mr brandon7
profili

  • aym başkanının rte'nin önünde eğilmesi

    türk demokrasisinin alnına çalınmış bir kara lekedir.

    cumhurbaşkanına derin bir muhabbet besleyebilirsin ancak senin makamın böyle bir tavra izin vermez. senin sorumluluğun cumhurbaşkanına karşı değil; 81 milyonluk cumhuriyete karşıdır. yürütmenin başındaki insan veya onun emrindeki bürokratlar, vatandaşın hakkına hukukuna tecavüz ettiğinde sığındığı son liman olan anayasa mahkemesinin başındaki zat böyle davranıyorsa allah yardımcımız olsun, ne diyeyim.

    tam bir "ananı siken kadı. kimi kime şikayet edeceksin" vaziyeti bu.

  • domagoj vida

    galatasaray'ın bulaşmaması gereken futbolcu. bjk'lilerde nasıl bir kem göz varsa isteyip alamadıkları futbolcular top oynamayı unutuyor.

    linnes'i istiyorlardı, molde'nin sağ kanadını alaman otobanına çeviren viking aslanı minik bir kedi yavrusuna dönüştü. ozan tufan'ı istiyorlardı, şimdilerde göbeğini el arabasıyla gezdiriyor. van persie'yi istiyorlardı, sahte koşu reyisin futbol hayatı bitti, okeye dönüyor.

    edit: saladze hatırlattı, bir de diego ribas vardı. fb, sonradan devreye girip bjk'nin elinden almıştı. brezilya milli takımında yıllarca oynamış adamla semazen diye taşşak geçmeye başlamıştık. sahanın ortasında beyblade gibi dönüyordu adam.

    edit 2: yaradan verdikçe veriyor. bu kez de fideldediysekfidel meşhur mehmet topuz olayını hatırlattı.

  • 17 mart 2017 insan kopyalanmasının yasaklanması

    şu güzel ortamı bozmak gibi olmasın ama ciddi bir entry girerek ne olduğunu not düşeyim, merak edenler olabilir.

    başlığa konu olan düzenlemeyi içeren kanun, imzalanan uluslararası sözleşmeyi meclisin uygun bulduğunu gösteren kanundur. ilgili sözleşme de protokolle aynı adı taşımaktadır ve avrupa konseyine üye devletler tarafından imzalanmıştır. sözleşmenin tam adı "biyoloji ve tıbbın uygulanması bakımından insan hakları ve insan haysiyetinin korunması sözleşmesi" olmakla beraber, hükümlerini merak edip okuyacak kadar işsiz olanlar için de bir link bırakayım:

    https://www.ttb.org.tr/…6:uluslararasylge&itemid=36

    avrupa,teknoloji ilerledikçe, devir değiştikçe evvelden yapılmış olan milletlerarası sözleşmeleri ek protokoller aracılığıyla güncelliyor. o işlerden hiç anlamıyorum ama 3 boyutlu yazıcıların yaygınlaşmasından olsa gerek, olası problemlerin erkenden önünü almak maksadıyla yukarıda ismini zikrettiğim sözleşmeye ek olarak insan kopyalamayı yasaklayan bir protokol hazırlamışlar. biz de avrupa konseyi üyesi olduğumuz için, yani bu sözleşmeye taraf olduğumuz için, çıkarılan kanun ile yeni çıkarılan bu protokole de uyacağımızı taahhüt etmiş bulunuyoruz. anlayacağınız, bizim meclisin kendi kendine icat ettiği bir şey değil.

    bardağın dolu tarafından bakacak olursak, avrupa ile ilişkilerimiz tamamıyla kopmuş değil; bu kanun bir taraftan da bunu gösteriyor. (protokolü imzaladığımıza bile sevinir olduk ne diyeyim)

  • ismail saymaz

    manisa milletvekili selçuk özdağ'ın kariyerini bitirmiş olabilir. belgeleri çatır çatır yüzüne vurarak perişan etmiştir.

    vekil önce 2009'dan beri fetö ile mücadele ediyorum dedi; söylediği tarihten sonra yaptığı bir konuşmadan alıntı yaptı. bunun üzerine vekil kıvırarak 2011'den beri mücadele ediyorum dedi; bu sefer de 2012'e ait bir konuşmasından alıntı yaptı.

    bu saatten sonra selçuk özdağ halen darbeyi araştırma komisyonu'nda yer alırsa komisyonun samimiyeti sorgulanır.

  • vincent kompany

    yönetime çok çok yakın bir arkadaşıma göre geçen sene de girişimde bulunulmuştu ancak eşi ikna edilememişti. havalimanı projesi ve osmangazi köprüsünü görünce bavullarını toplamaya başlamış. bunu gören agüero başganım beni al demiş. silva da hani bana hani bana demiş.

    bjk'ye hayırlı olsun.

  • enes kanter

    lise çağındaki çocukların bile cumhurbaşkanından hakaretten emniyete alındığı ülkede cumhurbaşkanının enes ile uğraşmayacağını iddia eden naif arkadaşlar görüyorum. yapmayın etmeyin, fanusta mı yaşıyorsunuz?

    19 yaşında yaptığı bir hata yüzünden cezalandırılıyor. yalnız burada cezalandırılan enes değil; milli takım.

  • ricardo quaresma

    beş dakika içinde kariyerinin özetini izleten futbolcu.