drejtor11
profili

  • dünyanın en boş çabalarından biri

    ... sizi üzen birine, sizi ne kadar üzdüğünü anlatmaya çalışmaktır.

  • dünyayı gezdikçe anlaşılan en net şey

    ilk yurtdışı deneyimim de türk milletinin yaşamadığını, hayattan keyif almadığını, yönetenlerin hayatı millete zehir ettiğini, karın tokluğuna çalıştığımızı anlamıştım. biz yaşamıyoruz arkadaşlar, hayatta kalmak için mücadele ediyoruz.

    edit: sonraki seyahatlerimde ise bize toprak atmayı unuttuklarını anladım. meğerse biz vefat etmişiz.

  • kadıköy'deki ciddi ergen keko artışı

    kadıköy her daim ergen ve keko kaynayan bir yerdi. kadıköy hiçbir zaman elit bir yer de olmadı. kaldırımda oturup bira içmek, sağa sola bağırmak, insanları rahatsız edip, oraya buraya kusmak, kadınlara salça olmak ise elit olmak, siz çok yanlış biliyorsunuz bunun kelime anlamını. kadıköy, istanbul'un en boş adam kaynayan yeridir. kadınlı erkekli.

  • koklayarak öpen erkek

    öptük de ne oldu ? hayır gerçekten ne oldu ? kıymetini bilmezler. siz ağaçları öpün, denizi, gökyüzünü ama bir kadını öpmeyin. uykunuz kaçar, gece saçma sapan evde gezersiniz öyle. yapmayın.

  • taliban'ın 15 yaşından büyük kızları istemesi

    sadece bu olaya bakılarak atatürk'ün ne kadar kıymetli bir adam olduğunu anlayabilirsiniz. burada din satan, bilhassa kadınların buna çok dikkat kesilmesi lazım. aklınızı başınıza alın. şöyle bir durum bu memleketin başına gelse ; öyle kıçınızda kot pantolon, başınızda türban gezemezsiniz. cumhuriyet değerlerine bu sebeple sahip çıkın.

    ayrıca destek verdiğiniz şahsın “taliban'ın bu görüşmeleri türkiye’yle çok daha rahat yapması lazım, çünkü türkiye'nin taliban'ın inancıyla alakalı ters bir yanı yok.” dediğini de unutmayın.

  • türk lirası ortadan kalkmaya mahkumdur

    tl ortadan kalkmaya mahkum mu değil mi bunu bilmiyorum lakin bildiğim tek şey ; bu ülke bu şekilde yönetilmeye devam ettikçe ve içinde yaşayan insanlar, yurttaş, vatandaş, vatanperver olma bilincini yitirdikçe, biz işgal edilmeye hazırlanan ülke olmaya doğru tehlikeli bir yola gireceğiz. o gün ne para ne de başka bir şey bizi kurtaracak.

  • 35 yaşına gelip evlenmemeyi başaran insan

    en güzel duyguların insanıdır. daha kör olmamış, aksine hayatı her yönüyle gören, yaşamayı bilen, karşı cinsin ne istediğini tam olarak anlama konusunda master yapmış insan kişisidir. bu insan olmama 3 yıl kalmış olmakla, hepsini en derin saygılarımla selamlarım.

  • özgür demirtaş hilal kaplan kavgası

    memleketin profesörü, hiçbir vasfı olmayan bir organizma ile sanal alem üzerinden atışıyor. bu profesör dediğimiz kişinin profil bilgisinde "15 sene abd" yazıyor. diğer organizma ise baştan aşağıya çöp bidonu.

    samimi söylüyorum bu ülkeden gidin.

  • biden'ın kürt olduğu iddiası

    biden kürt mü değil mi bilmiyorum ama sizin türk düşmanı olduğunuzu biliyorum.

  • para isteyen çocuğu pert eden hayvan

    ya bırakın şu peygamberler şehri goygoyunu . her türlü kaçakçılığın ağa babası bu şehirde. hırsız, namussuzlar. halkının %75'i kaçak elektrik kullanıyor.

  • 80 neslinin çok zor evleniyor olması

    88 doğumlu biri olarak altına imzamı atıyorum.

    evlenmek mevzu bahis değil aslında. sorun herkesin doğru insanı arıyor olması ama kimsenin doğru insan olmak için bir şey yapmaması.