kenstan11
profili

  • alttan çıtçıtlı body

    tesisatçı, tüpçü ve bilimum inşaat emekçisi kardeşimiz için zorunlu kılınması gereken giyim aparıtıdır.

  • eski eşi döverken görüntülü arama yapmak

    anadolu irfanını gösteren bir başka olaydır.

    --- spoiler ---

    antalya'nın alanya ilçesinde, ayrıldığı erkeğin otomobilde dövdüğü beyza yurttaş (24), yaşadığı dehşeti anlattı. yurttaş, “defalarca vurdu. her tarafım kan olduktan sonra imam nikahlı eşini aradı, 'nasıl olmuş aşkım' dedi. 'iyi yapmışsın aşkım biraz da benim için vurur musun' dedi. görüntülü konuşurken defalarca onun için de vurdu. kadın, 'aferin aşkım, teşekkür ederim ellerine sağlık' dedi. daha sonra benim arkadaşımı aradı. 'birazdan tecavüz edeceğim iyi izleyin' demiş. baygın bir haldeymişim” dedi.
    --- spoiler ---

    haberi yazarken imam nikahlı eşi deniyor. ne demek imam nikahlı eş? kanun önünde hükmü olmayan bir sıfattır. dostu diyeceksiniz, kız arkadaşı diyeceksiniz, kırığı diyeceksiniz ama bu saçma sapan işleri meşrulaştırabilecek jargondan uzak duracaksınız. imam nikahlı eşiymiş... siktir oradan.

  • rte'nin israfa kesinlikle tahammülümüz yok demesi

    muhterem cumhurbaşkanımızın anlattığı dünyanın en kısa fıkrasıdır

    diyecek bir şey bulamadım. lol amk.

  • 12 mart 2021 mısır'la diplomatik temasın başlaması

    başka bir deyişle sisi'nin bükülemeyen elinin öpülmesi hadisesidir.

    --- spoiler ---

    "mısır'la diplomatik düzeyde temaslarımız başladı" diyen dışişleri bakanı çavuşoğlu, "suudi arabistan'la ilişkilerimizin düzelmemesi için sebep yok. olumlu adım atarsa biz de atarız. aynı şey bae için de geçerli" açıklamasında bulundu.
    --- spoiler ---

    noldu lan şimdi? ne oldu rabia? 4 ne oldu 4? nerede 4 parmak? ne oldu müslüman kardeşler hezeyanları? ne oldu yitip giden doğu akdeniz? ne oldu mısır'la/mısır'da türk firmalarının yediği dayak, iş, para kaybı? yapmayın, etmeyin dediğimizde darbeci demelerinize, küfürlerinize, kafir ilan etmekliğinize ne oldu? rezil ettiniz, virane ettiniz ülkemizi. yazıklar olsun.

  • zekat verilirse ülkede fakir kalmaz

    bütün iktisat teorisyenlerinin karşısında diz çöküp tövbe isteyeceği formüldür.

    --- spoiler ---

    diyanet tv’de yayımlanan ‘iyilik vakti’ programına katılan bilal erdoğan, “zekat verilse dünyada fakir fukara kalmaz, hesabı kitabı yapan insanlar anlatıyor. dünyanın en zengin ülkesi olmayabiliriz ama gönlü en zengin ülkesiyiz” dedi.
    --- spoiler ---

    çok garip değil mi lan? laik bir ülkede, vatandaşın vergisiyle finanse edilen bir devlet kuruluşu, sadece bir mezhebe yönelik olarak dini bir kanal kuruyor ve herhangi bir dini formasyonu olmayan devlet başkanının oğlu da o kanalda fetva veriyor.

    (bkz: tımarhane)

  • türkmenistan'da öldürülen 14 yaşındaki çocuk

    yerli ve milli cumhurbaşkanının akrabasına judo müsabakasında yenilmeyi reddettiği için öldürülen çocuktur.

    --- spoiler ---

    türkmenistan’da 14 yaşındaki judocu süleyman tursunbayev’e finalden önce cumhurbaşkanının akrabasına yenilmesi teklif edildi. teklifi kabul etmeyen süleyman, maçı kazandıktan sonra dövülerek öldürüldü.
    --- spoiler ---

    sadece doğalgaz rezervi sebebiyle ortaya çıkan kaynak doğru dağıtılsa çok yüksek standartta yaşayacak bu milletin evlatları istanbul'da surilerden daha ucuza hamallık yapıyor. biz de bu yönetim şekline özeniyoruz. allah kahretsin bu gerizekalı insanları.

  • meyhane ismine yasak getirilmesi

    arap islam cumhuriyetinde bağımlılıkla mücadele seferberliği altında ülkeye deli gömleği giydirmeye çalışmasının son aşamasıdır.

    --- spoiler ---

    cumhurbaşkanı yardımcısı oktay, alkol ve tütün satışı yapıldığını gösteren reklam niteliğindeki tabela ve ayaklı panoların kullanımı ile ‘meyhane, tobacco shop, nargile cafe’ gibi isimlerin dükkân ismi olarak verilmesinin önüne geçileceğini ifade etti.
    --- spoiler ---

    bu gibi işler yaparak ülkedeki müslüman sayısını artıracaklarını sanıyorlar biliyorum ama o iş öyle olmuyor. birileri bu arkadaşlara inandıkları ne ise ona içimizden her gün daha fazla iyi niyet mesajı gönderdiğimizi söylesin.

  • fatih altaylı'ya mektup yazan çomar öğretmen

  • 8 ağustos 2020 lübnan darbesi

    askeri yerine asgari kullananı görmüştüm ama asgeriyi ilk defa görüyorum. tebrikler arkadaşım. bu gurur senin.

  • aileden para almanın bırakıldığı yaş

    yaşı 22'den büyük olup da ailesinden para alan asalaktır demek taş kalpli olmaktır. bu ülkenin ekonomik durumundan ötürü iş bulamayan, insan içine çıkamayan gençleri asalak olmakla suçlayamazsınız. psikolojisi iyi olmayan bu çocuklara hakaret ederek ne yapmak istiyorsunuz? gerizekalılar.

  • hamile fili içi barut dolu ananasla öldürmek

    medaniyetsizlik noktasında dünyada kafaya oynayan bir halk tarafından gerçekleştirilmiş eylemdir.

    --- spoiler ---

    hindistan'ın palakkad bölgesinde yemek bulmak için yerleşim alanına gelen hamile bir fil, henüz kimliği tespit edilemeyen kişiler tarafından içi barut dolu ananas yedirilerek öldürüldü. filin bu şekilde ölmesinden sonra ülkede tepkiler oluşurken, yerel hükümet olayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.
    --- spoiler ---

    ne denir bilmiyorum lan. adam direkt öldürmüyor, yaratıcı yol yöntem arıyor öldürmek için. bu dünyanın bir yaratıcısı yok. varsa da konusu dünya değil.