frederick treves4
profili

  • bizim çocuklar

    bundan 20-30 yıl önce turnuvalara katılamayan veya katıldığımızda başarısız olan milli takım oyuncularına gösterilen tepki ve şimdiki tepki arasındaki farka dikkat edin. şimdi resmen nefret kusuyoruz. çünkü son 19 yılda bu ülkenin tüm ortak değerleri yok oldu, nefret tohumları ekildi, insanlar birbirine düşman edildi.

    şahsen ben milli takımın dünya kupası maçı var diye okuldan kaçıp izlemeye giden bir çocukken, şimdi maç aklıma bile gelmiyor. veya izlerken sıkılıp kanal değiştiriyorum.

    çünkü biliyorum ki artık ortak değer diye bir şey yok. toplum yozlaştı. hakkı olmayanlar üst makamlara mevkiilere geliyorlar. 750 m dolar kredi çekip ödemeyen adam yıllarca tff başkanı oluyor.

    kimse kusura bakmasın bu kirli ve iğrenç düzen yerle bir olana kadar kimse bizim çocuğumuz değil. daha turnuva başında milyon euro prim alan oyunculara utanmadan asker ve mehmetçik benzetmesi yapan şizofren manyakların iğrenç oyununa gelmeyeceğiz. siz bizim hesaplayamadığımız paralara sahip olacaksınız diye şehit düşen askerlerimizin kemiklerini sızlatmayacağız.

    türk milleti adına bu çocukları da teknik direktörü de tff başkanını da ve tüm badem bıyıklıları da bizim çocuklar olarak görmüyor ve reddediyoruz. hadi başka kapıya.

  • sinema salonunda izlenen en kötü filmler

    (bkz: sabit kanca)

    film değildi, skeçleri birleştirmişler. arkadaş zoruyla gittim. o andan sonra bir daha asla arkadaşım olarak hissetmedim.

  • yakından görülen en ünlü kişi

    (bkz: şener şen)

    osmanbey'de yürüyüş yaparken gördüm iki kez. şapkayı eşofmanı gözlüğü çekmişti ikisinde de. belli ki tanınmamak istiyordu. o kadar filmini izleyip tanımama ihtimalim yok tabi kara çarşafla bile gördük adamı :)

    edit: ilyas salman ın da evine gidip lise dergisi için röportaj yapmıştım. dünyanın en alçak gönüllü ve mütevazı adamı, kapıya kadar uğurlayıp ben gidene kadar kapıyı kapatmamıştı.

  • arda turan'ın kurban bayramı kutlaması

    herşeyi kompleks haline getiren birinin yeni saçmalaması.

    gaf yaptı ve gereğinden fazla yüklenildi kabul. herkes şaşırabilir kendisine hak veriyorum bu konuda.

    ama senin yazdığın keşke benim kadar ülkeye hizmet etseydiniz mesajı neydi birader? ne zannediyorsun kendini alt tarafı futbol oynuyorsun. cephede savaşmış gibi hallere girme sebebin nedir?