2254897559879542389769879854316549878
profili

  • vatandaş doları elinden çıkartırsa 7 liraya düşer

    vatandaşı bırak açıklamayı yapan arkadaşın fiilen tanıdıkları satsa 10 liraya garanti düşer.

    edit: yatırım tavsiyesi değildir :)

  • kız kulesi'nin yıkılmış olması

    10 gün sonra british museumda karşımıza çıkarsa şaşırmam

  • iyi erkeklerin nerede olduğu sorunsalı

    sözüm kendini geliştirmemiş ve iyi erkekleri hak etmeyen kadınlara ,

    iyi erkek, kendini inşa etmekle meşguldür. yaşınız 30lara gelene kadar kendilerini görmezsiniz bile çünkü sizin etrafınızda uydu gibi dönmezler. sizler 20li yaşlarınızda yani dişiliğinizin en verimli dönemimde şu alfa ile mi çiftleşsem şu alfa daha iyi gibi derken o adamlar kendilerini baştan yaratma derdinde.

    eee yıllar geçiyor adam geliyor 35'e sizde geliyorsunuz 30a bakıyorsunuz. işi gücü olan, güçlü ve en önemlisi dolu bir erkek. aaa bu erkek beni alsın, tüm dünyasına beni de katsın.

    var mı başka bi istediğiniz ? iyi erkekler her zaman var, kendilerini geliştirmeye çalışırken, kendi dünyalarını kurarken yanında olan kadınlara değer verirler. onları yok sayıp 30lu yaşlara gelince bu adam sağlayıcı bana bakar dediğinizde ise o 20lik tazelere gider.

    şimdi son bi sorum var ? iyi erkeklerin nerede olduğunu az çok öğrendiniz ? gidip bu erkeklerin hakkını verecek misiniz? asla, siz yarış çizgisinde oturup kim kazanacak onu kestirmeye çalışıyorsunuz, ancak yarış çizgisinde bekleye bekleye yaşlanıyorsunuz hanımlar.

  • nafaka kanunu 2022 düzenlemesi

    eski kocasından boşanıp karşı dairede sevgilisiyle yaşayan bazı kaşarları rahatsız edecek düzenleme.

    umarım eski mağduriyetlerde giderilir.

  • van'da yapılan urartu aslanı heykeli

    abi bizim ülkedeki heykeltraşlar görme engelli mi ? bir çok şehirde saçma heykeller yapılıp duruyor ve bunlar belediyeler tarafından fonlanıyor.

    şaşırtıcı, urartu zamanında böyle heykeli yapıp kralım bunu yaptım deseler kelleleri gider bunlar üstünden bin yıl geçmesine rağmen bu çirkinlikte çalışmalar yapmaya devam ediyorlar.

    gözünüzün gönyesini .....

  • 15 eylül 2021 beşiktaş borussia dortmund maçı

    az önce beşiktaş maçının özetini izledim, daha sonra sinan enginin açıklamalarını. bir an içimde acaba harbi bu takım dordmundu yener mi ulan diye düşünmeye başladım.

    daha sonra dordmund leverkuzen maçını izledim. hem dordmund hem leverkuzen çok üst seviyede futbol oynamışlar. sinan engin bjk gününde olursa dordmundun içinden geçer dedi. valla beşiktaş gününde olurmu bilmem ama dordmund gününde olursa bjkli kardeşlerim helva kavurmaya başlasınlar şimdiden.

    adamların oynadığı futbol çok hızlı çok dikine çok keyifli. o sarı pipi haalandın ayağına pranga vurup zıplaması engellenirse beşiktaşın maçı kazanma ihtimali olabilir.

    beşiktaşa şampiyonlar liginde başarılar diliyorum, futbol olarak bizden öndeler bari şans yanımızda olsunda 1 puan alalım. bir mucize olurda 3 puan alırsak oohhh ne de güzel olur.

    not: sergen yalçını seven, ülkesinin puan kazanmasını isteyen ve rakibi olan beşiktaşın olası başarıları ile mutlu olabilen bir galatasaraylı

    not 2: bu dordmund bu galatasaraya gelse 8+ garanti :)

  • instagram yüzünden soğunulan şeyler

    bir çok şeyden soğudukta, ortalık öyle bir et pazarı halini aldı ki kadınlardan soğuma ihtimali beni korkutuyor

  • 1 ocak 2021 sabahı hissedilenler

    dışarda yağmur yağıyor, inşallah geçen yılın tüm pisliğini alıp götürmüştür diye umut ediyorum.