dont get high on your own supply8
profili

  • 25 eylül 2022 amedspor bursaspor maçı

    amedspor'e karşı önlem alınması gerekendir.

    10 bin yıllık kürt medeniyetinden bahseden bu güruh en son jilet atmışlardı kadın oyuncuya. düşünün yani bunların kadın futbolcusu bile jilet atıyor.

    türkler barbar ve faşist, bunlar demokrat ve medeni. günün fıkrası gülelim.

  • jahrein'in hayvansever sömürüsü adlı videosu

    dolandırıcılık ve kara para aklama çetesini ifşa ettiğidir. tebrikler jahrein! adamlara bakın pandemi izni ile hapisten çıkıp tekrar çetecilik yapmışlar. emniyet ve yargı el ele, göreve.

  • suriyeli sığınmacılar

    hepsi gönderilmesi gerekendir. ülke 10 milyon arap, afgan tarafından işgal edilmiş her gün insanlarımız ölüyor halen daha sığınmacı güzellemesi yapanlar var. sığınmacılar kalsın diyen ya cahil, ya haindir.

    edit: kimlere vatandaşlık veriliyor artık... (bkz: erkek çocuklarına tecavüz eden afgan mafya lideri)

  • 24 mart 2022 pera palas otel'den kovulmam

    netflix dizisi izleyip, instagram'a meze etmek için atatürk'ün hatıralarıyla resim çekinen kişiye yapılandır.

  • alparslan kuytul

    terör sempatizanı cihatçı. kuran'dan ayetler gösterip kadınları dövün diyor. yarın da kafanızın kesilmesi için ayet örnekleri verecek. selefi cihatçıdır kendisi, taliban ve islamcı terör sevdalısıdır.

  • dini nedenleri olmadığı halde domuz yemeyen insan

    turk milleti olarak domuz yememe sebebimiz kesinlikle islami degildir, alkol ve seks de haram. domuzlar gocebe atalarimiza uyum saglayacak hayvanlar degildi bu kultureldir. islam oncesi aliskanliklarimiza, islam doneminde de devam ettik. bir cok turk artik musluman degil, ancak yine de hic birimiz domuz yemiyoruz.

  • adana'da suriyeli tarafından öldürülen türk genci

    kurduğu cumhuriyetin kutlamasına giderken türkler ölüyor. bunlar sadece haberlere düşenler her gün yüzlerce yaralama taciz gerçekleştiriyorlar. #suriyelilerdefolsun

  • durex reklamındaki çocuğun sempatikliği

    9 yasindaki erkek cocugu travesti gibi giyidirip, kadinsi hareketlerle dans ettirmek mi sempatik. pedo sjw dolmus burasi bu ne.