alles im wasser tiefer4
profili

  • giorgia meloni'nin efsanevi konuşması

    italya'nın yeni başbakanı giorgia meloni'nin, onu bunu "aşırı sağcı, ırkçı, faşist, kadın düşmanı, homofobik, bilim düşmanı" gibi asılsız ithamlarla yaftalayan alçakların suratına rocky balboa'nın sol kroşesi gibi inmiştir!

    https://twitter.com/…e11/status/1574251105940377607

    "lütfen şu sorularıma cevap verin. bu, bugün burada yaptığımız şeyle ilgili... aile kavramı neden bir düşmandır? aile kavramı neden bu kadar korkutucudur? tüm bu sorular için sadece tek bir cevap var; çünkü bu kavram bizi tanımlıyor, çünkü bu kavram bizim kimliğimiz... artık bir kimliğimizin olmamasını ve sadece mükemmel tüketici köleler olmamızı isteyenler için bizi tanımlayan her şey şimdi bir düşman. ve bu yüzden ulusal kimliğimize saldırıyorlar, inançsal kimliğimize saldırıyorlar, cinsel kimliğimize saldırıyorlar, aile kurumuna saldırıyorlar. kendimi italyan, hıristiyan, kadın ve anne olarak tanımlamamı engelliyorlar. vatandaş x olmalıyım, x cinsiyetli olmalıyım, ebeveyn 1, ebevey 2 olmalıyım, bir sayı olmalıyım çünkü sadece bir sayı olduğumda, bir kimliğim veya köklerim olmadığında finansal spekülatörler nazarında mükemmel bir köle olacağım; mükemmel bir tüketici olacağım! işte bu yüzden bu kadar çok korku uyandırıyoruz. işte bu yüzden bu etkinlik bu kadar çok korku uyandırıyor çünkü biz birer sayı (numara) olmak istemiyoruz. biz, insanlığın değerlerini savunacağız, her bir insanın; çünkü her birimiz tekrar edilemez ve benzersiz bir genetik koda sahibiz. ve hoşunuza gitsin ya da gitmesin, bu kutsal bir şeydir. bunu savunacağız. tanrı kavramını, vatan kavramını ve aile kavramını savunacağız; midelerini bulandıran bu kavramları savunacağız. bunu, özgürlüğümüzü savunmak için yapacağız çünkü asla finansal spekülatörlerin kölesi ve basit birer tüketicisi olmayacağız. bu bizim misyonumuz. bugün buraya bunun için geldim. yüz yıldan uzun bir süre önce chesterton şöyle yazmış;

    iki kere ikinin dört ettiğine tanıklık etmek için ateşler yakılacak,
    yazın yaprakların yeşil olduğunu kanıtlamak için kılıçlar çekilecek.

    işte bu zaman geldi. hazırız.
    teşekkürler."

  • atatürk ile sorunu olanın cehenneme kadar yolu var

    zafer partisi genel başkanı ümit özdağ'ın üzerine basa basa dilendirdiği ifade.

    devamı şu şekilde:

    "gazi mustafa kemal atatürk ile sorununuz yoksa, istiklal harbi ile sorununuz yoksa, türkiye cumhuriyeti'nin kuruluş esaslarıyla sorununuz yoksa, zafer partisi'ne hoşgeldiniz. eğer bunlarla sorununuz varsa, cehenneme kadar yolunuz var! sizin oyunuzu istemiyoruz, sizinle ancak mücadele ederiz"

    kaynak

    herkesiçinchp'ye en güzel cevap budur zannımca!

  • iş yok değil maaş beğenmiyorlar diyen suriyeli

    işsizlikten yakınan türkleri maaş beğenmemekle suçluyıp sigortasız çalıştığı için devletten maaş alan, üzerine her türlü sağlık hizmetinden bedava ve öncelikli olarak faydalanan, kira, fatura ve çocuk yardımı alan, kızılay kart ile market alışverişini karşılayan ve ekstra olarak ihvancı dernekler üzerinden çeşitli yardımlar alan suriyelidir.

    kaynak

  • amazon.com.tr'nin kağıt israfı

    olmayan israftır.

    ürünlerin taşıma süreci içerisinde hasar görmemesi için şarttır ve en doğa dostu yöntemdir. kullanılan kâğıtlar zaten geri dönüşümden elde edilmektedir ve doğaya zararsızdır. ayrıca yeniden geri dönüşüme de girebilir.

    bir kesim wokelar virtue signalling kasıyor diye amazon bu uygulamadan vazgeçmemelidir.

    (bkz: #118785718)