senisevmiyorumsozluk8
profili

  • kırşehir'de öldürülen 2 genç

    iq ile ilgili en ilginç saptamalardan biri, en tehlikeli grubun 80 - 85 iq aralığı olduğudur. şimdi bununla bu korkunç katliamın ne alakası var derseniz , çok alakası var, şöyleki;
    bu aralıkta bulunan , salak olarak tabir edebileceğimiz insanlar, basit suçları planlayacak ve uygulayacak kadar zeki , fakat bu suçların sonuçlarının kendi hayatlarına ne kadar zarar vereceğini, nihai sonuçlarını anlayamayacak kadar salak olurlar. zekaları hayatta normal şartlarda başarılı olmalarına yetemeyecek kadar düşük, fakat suç işlemelerine yetecek kadar fazladır, üstelik , daha aptal insanların sahip olduğu çocuksu masumiyette bulunmaz bu grupta. dünyada, suçun yaygın olduğu pek çok getto bölgesinde iq ortalaması 80 -85 arası çıkar.

    bu sebeple , bu grup en tehlikeli grup olarak kabul edilir. türkiyenin ortalama iq'su da bazı kaynaklarda 86, bazılarında 89 bazılarında ise 90 olarak geçiyor, ve büyük şehir merkezlerinde ortalama 90 üstündeyken, gerçek yüzünü müge anlının programlarında gördüğümüz anadolu çomarları tam olarak bu 80-85 bandında yer alan tiplerden oluşuyor. palu ailesi süper bir örnektir bu tiplere. işte bu tipler, hele birde alkol ve uyuşturucu ile gaza geldilerse, her türlü pisliği yapabilirler. kendileri 8 yaşında kıza tecavüz edip, oruç tutmuyor diye milleti dövmeye kalkan tipler var ya, işte onlar tam olarak bunlar. o köy enstitüleri falan bunların, zekasını biraz olsun açmak için kurulmuştu, fakat imam hatip liseleri ile işte o iğrenç , cahil ve cehaletleri ile gurur duyan zeka seviyesine sabitlendi bu çomarlar.

  • 2022 özel sektör maaş zam oranları

    gerçek enflasyon %60 lardayken ve asgari ücret %50 arttırılmışken, %40 altı zamlar küfürdür. çok haklı mazeretleri olmadığı sürece , bu rakamın altında zamlarda kurumsal sadakat falan kalmaz, ilk fırsatta aklı başında çalışanlar başka yerlere kaçar.

  • bülent ecevit'in en büyük siyasi hatası

    fetö ve akp'yi oluşturacak genç milli görüşçülere karşı fazla ılımlı davranması.
    o mağduriyet kastıkları 28 şubat sonrası, gerçekten bu tiplerin kafasını 1000 yıl kaldıramayacakları gibi ezseydi, gerçekten mağdur etseydi, ülkece daha rahattık.

    20 yıldır bütün olanlara rağmende halkımız ve fondaşların etkisindeki cihangir solcusu gençler halen şunu öğrenemedi; hoşgörüsüz ideolojilere gösterilen hoşgörü, hoşgörü değildir.

  • 1 milyon dolar için ömründen 10 sene verir misin

    10 yıl yani 87600 saat için 1 milyon dolar, saat başı 11,4 dolar yapar. ayda 225 saat çalışan (ki çoğumuz yol ile bu zamandan fazlasını iş için harcıyor), yani hayatının ayda 225 saatini maaş için patronuna satan biri için bu ayda 2565 dolar, o da yuvarlak hesap 22000 tl aylık maaş eder.

    yani uzun lafın kısası, zaman herşeyden değerli geyiği yapanlar , ayda 22000 tl altında bir maaş için günde 9 saat çalışıyorlarsa kendileri ile fena çelişiyorlar. kapitalist bir dünyada yaşıyoruz, eğer ayda 22000 tl kazanmıyorsanız bu teklif gayet mantıklıdır, zaten size saat ederinizden fazlası ödeniyor demektir. bu rakamın üstünde kazananlar için zaman daha değerlidir.

  • gecekonducuların hırsız oldukları gerçeği

    benim mecidiyeköydeki ev sahibimde bu hırsızlardandı, adamın banka hesabı bile yoktu, hayatında bir gün düzgün iş yapmadığını, övünerek anlatır, her fırsatta bizim gibi sabah 8 akşam 8 çalışan kiracılarına laf sokardı. bütün gün evinde oturur 5 dairesinden aldığı kirayı yerdi. istanbulda zar zor krediyle aldım evimi, ama ömrüm boyunca çalışıp biriktirsem bu hırsız ve benzerlerinin tek vurgunla yaptığı servetin yarısına sahip olamayacağım, bizim gibi namuslu insanların çocukları bu avam hırsızların sülalesine çalışacak.

    burada da doluşmuş bu gerçeği eleştiren hırsız çocukları , duygusal duygusal güzellemeler yapmışlar, tabi türkiyede bu hırsızlıktan vurgun yapmış zengin çok , evlatlarıda hırsız soylarını savunuyor, ama onlarda emekçiydi cart curt diye, hatta hırsıza hırsız olduğunu söyleyenlere rantçı diyen mal bile gelmiş.

  • esnafların batıyor olması

    akp ağırlıklı olarak esnaf, köylü ve ev kadınları desteği ile güçlenmiş, profesyonel eğitimli kitleye düşmanlık ile kitlesini kemikleştirmiş bir siyasal islamcı çetedir. haliyle bu grupların batması, çökmesi umurumda değil.
    ama aynı gemideyiz yalanı da sıktı, benim olduğum kompartman çoktan battı, kaçabilen başka gemilere kaçtı, kalanımız yıllardır boğuluyor. onların tarafta batsın amk. belki komple batarsak, ders alırda bir daha siyasal islam yalanlarından uzak durmayı öğrenirler.

  • iktidar değiştiğinde akp'lilerin yapacakları

    seni beni tayyip sevdalılığı ile, siyasal islamcılık ile suçlayacaklar.

  • suserların ilk köpeğinin ismi

    şifre kaybı durumunda kullanılan en popüler sorunun cevabını herkes bu başlıkta paylışıyor.
    müthiş bir olta atılmış, kullanacak arkadaşa tebrikler.