keremtunaa13
profili

  • donanımlı erkek bulmanın imkansız olması

    ha ha ha hassiktir oradan.
    donanımlı erkek dediğiniz 1.85 boyu olan, kekodan bozma, bmwli bir züppe amq. güldürmeyin.

  • z kuşağı türk gençler nasıl ev ve araba alacak

    türkiye de dahil tüm dünyada amaç bir şeylere sahip olmanız değil, kiralamanız. ev, araba hayal de yakın gelecekte cep telefonu kiralar hale geleceğiz. alt yapısı hazırlanıyor bunların. bir şeylere sahip olmak pahalı hale getirilecek. evi, arabası olana da vergilerle çökecekler. özellikle türkiye'de kimse kendisini malım var diye güvende hissetmesin. bir khklık işiniz var.

  • boşanma sayısının 2 sene üst üste rekor kırması

    ekonomi kadınlar üzerinden dönüyor. baylar, bayanlar ve kendini başka şekilde adlandıranlar. duvara çarpacaksınız. farkında değilsiniz.

    japonya gelişmiş bir ekonomi. insanlar yalnızlıktan kıvranıyor. insanların birbiriyle tanışması, kaynaşması, aile kurması, çoğalması teşvik ediliyor.

    amerika single mother kavramı ile yıllardır uğraşıyor. şu sayfayı inceleyiniz

    çevremde de gözlemliyorum. o yerin dibine gömülen ataerkil aile modelini terk eden, toplum dinamiklerini önemsemeyen, kendi için yaşayan kim varsa bilsin ki duvara toslayacak. bunun erkek ve kadın ayrımı yok. farklılıkları var yalnızca. her birey kendi perspektifinden yalnızlığın tadına bakıyor.

    kadın açısından ele alalım. instagram kadınları mahvetti. beğeni sayıları, dolu dm kutuları akıllarını ve duygularını karıştırdı. o erkeği de deneyeyim, bu erkeği de deneyeyim, aaa şu daha iyi gibi duruyor, şuna da bir bakayım derken mahvettiler kendilerini ve geleceklerini. özgürlük istediler, verildi. eşitlik istediler, verildi. kanun önünde bile daha eşit bir hale geldiler. bunu da beğenmediler, daha fazlasını istediler. tüm dünyada bir virüs gibi tüm hanelere nüfuz etti bu özgürlük düşüncesi. kocasına çay getirmeyi, çocuğuna analık yapmayı zul gören bir kadın nesli türedi. doğanıza aykırı diyeceğim, dm kutum feministlerle dolacak. 3. dalga feminizm mahvetti sizi hanımlar. en çok da yanlış tercihleriniz mahvetti. dünya sizi ekonominin mihenk taşı olarak görüyor. tüm ekonomi sizin üzerinizden dönüyor. yalnızlaştırılarak, kullanılarak mahvedildiniz. isteyeceğiniz erkek modeli empoze edildi. erkekleri erkek olmaktan utanır hale getirdiniz. şimdi erkek bulamıyorsunuz. kanunlara bir bakın. size verilen özgürlüğün size neye mal olduğuna bir bakın.

    erkek açısından ele alalım. instagram erkekleri mahvetti. ortalama bir erkek görünmez hale geldi. instagramda bir profil olarak varlığını sürdürüyor. dijital dünyada varlığını duyurmak isteyen milyonlarca erkek. kadınların dmlerini dolduran, kadından karşılık bekleyen, doğası gereği kadını isteyen erkek. ulaşamıyor. ulaşanları ise her an terk edileceklerinin farkında. neden olmasın? kadınlar için seçenek çok, daha iyisi var. daha değişik aromalar, daha farklı tatlar var. senden bir anda sıkılıyor ve gidiyor be kardeşim. sen de bu sefer dahası için çabalıyorsun. çoğu erkek bunun anlamsız bir uğraş olduğu gerçeğini idrak etmeye başladı. kadınları bıraktılar. (bkz: mgtow) (bkz: red pill) akımları doğdu. kadınları anlamaya çalışıyorlar. üzgünüm, anlayamazsınız. onlar da kendilerini anlayamıyorlar. en azından evlilik kurumunun kendi aleyhlerine olduğunu anlayan erkekler var artık. kanunlar karşısında hayatları mahvolan erkekleri görünce evlenmeyi istemiyorlar. bunlar arasında kadınlara ulaşabilenler ise kadınları ihtiyaçlarını gideren bir cins olarak görmeye başladılar. kadınlar da bunlara çekiliyor.

    türkiye'ye bakalım. değişik tat ve aromalar demiştik. devlet de artık bu değişik tat ve aromaları tatmanız için reklamlar yayınlıyor, seminerler, toplantılar düzenliyor. kendi ırkı ile evlenmeyi, çiftleşmeyi küçük görenler türedi. kadınlar zenci kardeşlerimizle evleniyorlar. özellikle sümeyye ve rümeysalarda gördüğümüz bir durum. türk erkeğini bok yerine koymuyorlar. dünya çapında meşhur bile oldular. (bkz: turkish girls on erasmus are easy) erkeklerimiz baktılar ki olmayacak farklı seçeneklere yönelmeye başladılar. seks turizmi ülkelerine giden mi ararsın, savaştan dolayı ülkeye gelen ortadoğulu kadınlarla evlenen mi ararsın. nihayetinde tüm ülke kendi ırkından kaçan bir ruh haline büründü. baylar, bayanlar; kolay gelsin.

    ekonomi ile alakası olmadığını yazanlar gördüm. var arkadaşlar. öyle bir var ki. eskiden bir adam kendi ailesiyle birlikte eşinin ailesine bile bakacak bir durumdaydı. beyaz yaka, mavi yaka fark etmeksizin şu an erkek de bakıma, yardıma muhtaç hale geldi. enflasyon tüm ahlaksızlıkların, tüm bu farklı aromaları denemelerin, kendi vatandaşından kaçar hale gelmenin bir nevi tuzu biberi oldu. oysa bu ülkenin kurucusu türk ırkının korunması gerektiğini düşünürdü. şimdi tüm ülke farklılıkları kucaklayalım ayağına dönüştürülüyor. en geç 10, 15 sene içinde bunun etkilerini görmeye başlayacağız. her şey eğitimle bitmiyor. dna ile taşınan özellikler var. kendi ırkından birisi ile evlenmezsen, kendi ırkınla çoğalmazsan yıllar sonra tanımakta güçlük çekeceğin bir topluma uyanırsın. türk halkını uyarıyorum. kadın, erkek ayırmadan. yanlış yoldasınız.

    evlilik kavramının içi boşaltıldı. özgür bireyler olarak artık herkes dilediğini yapabilir. mesela amerika'da kadınlar bu özgürlüğün tadına bakıyorlar. single motherın çilesi adını veriyorum bu paylaşıma.

    çocuk için baba figürü çok önemlidir diyerek yazımı sonlandırıyorum. er ya da geç bu gerçekliğe uyandığınızda ben ne yaptım amq dememeniz için uyarıyorum. iğdiş edilmiş, erkekliğinden utandırılmış nesle artık uyanın ve maskülen doğanızı kucaklayın diyorum. toplumun kurtuluşu burada çünkü.

  • japonya'da kürdistan kurmak isteyen kürtler

    japon twitter kullanıcısının paylaşımında görüldüğü üzere japonya'ya mülteci olarak giden kürtler kawaguchi şehrini kürt özerk bölgesi ilan etmek istiyormuş. gazeteci ishi takaaki yaşanan asayiş olaylarına dikkat çekmişti
    tek bir adım kaldı. fuji dağına çıkıp foşik japon devletini dünyaya şikayet etmek. mağdur olduklarını iddia edeceklerdir. japonlara sabır diliyorum, az çekmedik bu dağ farelerinden. umarım ırak'a fırlatırlar bunları.

    ek: bu olaylar ilk başladığında kürtler yakalandıklarında bir türküz diyorlarmış. sonra japonlar türkler böyle değildi deyip etnik kökenlerini keşfediyor. bu yüzden türkiye cumhuriyeti pasaportlarına vize olumsuz çıkabiliyor son zamanlarda. adamlar dünyanın öteki tarafında bile bizi sikme peşinde amq.
    ek2: tehdit edildim!
    ek3: japon kaynaklarında kürtler diye geçiyor. pkklılara dağ faresi diyoruz. benim en yakın arkadaşım vanlı bir kürt. benim kürtlerle bir derdim yok.
    ek4: ne kadar medeni olduklarından, benim haksızlık yaptığımdan yakınanlar doluştu dm kutuma. benim kürt arkadaşlarım var, öyle hikayeler anlattılar ki şaşar kalırsınız. bana bizzat kürt arkadaşlarımdan duyduğum hikayeleri anlattırmayın arkadaşlar. yine mağdur oldular arkadaş.
    ek5: sen kürt'e benziyorsun yazanlar olmuş. yani bunu hakaret olarak algılayacağımı falan mı düşündünüz? benim en yakın, can ciğer dostum kürt. benim kürtlerle bir derdim yok. kim olursan ol gittiğin topluma uyum sağlayacaksın. japonya'da özerklik istemek nedir amq.
    ek6:başlığı ırkçı bulanlar olmuş. ya kardeşim kaynak belirtmişim, kaynakta kürtler yazıyor, ne demem lazım?
    ek7: (bkz: #157360529) bu entry çok açıklayıcı olmuş, okuyun lütfen :)
    ek8:japan kurdish cultural association sayfası kurmuşlar sayfa logosuna ve sayfa bannerına patladım :) save rojava japonya'da ne alaka amq
    ek9: (bkz: #157362599) beni ve bazı yazar arkadaşları halkı kin ve düşmanlığa yönlendirdiğimizi iddia ederek şikayet etmiş. mesaj attım, engelledi. ya kardeşim siz okuma özürlü müsünüz? bak burada japon gazeteci alevi kürtler yazmış adamlar japonya'da iş makinasına kürdistan yazmışlar. kafanız mı güzel? bu konu beni ve tüm türkiye cumhuriyeti vatandaşlarını ilgilendiriyor, çünkü etnik kimliğinizi keşfetmedikleri zamana kadar biz türküz demişsiniz. pasaportlarınızda türkiye cumhuriyeti yazıyor. (bkz: #157361767) sizin yüzünüzden türkiye cumhuriyeti'nden japonya'ya gitmek isteyen türk, kürt, alevi ve diğer etnik kökenli vatandaşlarımız sorgudan geçiyorlar. japonya'da bile ağzımıza sıçtınız, yetmedi mi kardeşim?
    ek10: japonya'daki durum hakkında japon tarafından yazılmış bir flood.
    ek11: (bkz: #157363504) yazar arkadaşımız çok güzel yakalamış. yahu japonya'da bu kafaya nasıl eriştiniz be kardeşim :)
    ek12: siz bana dmden küfür, hakaret, tehdit yazdıkça ben sizi yerin dibine sokacağım. bir de bu yaşananlara yalan diyenler var. sırasıyla geliyor linkler, siz kaşındınız.
    kawaguchi'yi karıştıran kürtler
    içişleri bakanlığı'na düzenlenen saldırı bizde de olursa diye korku duyan gazeteci
    japonya'daki pkklı kültür derneği
    kawaguchi'de artık sık rastlanan kural dışı taşımacılık yapan kürtler
    şu twite ve altındaki paylaşımlara bakın da bir utanın amq

  • kadınlar parasız erkeği sevmez

    kadınlar mücadelenize değil sonuca bakarlar. yok öyle eskiler gibi evin babası iflas edince üzülme, allah büyüktür bey diyen kadınlar. en ufak bir tökezlemede üstünüze basıp geçerler. artık mücadeleye bakan kadınlar kalmadı. helale de bakmıyorlar. kazan da nasıl kazanırsan kazan. bir süre için instagram hikayelerinde hava atmasını sağlarsın o kadar.

  • sorgupaneli.org

    kişisel verilerin korunması kanunu uyarınca devlete dava açıp avrupa insan hakları mahkemesine kadar bu davayı götürmek lazım. bir insanın hayatı, şahsi bilgileri bu kadar ucuz olmamalı! amq kaç gündür saçma sapan yerlerden ya aranıyorum ya da mesaj atılıyor. yazıklar olsun böyle yönetime ya.

  • togg için siparişleri sadece erdoğan'dan alıyoruz

    neden bir dünya markası çıkaramadığımızın açıklaması niteliğinde. bağımsız, özel bir şirket değil de sanki her şeyin o istediği için yapıldığı babasının çiftliği. togg projesi, toki evleri gibi vatandaşa sunulan ne varsa seçimden sonra olmayacağını varsayabilirsiniz. ben yıllardır hala milli muharip uçağımızı göklerde arıyorum. gizli modda sanırım. nasılsa vergiyi veren, boğazına çökülen, vergiyi ödemese enflasyon ile söke söke alınan vatandaşın var. öderiz biz agam sen keyfine bak.

  • bürokrasiyi alaşağı ederiz

    yabancı gerizekalı değil böyle bir vaade kanıp gelsin. yabancı bilir ki bugün kendisi için değiştirilen kanun yarın tekrar değiştirilip kendisine silah olarak döner. ekonomiden anlamıyorsunuz onu anladık bari biraz konuşmayı da bilseniz.

  • avrupa birliği'nin askeri olarak çok zayıf olması

    avrupa'nın güçlü askeri birliğe ihtiyacı yok, biz varız. nato üyesiyiz, amerika ve ab verir cep harçlığımızı, bir bakmışız ukrayna saflarında yer almışız.

  • bim'in 9 ayda 2.3 milyar tl kar etmesi

    8530 mağazası var mağaza başına yuvarlak hesap 270 bin lira kar eder. bir mağaza ayda 30 bin lira kar bırakmış. yorum suserların.

  • kızların erkekleri reddederken söyledikleri

    çok iyisin. bana çok iyi geliyorsun. ya sen aşırı iyisin. benim orospu çocuğu, ruh hastası bir adama ihtiyacım var. canım sıkılırsa, dayak yersem, ilgiye ihtiyacım olursa kenarda kal sen canım. bu arada sana karşı ancak namus timsali olabilirim ama o çocuk var ya o çocuk beni duvarlara vursa, camdan aşağı atsa aşkım o benim, kurt bakışlım, ömrüm. sana ihtiyacım olursa omzunda ağlarım kanka.

  • düz vites araçla dik yokuşta durmak zorunda kalmak

    erkeklik yapmayacak ve o el frenini çekip yarım debriyaj kalkacaksınız. baskı balata mutlu, debriyaj mutlu, motor mutlu, yanmayan yakıt mutlu, siz mutlusunuz. ben çok iyi şoförüm lan diyip arabayı yarım debriyajda geriye kaçmasın diye gazlayarak boğmanın bir anlamı yok.

  • bir kadın için çabalamayan erkek

    en son bir arkadaş vasıtasıyla birisiyle tanışmak için şehirdışına gittim. kızla buluştuk, görüştük, beğendim de. konuşurken saatler nasıl geçmiş anlamadım bile. hatta bunu kendisine söyledim de. dönüşte araba hararet yaptı, bir dünya maddi sıkıntı çektim, yani kızla görüşmek için maddi, manevi ne verebiliyorsam verdim kendimden ve kız ne dedi dersiniz :)
    seni samimi bulmuyorum.
    bu kadar.
    peki diyip geçtim. hiç bir şey demedim daha üstüne. kızın bunu deme sebebine gelecek olursak, kızı daha 3 saat görebilmişim, kız diyor ki eee şimdi ne olacak? e dedim yanına gelecem, yanıma gelecen, birbirimizi tanıyacaz. kız bu sözlere ben seni samimi bulmuyorum dedi :) o çektiğim sıkıntılara siktiri çekip hiç düşünmeden peki dedim. şimdi kızla bu durum yaşandı diye arkadaş da ben seninle daha muhatap olmam, arkadaşımı üzdün dedi. ona da güle güle dedim. uğraşmam arkadaş, uğraşmam! kendimi bir kadına anlatmak için uğraşmam. buna annem ve kız kardeşim de dahil. dişi sineğe dahi kendimi izah etmek için vakit ayırmam. kanımı em, siktir git derim. (ironi) 30 yaşındayım, 6 yıldır sevgilim yok, iş ve spor dışında bir hayatım yok. saygılarımla.

    ek açıklamalar: bu entry hakkında mesaj kutum dolmuş, hatta bir kaç entryde de hakkımda konuşulmuş.
    1. kızla görüşmeye gitmeden önce bir süre telefonda konuştuk. üniversiteden arkadaşım rica etti, konuştuk, anlaştık, kızın yanına gittim. kız beni beğendiğini bana söylemese bile arkadaşa söyledi. arkadaş da uzun zamandır bu kadar mutlu olmamıştı dedi. aynı kız bir kaç gün sonra seni samimiyetsiz buluyorum diyip gitti. ben bunun peşine düşmem işte. sormam, sorgulamam. dün seven, bugün sevmeyen birisine neden demem. evlilik ciddi bir iştir, zaman ister.
    2. arabanın hararet yapması mevzusu ile dalga geçen gerzekler olmuş. ya kusura bakmayın ben ultra zengin bir adam değilim, attığım her adımın, yaptığım her şeyin hesabını kitabını yapmak zorundayım. burada kızın yanına araba ile gittim diye kız suçludur demiyorum. o gün işten izin aldım, sabah saat 5'de kalktım, yola çıktım. eve dönmem gece 11'i buldu. insan bir durup yahu bu adam bu kadar vaktini ayırdı, yanıma geldi, bari daha mantıklı bir şekilde siktiri çekeyim der. türkiye'de yaşıyoruz arkadaşlar, burada evli olanlar da vardır yazar olarak. eşinizle oturup haftalık, aylık alışveriş planı, ekonomi planı yapmıyor musunuz? ya da yok yahu biz aşık iki aptalız, para nedir ki, elimin kiri mi diyorsunuz? peki ya harcadığınız zaman? karşınızdakine samimiyetsiz demeden önce bir düşünün. ferhat dağları delmiş de ne olmuş değil mi?
    3. annemi yazmamın yanlış olduğunu söyleyen bir yazar vardı. annem de bir kadın. kız kardeşim de bir kadın. beni ve babamı manipüle etmeye çalışıyorlar. evdekiler böyle ise dışarıdakiler nasıl olur? bir evlat olarak annem benden, bir abi olarak kız kardeşim benden razı, ben de onlardan razıyım ama bu onların beni arada sırada manipüle etmesini gerektirmez. tüm kadınlar erkekleri manipüle etmeye yatkındır. kusura bakmayın.
    4. narsist değilim. kendimi beğenmem. kadın peşinde koşan bir yapım yok. en son 2015'e kadar 3 yıllık bir ilişkim vardı, kızın ailesi ile anlaşamadık, ayrıldık. o günden beri de bir ilişkim olmadı. kadın arkadaşlarım var. beni bir sorun da size anlatsınlar nasıl birisiyim :)
    5. yalnızlık, bir oda içinde tek olmak değildir. kalabalıklar içinde anlaşılmıyorsanız da yalnızsınızdır. anlamayana, anlamak istemeyene kendimi anlatmak için zaman kaybetmem. seven bir şekilde anlar, bir şekilde saygı duyar.
    hadi eyvallah.