onnik13
profili

  • alternatif veyis ateş soruları

    efendim kia için bakımları ağır diyorlar doğru mudur?

  • 25 mayıs 2021 ismail saymaz açıklamaları

    cüneyt özdemir yayınında yapılan açıklamalardır, toparlayabildiğim kadarıyla not aldığım kısımlar ;

    -süleyman bey'in makyaj işi uzamış olacak ki 7 dakika geç başladık yayına
    -tartışmayı yönlendirme imkanımız olmadı
    -sayın bakan 5 10 dakikalık girizgah istedi, 45 dakikaya uzadı bu süre
    -bugüne gelelim, konumuza dönelim diye müdahale etmeye çalışsak da sayın bakan bildiğini okudu
    -hepimiz gördük, 45. dakikada programın seyrini değiştirmeseydik eğer trt programına dönecektik
    -sayın bakan için süre sınırı konulmalıydı
    -çok fazla gazeteci vardı, en fazla 2 kişi olmalıydı, 2 kişi soru sormalıydı, medeni bir tartışma ortamı yaratılmalıydı, sayın bakan 45 dakika boyunca otoriteyi eline geçirdi, müdahalelere rağmen konudan çıkmadı, biz ne yapalım, içişleri bakanını derdest mi edelim ?
    -sevgili yurttaşların anlamasını istiyorum, biz gazeteciyiz, evet benim siyasi görüşlerim var, bunu saklamıyorum ama ben bir tribün önderi değilim, ben bir aktivist değilim, ben bir gazeteci olarak kamu adına sorular sorarım, demokratik makul bir ülkede bu sorular sorulur, türkiye çığırından çıkmış durumda, bütün makul durumunu kaybetmiş durumda , demokratik zemin aşılmış, hukuk devleti kimliği aşılmış
    -ben soru sorarım, ısrar ederim, sorumu takip ederim, cevap vermiyorsa ben daha fazla ne yapabilirim ?
    -ticaret bakanıyla yapılan bir röportaj gibi değildi ortam, sedat peker'in atmış olduğu tweetleri dillendiren bir gazeteci durumuna düşmek de var işin sonunda
    -programın formatı yanlıştı
    -reklam arasında sayın bakana sorularıma cevap vermiyorsunuz, dedim, süleyman soylu ise sormuş olduğum tüm sorulara cevap verdiğini söyledi, sadece cevap vermek istediklerize istediğiniz şekilde cevap veriyorsunuz dedim, aramızda 2 defa tartışma yaşandı, bu yüzden de aynı soruları tekrar tekrar sormak zorunda kaldım
    -süleyman soylu yaklaşık 50 kişilik ekibiyle geldi programa, içeride ve dışarıda her taraf polisti
    -programın bir gün öncesinde ekşi sözlükte başlıklar açıldı, eleştirileri anlıyorum saygı duyuyorum ancak hangi olağanüstü koşullarda bu işi yaptığımızı bilmelerini isterim. bundan daha iyisi ''yapmamak'' olabilirdi. ben elimden geleni yaptım.

  • ali erbaş'ın bayram namazına kılıçla çıkması

    peygamber gökten inse ilk bunu doğrayacak haberi yok.

    ali kardeş, ali hamaney değilsin sen, ali erbaş'sın, türkiye cumhuriyeti topraklarında yaşayan sıradan bir memursun, alooo, kendine gel, herhangi bir sgk memurundan farkın yok, ptt'ye elinde kılıçla giden memur gördün mü sen? yapma kanka, manyak olursun.

  • 8 mayıs 2021 ihh'nin yasakta miting yapması

    bunların bu filistin sevdası yüzünden geldi zaten başımıza ne geldiyse.
    mavi marmara ile sikip attınız bütün itibarımızı, bölgedeki en güçlü ülke olan israil ile ilişkilerimiz de bu şovmenler yüzünden bitti, hala tutturmuşlar kudüs'te kudüs diye, kafanıza kudüs kadar taş düşsün amk, ne samimiyetsiz insanlarsınız lan siz ? bugüne kadar tek bir türk için kılınızı kıpırdattınız mı ? doğu türkistan için elle tutulur ne yaptınız ? senelerdir kudüs mevzusu, cidden artık siktirip gidin kardeşim, el kassam orada, hamas orada, el fetih orada, türkiye'de ne işiniz var, gidip savaşın cephede, elinize vuran mı var ? zorla küfür ettiriyorsunuz insana, cidden yeter ya, vallahi bıktırdı artık bunların arap sevdası, 22 arap ülkesinden ne fayda gördünüz bugüne kadar, sizin bu saçma sapan ümmetçilik sevdanız olmasaydı mavi vatan konusu çoktan kapanmıştı bugün israil sayesinde, 11 yıl önce yediğiniz bokun bedelini ödüyor hala bu ülke, hayır ne bekliyorlar onu da anlayamıyorum ki, israil devleti bugün yok olsa 400 sene boyunca osmanlı himayesinde yaşayan bir milletin enişte diye boynunuza sarılacağını falan mı düşünüyorsunuz ? gerçi kime ne anlatıyoruz ki, israil'in de allah belasını versin, el kadar ülkeye el koyamadilar senelerdir, yapacağınız işe tüküreyim sizin.

  • 2 mayıs 2021 sedat peker açıklaması

    sedat peker kim ?
    heee şu karısını türkiye'de bırakıp kaçan eleman, okey :)

  • her gün diş fırçaladığı halde dişi çürüyen insan

    benim bu.

    aklım almıyor cidden, sadece bu sene 2 defa kanal tedavisi yaptırdım, hala sızlayan dişlerim var, bir iki çürük daha geliyor belli ki, şirkette bile dişlerimi fırçalıyorum, sütü peyniri soframdan eksik etmiyorum, bu anasını siktiğimin pembe götlü dişi hala neden çürüyor anlayamıyorum.

    durum tam olarak bu görsel

    edit : diş ipi kullanmıyorum evet

  • şırdancı bedo'nun cinnet geçirmesi

    şuraya bak,

    155'i arayıp vatandaş sokakta birbirini doğruyor desen 1 tane ekip gelmez, sırf şu gariban için memleketteki tüm polis araçları sokağa dökülmüş maşallah, en son reina baskınında bu kadar polisi bir arada görmüştüm ! helal olsun , vatan kurtarmış gene kahraman polis teşkilatımız.

    gidip bir ak parti kongresinde şu muameleyi yapamıyorsunuz ya, benim hakkım haram olsun, isteyen helal edebilir.

  • çocuğa dedesinin adını koymak

    affedersiniz ama yarrak gibi adettir bu

    bu boku yiyen adamın da , bu boka onay verenin de kafasını çözemiyorum. neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz lan?

    dedemin adı hacı, zorla bana da koymaya çalışmışlar bu ismi, anacığım kurtarmış ellerinden, el kadar bebeğe hacı ismini koymayı düşünen dedemi de bizzat sikeyim.

    doğuştan refah partili olacaktım az kalsın.

  • titanic'teki rose türk kızı olsaydı olabilecekler

    jack ile fingirder ancak zengin nişanlısını asla bırakmazdı.

  • bol keseden takdirname ve teşekkürname dağıtmak

    bu konuda öğretmenlerin üzerinde baskı kuran kişi okul müdürüdür

    okul müdürüne baskı yapan da ilçe ve il milli eğitim müdürlükleridir

    daha yarım saat önce valide hanımı okuldan aradılar, hocam notların tamamını yukarı çekin diye.

    haksızlık olur, doğru olmaz, yapamam edemem dese de kadıncağız el mahkum söylenen neyse yapmak zorunda kaldı

    amaç pandemi sonrası ''bakın biz okulları kapalı dahi tutsak bu kadar başarı yakaladık, avrupa bile bu kadar iyi yönetemedi eğitim sürecini'' imajı çizmek, ayıptır. yazıktır.

    edit : bazı kafası yarım çalışan arkadaşlar çocukların takdir belgelerini mi kıskanıyorsunuz gibi abuk subuk laflar etmişler... aynen kardeşim, el kadar bebelerin belgelerini kıskanıyoruz... tövbe estağfurullah.

    bugün ders dinlemeyen, sorumluluk almayan, umursamayan, hatta zahmet edip canlı derse dahi katılmayan çocuğu ve velisini bu dandik belge ile onurlandırırsan yarın bu öğrenci eline ne defter alır ne de kitap, hadi bunu geçtim, hiç mi hak yemekten korkmuyorsunuz ? benim öğrencim her derse katılacak, verdiğim her ödevi yapacak, bir diğeri derse dahi katılmadığı halde bu çocukla aynı notlara sahip olacak, neyin kafasını yaşıyorsunuz tam olarak ?

  • mali hizmetler daire başkanı'nın çay paketi

    oh oh! paralar pkk'ya gitmiyor oh oh oh !!!
    daire başkanlarımıza gidiyor oh oh ohhh

  • börü 2039

    alper çağlar'ın burada yazılan çoğu eleştiriyi hak etmediğini düşünüyorum

    elinden geldiğince farklı işler yapmak için çabalıyor bu adam.
    dağ 3'ü çekip sinamaya sürse emin olun gene milyonlarca liralık gişe geliri sağlardı.

    salgınlar, devrimler ve savaşlar geldi ... dünyanın çivisi çıktı, eskiden çeyrek asır önce
    biz bir aileydik. diyerek başlıyor fragman, boğaz köprüsünün yıkılmış olduğunu, helikopterlerin geçtiğini görüyoruz... eğer başarabilirse ki başaracağına inanıyorum, türkiye standartlarının çok üzerinde bir işe imza atacaktır.

    golden gate köprüsünün çöktüğü amerikan aksiyon filmlerini öve öve bitiremediniz yıllarca, boğaz köprüsünün harabe halde olması mı komik geldi sayın ekşi sözlük hiçbir siki beğenmeme timi.

  • avrasya tüneli'nden geçmeyen 12.192.307 araç

    +senin payına bu kadar düşüyo
    -abi ben ankara'da yaşıyorum, ayrıca arabam da yok
    +çok konuşma ben mi ödeyeyim? zaten size güvenip iş yapanda kabahat
    -nasıl ya