tetovo3
profili

  • rte geliyor diye toplu taşımanın ücretsiz olması

    hazretleri 22.10.2016 tarihinde bursa'ya toplu açılış töreni için geleceklermiş , bu yüzden il genelinde belediyenin aldığı kararla toplu taşıma saat 11:00 - 19:00 arası ücretsiz sağlanacakmış.

    - otobüslerin yakıt masrafları kimin cebinden çıkacak ?
    - şoförlerin ücretleri kim tarafından ödenecek ?
    - kısa mesafe tek binişlik bilet için türkiye'nin en yüksek ücretini uygulayan (5 lira) bursa büyükşehir belediye başkanı recep altepe bu durumdan utanacakmı ?
    - milli bayramlara güvenlik için engel koyan miting / yürüyüş yapılmasını yasaklayan zihniyet , fomara meydanında yapılması planlanan miting için ne gibi güvenlik önlemleri alacak ? eğer bu tarz mitingler yapılabiliyorsa neden çocuk bayramı olan 23 nisan kutlamaları bile bu ülkede yasaklanıyor ?
    - 22 ekim'de gayet sağlıklı olarak bursa'ya teşrif eden sayın cumhurbaşkanı 29 ekim kutlamalarında hasta olacakmı ?

    link

  • bursa

    recep altepe tarafından içine sıçılan şehirdir.

    adam önce ilçe başkanlığı döneminde osmangazi'nin amına koydu. sonra bütün şehrin amına koysun diye tuttular bunu büyükşehir belediye başkanı yaptılar.

    aklıma gelen yanlışlarını sayarsak ;
    *kentin en kalabalık bölgelerinden birisi olan heykel / eski garaj arasında bulunan cumhuriyet caddesi'ni sikindirik bir tramvay uğruna trafiğe kapatması. bu kapanan cadde şehrin en eski yerleşim bölgelerinde birinde olduğu için çevre caddelere yük binmesine yol açtı ve zaten var olan trafik yoğunluğu o bölgelerde hat safhaya ulaştı.

    *heykel / eski garaj istikametinde dolmuş ve otobüs yoğunluğunu azaltacağız , yüz yıllık hayal gerçek oluyor denilerek şehrin yukarıda da bahsettiğim en eski ve en dar caddelerine ray döşedi ve hiç gereği yokken tren soktu. en gerekli olan terminal / şehir merkezi hattına raylı ulaşım yokken adam şehrin en olmayacak bölgesine bu zımbırtıyı soktu. şimdi daha yeni yeni terminale doğru yapımı başlandı aynı sistemin.

    *mudanya kavşağı'nın amına koyması. uzun uzun yazmaya gerek yok o bölgede oturan yada işi düşen bursalı arkadaşlar ne demek istediğimi anlarlar.

    *dünya'da ilk 10'a girecek stad inşa edeceğiz diyerek ortaya kafası olmayan bir timsah benzeri stad çıkarılması. stad hala inşaaat halinde ama içinde futbol oynanıyor. bir gün bakıyorsunuz dış zemin çöküyor bir gün asansör düşüyor.

    *fomara (doğanbey) tokilerini yazmaya gerek bile duymuyordum ama sıralamışken onuda yazalım. hani şu fotoğraf yarışmalarında kötülük derecesi birinci olan.

    *deniz uçağı ve helitaksi gibi maceralara atılan ama kar etmeyi bırakın söylenene göre bunlardan milyonlarca dolar zarar eden.

    bir çırpıda aklıma gelenler bunlar düşünsem daha bir sürü şey çıkar aslında.

  • bursaspor

    bazı yavşakların siz bursaspor'sunuz biz ise beşiktaş , herkes yerini bilecek tepkilerine maruz kalan sevdam.

    kabul , biz sınırlı bütçelerle birşeyler yapmaya çalışıyoruz , siz ise çok büyüksünüz. guti'leri , quaresma'ları , simao sabrosa'ları ve son olarakta mario gomez'i getirdiniz bu topraklara.

    ama şunu sormak istiyorum sayın amına kodumu , dengimiz değilsiniz sizi kaale almıyoruz dediğin takımın başlığında bizi ezmeye çalışırken , denginiz olduğunu iddia ettiğini fenerbahçe ve galatasaray'ın başlıklarında da yazabilirmisin aynılarını ? yazda götüne teneke bağlayıp siktiretsinler taşşak geçe geçe.

    en son şampiyon olduğun sezon 2008-2009 sezonu , aynı bütçelere sahip olduğun daha özü dengin diye kabul ettiğin takımlar sikip sikip çoğaltıyor seni sen hala bursaspor öyledir böyledir kafasındasın bre dengesiz.

    utanmıyolarda hiç amk ya , ondan sonra yok duruşu olan takımmış , yok şerefli ikinciliklermiş. kademe düştünüz amk şerefli üçüncülüklerin takımı oldunuz hala konuşuyonuz. osuruktan bir 2.yıldız için geçmişi deşen , ve o geçmişin çöplüklerinden 2 şampiyonluk tescillettirip 2 yıldız olduk diye sevinen götoşlar sizi.

    bizleri daha doğrusu anadolu'yu ezim ezim ezdiklerini sanan dallamalar , haberleri yok mali yönden denk oldukları takımlar tarafından yıllardır arka bahçe köpeği muamelesi görüyor. söyle şimdi şehrinin takımını destekleyenler olarak bizmi eziğiz yoksa istanbul'un orospudan olma 3. üvey evladı seviyesinden yukarıya çıkamayan sizlermi eziksiniz ?