klatyator8
profili

  • fatih mehmet maçoğlu

    tunceli’nin efsane başkanı olarak anılacakken, türk siyaset tarihinin en geri zekalıca hamlelerinden birini yaparak karizmasını yerle bir etmiş olan adam.

  • muhammed yakut

    sözlükte kendisine yapılan eleştirilere cevaben şöyle şeyler söyleyecektir bir sonraki videosunda tahminimce:

    “buradan eşki sözlik yazarlarina da seslenirem. ula siz ne biçim adamsız la? ula ben siz bişe demiyem ula. ben sizi allah’a havale etmişem. ben bu sözlügi siye bırahtıracam. ulan illa kanzuk’un elton john’la ilişkisini mi söyleyelim ula? neyse ben belden aşgi vurmam ula. ssg’nin moğolistan’da potasyum kaçakçılıgi yaptigini bilmiysiniz mi ula? ssg benim dünya ahiret kardeşimdir ula ama eşki şeyler dosyasini bene açıtirmayin ula. ula siz ne aşagilik, utanmez insanlarsiz ula?”

  • mansur yavaş

    şöyle bir durum da var:

    eğer 6’lı masa mansur yavaş’ı aday gösterirse çok büyük ihtimalle kazanır ama kaybetse bile kimse 6’lı masayı aday gösterdiği için suçlamaz. aynı durum imamoğlu için de geçerli.

    ama eğer kılıçdaroğlu’nu aday gösterirlerse o da belki kazanabilir ama kaybederse muhalif kesim 6’lı masanın 6 bacağını evire çevire zker. sonra söylemedi demesinler.

  • cahillerin övündükleri şeyler

    kitap okumamak.

    sığırlar bununla kalmayıp okuyanları da küçümsemeye çalışırlar küçük beyinleriyle.

  • karınız çok güzel diyen birine teşekkür etmek

    evet ben de yukarıdaki yigitler gibi döverim, zükerim, zokarım ama bu hepimizin evrimini tamamlayamamış varoş maymunları olduğumuz gerçeğini değiştirmiyor.

    mesela bill gates, richard dawkins ya da orhan pamuk’a “karınız çok güzel” deseler teşekkür ederler ya da “deli galiba” diyerek muhatap olmadan yola devam ederler.

    ama biz zokarız, barçalarız, erkeyiz bizzzz onlar gibi yumuşak deyiliz.

  • 43 yaşında erkeğin 24 yaşında kadınla nişanlanması

    eskiden başkalarının seçimleri ve tercihleri sadece mahalle kenarlarındaki cahil karıların/ kahvehanelerdeki işsiz çöp erkeklerin ağzına sakız olurdu. hamdolsun şimdi internet var da bu çöp cahiller kitleler halinde buluşup leş yorumlarını birbirleriyle paylaşabiliyorlar.

  • açık ilişki

    “ primary partnerinizin secure zonenuz haline geliyor ve kendinizi sosyal hayatta daha özgüvenli ve carefree hissetmeniz de olası.”

    bi fuck off git tea koy my friend ya.

  • 19 yaşında kızın 32 yaşında adamla çıkması

    yks sorusu:

    ben 40 yaşındayım, eşim 22 yaşında. mutlu bir yuvamız ile 3 yaşında da bir oğlumuz olduğuna göre bundan rahatsız olan arkadaşlara ne yemek düşer?