oesterreicher6
profili

  • columbia türkiye boykotu

    "columbia" sevdiğimiz ve kullandığımız markalardan biri fakat yurtdışında 1 birime satılan ürün, türkiye'de 2-3 birime satılıyor. bu durum sadece vergilerle açıklanamaz. konu, x'te de tartışılıyor bkz.link.
    columbia merkez ofisi, türkiye distribütörünün belirlediği fiyatlara karışamayacağını belirttiği bir mail attı. kısaca ya boykot edeceğiz ya da 3.000 tl'lik mala 10.000 tl ödemeye devam edeceğiz. umarım columbia türkiye bu uyarıyı dikkate alır.

    edit: amazon'dan daha ucuza alabileceğimi ben de biliyorum. columbia dünya çapında pahalı bir ürün değil. tüm dünyada insanlar makul fiyatlarla ulaşabiliyorlar. bu duruma tepki göstermek en doğal hakkımız.

  • üniversite öğrencisini devamsızlıktan bırakmak

    üniversitede derse devam etme, sonra yalvara yalvara topladığın notlarla ders geçmek için uğraş ya da daha kolayı var kopya çek. nasılsa yakalanmadıktan sonra sorun değil. işe gitme, ama maaş versinler diye bekle. bekle koçum, hayat hep senin paşa keyfine göre olacak. bırak üniversiteyi, rahat rahat züppeliğine devam et sen.

  • bakırköy'de yürüyen adama 6 köpeğin saldırması

    istanbul'da köpek saldırısına uğrayan herkesin başta ibb daha sonra ilgili bakanlığa dava açması gerekiyor. yeter bu geri kalmışlık, çağ dışılık.

  • kanadalı paraşütçü ve ıspartalı çiftçi

    zerre gülmedim. aksine rahatsız oldum. düşünsenize acil iniş yapıyorsunuz ve adamın biri tuhaf tuhaf hareketlerle sizi kaydediyor. yardım etmek yok aksine para istiyor. türk olsam korkardım ki kanadalı bir daha uçmamaya yemin etmiştir.

  • küfür yeme garantili eylemler

    adam egzozcuya gider ve abart egzoz (hani şu bas bas bağıranlar) taktırmak istediğini söyler. egzozcu: buyur abi hangi model istersin? 3 model var. sana mı küfredilsin, annene mi küfredilsin yoksa tüm sülalene mi? en çok satılan sülale modeli...

  • ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı

    yazın konuşalım. sabah kadar buradayım