ceren sss4
profili

  • ıslıkla çalması en zevkli şarkı

    (bkz: kill bill)

  • öğretmenlerin öğretmenlerle evlenme geleneği

    arasıra meslekler arası (bkz: şase yapmak) suretiyle askeri personel ve polislerin bozduğu gelenektir.

  • abd'de kristof kolomb heykellerinin yıkılması

    geç kalınmış adalettir.

    kolomb insanların topraklarını işgal edip, yakıp yıkıp öldürüp, kalanları topraklarından sürüp; sonra da sanki uzayda yeni bir gezegen bulmuş gibi amerika'nın keşfedeni diye adını tarihe not düşürmüş, o.ç bir cani idi.

    ruhuna el-mastika

  • hepsiburada.com'un en yeni dolandırma taktiği

    edit2: tiksindim vallahi billahi tiksindim bu ülkede yaşamak, alışveriş yapmak, insanlara güvenip iş vermek, birilerine iş yaptırmak bu kadar mı b.k olur afedersiniz. en gelişmemiş ülke bile böyle değildir.

    arkadaşlar video ekşi sözlük görsel ekleden video eklemeye çalıştım olmuyor. fotoğrafları ekşi görsel'den yükledim.

    edit3: video yükleme sitesi değiştirildi. video eklendi.

    hepsiburada ile ilgili ekleme yapilan üst edit: çok fazla mesaj aldım buradan gelişmeleri yazacağım. fakat önce entry girerek buradan yardımcı olan güzel insanlara teşekkür ediyorum.
    başlığa 10. entry girilir girilmez hepsiburada'dan yetkili bir abla beni aradı ve ekşi sözlük başlığınız için aradım deyip özür diledi. en kısa zamanda çözeceğini sorun yaşanmayacağını söyledi.(daha ne sorun yasayacaksak) magduriyetimiz de yanımıza kalacak. güya iyilik yapmış olacaklar.

    adalet arama mekanı olarak (bkz: ekşi sözlük)
    .
    ayrıca ürünün satıcısi (bkz: hepsiburada)

    özetle olay:

    evvela kıymetli zamanınızı aldığım için özür dilerim. fakat benim için az uz bir para değil 499 tl paramı aldı vermiyorlar. sürecin her anını görsel ve ses olarak kanıtıyla haklı olduğumu gösterdiğim halde bunu yaşatıyorlar. aramadığım ulaşmadığım yazmadığım yer kalmadı. adamlar kafaya koymuş her şey onların lehine. ekşi sözlük'te olmasa içimizi dökeceğimiz bir mekan yok. yardımlarınızı talep ediyorum ekşici abi ve ablalarım.
    mayıs ayının 13'ünde (sipariş no=599747431) bana gelen philips hr1836/00 viva collection katı meyve sıkacağı'nı hepsijet kargo bırakır bırakmaz kargo elemanının arkasından yetişemedim. seslendim binanın altından "yarın da geleceğim buraya, alırım mutlaka" dedi. ürün ufacık çocuk oyuncağı gibi geldi. beğenmedim. ama önlemimi de alarak ürünle ilgili fotoğraf ve video aldım. ( hani daha sonra kırmışsınız, ezmişsiniz, bozmuşsunuz dememeleri için)bir de ne göreyim ürün ayrıca çalışmıyor da

    video

    (rende diski görüldüğü gibi dönmüyor) . daha önceden defalarca açılmış kutusu. düzensiz yerleştirilmiş. iç kartonun kenarından hafif kopmuş. 2 dk içerisinde iade kodu alıp hepsijetten randevu aldım 1 gün sonra ayın 14'üne.
    işte sorun süreci burada başlıyor ve taktik çalışıyor. hepsijetten kargo elemanını arayıp almasını söyledim. ürünü 14'ünde aldı götürdü. 8 gün geçti ve hala hiçbir işlem yapılmayınca hepsijeti ve hepsiburada'yı aradım. ürün sizde görünüyor dediler. şok oldum!!! 10 gün sonra hepsijet kargomun depoda olduğunu söyleyip elindeki sistemde kod olmadığından ürünümü bana geri getireceğini, ve hepsiburada'yla iletişime geçmem gerektiğini söyledi. (getirdi) ( beyin yakacak şekilde ilginç) defalarca aradım talepler oluşturdum ama bana dönen olmadı. 2 gün sonra hepsijet yetkilisi kendi sistemlerine ürünün düştüğünü kodu bulduğunu ve ürünü tekrar almaya geleceğini söyledi. gelip aldı ve 3 gün daha bu şekilde kargo müşteri tarafından kargoya verildi şeklinde göründü. ve tam tamına 16 gün geçmiş oldu.

    bu gün ekranda görsel
    yazdığını gördüm.

    ürün iadesi uygun bulunmamış. ve sebebi için müşteri hizmetlerini aradığımda iade için 14 gün süre aşılmış dendi. yani ürünü gönderiyor. 2 dk içerisinde iade kodu alıp iade etmek isteseniz de 14 gün iade süresi aşılmış oluyor. bunu yapan hepsiburada. başından beri şüphelendim neler oluyor sonu nereye varacak diye. param neredeyse 1 aydır onların hesabında ve ne yapacağımı bilmiyorum.

    süreci kendileri uzatıp oyalayıp sonra süreyi aştınız ürünü 14 gün içinde iade etmeliydiniz diyorlar. müşteri hizmetleri defalarca bunu tekrarlıyor. sinirimden ne diyeceğimi bilemiyorum.

    almanızı tavsiye etmediğim ürün bu:
    görsel
    görsel