dies irae4
profili

  • çin'in nükleer pil geliştirmesi

    malthus'çuları delirten gelişme.

    insanoğlu artan nüfusun ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayacak kadar becerikli bir tür.

    mevcut müesses nizamın prangalarından kurtulduğumuz vakit eşi benzeri görülmemiş bir bolluk içinde yaşayacağız.

  • liseli öğrencinin yediği dayak

    ulan adamın dövdüğü çocuk kız çocuğu olsa kıyameti koparırdınız burada. medya ayağa kalkar, feminist dernekleri okulu basardı. adamın emdiği süt çoktan fitil fitil burnundan gelmişti şimdiye.

    ama dövülen oğlan çocuğu olunca çıt yok. herkes eğitimci kesilmiş dayağı haklı bulan, kimbilir ne yaptı da haketti diyenler çoğunlukta. gariban dayağı yediğiyle kalacak.

    kadınlara getirilen en ufak eleştiriyi kaldıramayıp sözlükteki kadın düşmanlığı diye sayfa sayfa ağlayarak eleştirenleri cinsiyetçi ilan etmesini biliyorsunuz amk. asıl cinsiyetçinin önde bayrak sallayanı sizsiniz.

    işte bunları iyi değerlendirmen lazım genç kardeşim. dövüldüğünde, sövüldüğünde, eziyet gördüğünde sana sırt çeviren, seni korumak şöyle dursun sana eziyet edenleri alkışlayan insanlar yarın utanıp sıkılmadan senden bir takım beklentilere girecekler, senden istedikleri rolleri oynamanı talep edecekler. o zaman bunlara orta parmağı gösterebilmen lazım. sen kendini ve çıkarlarını koruyacaksın, bencil olacaksın çünkü bunu senden başka kimse yapmayacak.

  • aşı karşıtlığı düşünce özgürlüğü müdür sorunsalı

    "nüfusumuz azalıyor, kimse çocuk doğurmak istemiyor, toplumu kurtarmak için kadınlara tecavüz etmekten başka bir çaremiz yok" diyerek kadınlara tecavüz etmeye başlasalar, buna karşı çıkanları da "çocuk karşıtı" diye yaftalasalar, çocuk karşıtlığı düşünce özgürlüğü müdür diye tartışırsınız siz.

    aşı karşıtlığı düşünce özgürlüğü değilse hiç bir şey düşünce özgürlüğü değildir. faşistliğe her türlü kılıf bununur neticede.

  • sjw'liğin ayarının kaçması

    tüm taleplerinin gerçekleşmesi durumunda boşa düşecekleri için, arpalarının kesilmesi korkusuyla sürekli yeni sorunlar icat etmek zorunda hissetmeleri bunun sayısız nedenlerinden birdir.