i live to offend10
profili

  • muharrem ince

    aktrollere değil de normal ekşi kullanıcısına sesleniyorum, hangi ankette bu adam %3’ün üzerini gördü? (o da ilk dönem kurulduğunda aldığı oy), bu adam 2 ay önce ölü müydü? son 2 hafta mı aklınıza geldi? sizce %3 oy alan adamın ve gündemde olmayan birinin, son zamanlarda bu kadar pompalanmasının nedeni ne olabilir?

    vatan partisinin barajı geçeceğine inanan seçmen kitlesi gibi davranıyorsunuz, farkında değilsiniz.

  • 34 yaş + 12k maaş + araba + ev + robot süpürge

    benim durumuma yakın bir tablo ama ben 12k maaş yerine, 12 ev robotu aldım, üzerlerine uzanıyorum, kitap okurken beni odadan odaya gezdiriyorlar, yaptığım yatırımdan aşırı memnunum, zaten onlar tüm odaları silene kadar gece oluyor. arada tuvaletlerden birine yaklaştıklarında iniyorum, işimi görüp, tekrar peşlerinden koşup, hemen uzanıyorum. tavsiye ederim.

  • elizabeth olsen'in giydiği derin dekolteli elbise

    şu montajı yemeyecek kadar elizabeth olsen’a hakimiz allaha şükür.

  • istanbul'a girelim diyerek yürüyen yunan askerleri

    halbuki evler ucuz, arsa ucuz (euro bazında), şimdi almaya başlasalar, 5 seneye araplarla "istanbul bizim" savaşına başlarlar.

  • kılıçdaroğlu'nun demirtaş ve kavala açıklaması

    muhalefetin eleştirlmesine bile çok sempatik bakmıyorum, tüm akp'ye muhalif kişilere kollarımızı açmamız gerektiğini düşünüyorum ama şu gizli akp'liler chp'ye ya da muhalefete oy vermesin abicim. madem haksızlıktan, hukuksuzluktan, adaletsizlikten memnunsunuz, gidin akp'ye oy verin. ciddi ciddi söylüyorum bunu. madem bir şeyin değişmesini istemiyorsunuz, değişmemesi için oyunuzu kullanın.

    demirtaş, "apo'nun heykelini dikeceğiz" dediği için içerde değil, bu yüzden bir ceza almışlığı yok. fakat demirtaş, kavala gibi, gerçekten sarf ettiği bir cümle yüzünden içeride, o cümle de "seni başkan yaptırmayacağız".

    tekrar ediyorum, adaletsizlik isteyen, mevcut haksızlıkların yanında duran herkesi ama herkesi akp'ye oy vermeye davet ediyorum. gidin, pusulada ampüle yapıştırın oyunuzu. sizin gibi kafalarla yola devam edilmez, sizin desteğiniz, istediğiniz statükoya olmalı. ak koyun, kara koyun belli olsun, gizli akp'lilerin seçimler sonrası ağlamalarını dinlemek istemiyoruz.

  • 14 şubat 2022 kılıçdaroğlu helalleşme videosu

    gençler akp nasıl başa geldi? hatırlıyor musunuz? ya da size anlatan büyükleriniz oldu mu?

    bi kadın baş örtüsü ile meclise girdi, ecevit ‘haddini bildiriniz’ dedi ve akp o gün seçimi kazandı.

    kılıçdaroğlu, o günlerin tekrar yaşanmayacağını söylemeye çalışıyor. şu anki akp dönemiyle ilgili bir helalleşme yok, olamaz zaten. yasa dışı yapılmış işle helalleşilmez.

    zaten kk istese de suçları affedemez. dikta rejimine alıştı bizim millet, normalde bunun mercisi hukuktur arkadaşlar. hukuktan üstün olamaz kk.

  • sedat peker

    racon kesmeye çalışan sivilceli ergen biri ‘tripodla kimseyi yenemezsin’ yazmış. adam 17 gündür gündem. rte dahil, ne açıklama yaparsa yapsın max 2 gün gündem oluyor. karadenizde doğal gaz bulunmuştu hani, hatırlayan var mı? şu anda peker, beğenin, beğenmeyin, tüm medyayı elinde tutan, tüm imkanlara sahip olan, milyarlarca doları yöneten adamlardan daha çok etkileşim yaratıyor.
    kendisi mafya lideri ve bence sempati duyulmaması gereken bir suçlu ama böyle br adam, koskoca devleti köşeye sıkıştırabiliyorsa, devlet de şapkasını önüne koysun, bi düşünsün.

  • beşiktaş'ın istanbul sözleşmesi sessizliği

    yahu arkadaşlar, beşiktaş'ın başına gelenleri bilmiyormuş gibi yapmayın, işinize geldiğinizde destek olmayıp, işinize geldiğinizde suç atmayın.

    gezi olaylarından en büyük zarar gören kesimlerden biri beşiktaş camiası oldu. bir gecede oluşturulan 1453 kartalları denen güruh, beşiktaş taraftarı 'her yer taksim, her yer direniş' denmesin diye sahaya atlayıp olay çıkardı. bu olaydan sonra da göya aklı başında gs ve fb'li taraftarlar çıkıp 'işte beşiktaş taraftarı bu, rezil erifler' falan yazdı. bir daha emaresini göremediğimiz 1453 kartalları da ortadan yok oldu. ne oldu o sene? beşiktaş harika giderken, 5 maç üst üste stadımız kapatıldı. biliç belki o sene takımı şampiyon yapıp gidecekti(illa ki gidiyordu), ardından şenol güneş, 2 sene üst üste yine takımı şampiyon yapacaktı. 5 maç cezayı geçtim, tüm çarşı tribününe ottan boktan sebeplerden dava açıldı, evlerine polislerin bıraktığı 'deliller' bulundu.

    kusura bakmayın ama ak saray'a, 'kaçak saray' dendiği günlerde, can simidi gibi koşup, soluğu rte'nin yanında alıp, saraya el öpmeye gidenler, ahlak öğretmeye kalkmasın. o sene melo kartsız sezonu bitiriyordu, son maç ayıp olmasın diye adama sarı kart gösterdiler. azıcık adabınız, edebiniz olsun. yüzsüz erifler.

  • somali'nin imf borcunu ödemek

    izmir'e 5 milyon yardım yapanların son icraati.

  • 9 ekim 2020 la lakers miami heat maçı

    ‘lebron çok şansız’
    evet aynen kardeşim çok şanssız, karşı takımın en iyi 2 oyuncusu sakatlanmış ama yine lbj şanssız. niye? 1 maç kaybetmek yerine 2 maç kaybederek şampiyon olacak diye.