memisak9
profili

  • survivor 2024 all-star

    survivor tarihinin şüphesiz en büyük g*t oluş hikayesi yazıldı bu gece. başka böyle epik bir eleniş hatırlamıyorum.

    tepeden baktığı, aşağıladığı, sürekli baskı kurmaya kalktığı bir değil, tam iki yarışmacıya birden, hem de aynı gün yenilenerek elenmek! üstelik posta koyarak kendi girdiğin bir potada. nerden baksan türkülere ilham olacak efsane bir g*t oluş.

  • kızılcık şerbeti (dizi)

    sanki emine erdoğan bu diziyi severek izliyomuş gibi bir his var içimde nedense. böyle ayaklarını altına alıp, koltuğunda diziyi izlerken, çay veya adını bilemeyecek kadar fakir olduğum içeceğini yudumlayıp, arada da dönüp dönüp yanındakilere diziyle ilgili yorumlar yaptığını düşünüyorum. bazı karakterler konuşunca da, başını yukarıdan aşağıya sallayıp söylenenleri onaylıyor.

  • vikings'ten akılda kalanlar

    ragnar öldükten sonra y. gibi bir dizi olması

  • muharrem ince

    ulan adam bilmem kere kaç söylemedi mi, en son babala da demedi mi: 6'lı masada yokum ama 2.turda erdoğan'ın karşısında kim varsa onu destekleyeceğiz.

    adamı sevmeyebilirsin anlarım da bok atma bari. seçim 2.tura kalırsa, aklı başında muhalif seçmen tatava yapma bas geç diyecek zaten, buna hiçbir parti lideri mani olamaz!

  • 19 mayıs 2022 the economist kapağı

    neyse ki kendi kendine yetebilen ülkeyiz.
    ve ziraat bankası çiftçiye her yıl milyarlarca lira kredi veriyor,
    çiftçi mazotu 1 liradan alıyor,
    gübre fiyatları bedavaya yakın!

  • semih saygıner

    insanları öven, abartan bir tip değilimdir ama bu adamın ölmeden önce (hem ben hem semih) hayatı beyazperdeye aktarılmalı diye düşünüyorum. imkansız bir şey ama, sistem eleştirisini de çok iyi başaran aamir khan'ın elinden bir eser çıksa harika olurdu. saygıner'in tedx konuşmasını dinlerseniz, hayat hikayesinin büyük bir kısmının rağmen olduğunu görürsünüz. tüm bu rağmenlere inat; verilen mücadeleyi, elde edilen başarıyı hakkıyla yansıtacak bir ekibin elinden çıkmasını çok arzu ederim.

    14 yaşında bir çocuk, hem annesini hem babasını kaybediyor. derken 1-2 sene sonra bilardoya olan yeteğini keşfediyor. daha doğrusu bu işe olan kafa yorma yeteneğini. o dönemler bilardo oynayanlara hoş gözle bakmadıkları için abisi ona karşı çıkıyor. belki üzüntüsünü unutmak, belki de anne baba sevgisine muhtaç bir çocuğun sevgi ihtiyacını doyurmak için bilardoya dört elle sarılıyor. çünkü o başardıkça, ülkenin her yerinde insanların büyük sevgisiyle karşılanıyor. ardından yurt dışında şansını denemeye karar veriyor. gerçeklerle yüzleşiyor, kendindeki eksikleri görüyor ve artık hayatının tamamında öğrenci olmaya karar veriyor. başarıları da bu karardan sonra gelmeye başlıyor.

    ilham verici bir hikaye, sözlerine kulak verilmesi gereken bir insan.

  • biden'ın uçağa binerken merdivene düşmesi

    bu işi obama çok iyi yapmaktaydı. pezevenk, antilop gibi sekiyordu; abd'nin başkanı da böyle olur mesajı veriyordu.

  • bizi burak'ın ve bebeğimin melekleri korudu

    düşük gelirli insanların arabalarındaki melek nedense hep azrail oluyor

  • geceye unutulmuş bir futbolcu adı bırak

    (bkz: ronny johnsen)

    1 yıl beşiktaşımız'da oynadıktan sonra 1996 senesinde manchester united'a transfer olmuştu. bizimkilerin "top mop oynamıyor yaa" dedikleri adam premier ligde şampiyonluklar yaşadı, yetmedi şampiyonlar ligi kupasını kaldırdı.

    edit: kleberson aklıma geldi.

    (bkz: jose pereira kleberson)

    johnsen transferinden 9 yıl sonra, 2005 senesinde manchester united'tan beşiktaşımız'a transfer olmuştu. brezilya milli takımıyla 2002'de dünya kupasını, 2004'te kopa amerika'yı kazanmıştı. gelecek vadeden bir oyuncuydu ve ayrıca manu'nun ilk brezilyalı oyuncusuydu. ingilizlerin "top mop oynamıyor yaa" dedikleri adam türkiye'ye geldi. ve dedikleri gibi de oldu. top mop oynamadan gitti.