adam yok mu amına koyduğumun kulübünde biz napıyoruz amk demiyorlar mı? kafayı yiyeceğim yemin ediyorum ya..

    edit: okan'ın dünkü açıklamaları soruldu. onu da kağıttan okuyup cevapladı. oğlum bir camia bu kadar rezil edilemez ya..ulan gazetecilere soruların dağıtılmasına mı yanayım, 10 saniyelik cevabı ezbere konuşamayan, kağıttan okuyan hocaya mı yanayım...

    edit 2: tete sorusu da kağıttan cevaplandı..

  • 26 temmuz 2023 fenerbahçe fc zimbru maçı

    maçı boşverin de biz neden konferans ligi oynuyoruz hakikaten ya? sebebini biliyorum ülke puanı düşüktü önceki sene 1 takım cl'de 3 takım konferans ligi'nde evet ama bu ne sikim sistem amk. çok kötüysek cl'ye alma bizi. avrupa ligini yani 2. seviye ligi neden pas geçip 3 takımı birden konferans ligine alıyorsunuz? 1 takım cl 1 takım avrupa ligi 2 takım konferans ligi de olsun bitsin. kim çıkarmışsa bu kuralı beynini sikeyim, mantığa ters amk.

  • arda güler

    kendisine bok atanlar twitter'da arama kısmına arda guler lang:en ve arda guler lang:es yazsın da hakkında bu akşam atılan ingilizce ve ispanyolca twitleri okusun. millet büyülenmiş bu nasıl bir çocuk diyor. ispanya'da barça atletico kavgası var amk arda bizim olacak diye, bizim kekolar bıdı bıdı yapıyor.

  • miguel crespo

    bok gibi top oynuyor bugün. devrede çıkmazsa kesin kırmızı görür.

  • 3 kasım 2022 dynamo kiev fenerbahçe maçı

    bizim maç böyle biter, rennes 2 gol daha atıp 3-0 kazanırsa herşey eşitleniyor aramızdaki. bu durumda kartlara bakıyorlar tur atlayan takımı belirlemek için. biz bu maça kadar 14 sarı 0 kırmızı ile geldik, rennes 10 sarı, 1 kırmızı ile. kırmızı 3 kart puanı sayılıyor. rennes ilk yarı 1 sarı gördü, biz 0. yani kartlar da eşit bu durumda.

    fifa'nın kitabını kontrol ettim son çare hocaların taşaklarını tartacaklarmış. ağır çıkan tur atlayacak. burada avantaj bizde gibi..

  • 16 eylül 2022 a milli takım aday kadrosu

    berkan kutlu sol bek rotasyonu için çağrılıyor denmiş. ulan kadroda ferdi, rıdvan, eren elmalı var, neyin rotasyonu. şaka mısınız?

  • fatih terim

    g.saray'ın bu kötü durumdan çıkmak için kapısını çalması gereken kurt hoca. son bi dans be hocam, gel kurtar şu takımı..

  • 26 kasım 2021 erdoğan'ın faiz düşürme açıklaması

    bu adam bir gün vatana ihanetten yargılanacak.