meftun23234
profili

  • nusret'in çalışanının suratına et fırlatması

    abartılacak bir konu yok, adam parodi yapıyor. levent kırca neler yapıyordu yanında çalışanlara.

  • 10 ekim 2020 azerbaycan ermenistan ateşkes kararı

    rusya istemiş ve iki devlet de ikiletmemiştir.
    azerbaycan'ın masada kaybetmeye başladığının ilk işaretleri gelmeye başlamıştır.kaynak
    m.akif okur'un yorumu

  • 26 eylül 2020 kızılay kolileri skandalı

    istanbul fatih'te kızılay'ın yardım kolileri toplu halde suriyeli muhalif bir derneğe teslim ediliyor. dernek kolilerdeki yardımları çıkartıp kendi kolilerine yerleştirip dağıtıyor. habere göre bu yardımlar sistematik bir şekilde yapılıyormuş ancak kızılay adı altında değil. daha da kötüsü kızılay'a yardım yapan vatandaşların bu durumdan haberi yok.
    kaynak
    kızılay ortaya çıkan görüntüleri "fitnecilik" olarak tanımladı

    (bkz: 7.9 milyon $ kızılay bağışının ensar'a verilmesi)

  • virüsle birlikte işsiz kalanlar

    yaklaşık 2.5 aydır işsizim.

    en son bir avm de yer alan stantta kahve çıraklığı yaptım. ancak virüs nedeniyle avm kapandı ve işsiz kaldım. şu an ne yapacağımı bilmiyorum. aileme bakmak zorundayım. babamın emekli maaşı kira ve faturalara zor yetiyor. ancak mutfak masraflarına ben bakıyordum. şu an elimde hiçbir şey kalmadı. vicdanınıza sesleniyorum.

    benim gibi birçok kişi işini kaybetti. perişan durumda insanlar. bunun bir çözümü olmalı. işsiz kalanların ne yapıyor şu an.

    benim elimden gelen tek şey şu an için makale yazmak. 100 kelimenin 70-80 kuruş olduğu reklam makaleleri yazarak ancak aileme destek olmaya çalışıyorum. çaresizlik insana daha neler yaptırabilir bilmiyorum.

    not 1: atay.r2344@gmail.com iletişim adresi yazmamı isteyen yazarlar olmuş. buradan isteyen yazabilir

    not 2: makale yazma işini soranlar olmuş. bende bilmiyordum önceleri google makale yazma siteleri diye aratmıştım orada çıkan belli başlı yani güvenilir siteler var zaten detaylı bilgi sitede açıklanmış bakabilirsiniz.

    not 3: arkadaşlar lütfen yazdıklarımı şahsi algılamayın benim gibi milyonlarca insan var bu ülkede. mesaj kutuma bununla ilgili bir sürü yazı geldi. amacım bu yazdıklarımdan yola çıkarak zor durumda olduğumu ve benim gibi birçok insanın olduğunu söylemekti sadece. işi ülke ekonomisinden başlayıp bölücülüğe kadar götüren kişiler mesaj atmaya başladı. amacım bu değil

    not 4: iş teklifinde bulunan bir yazarla anlaştım. bu konuda mesaj atan, destek veren herkese çok teşekkür ederim. umarım ihtiyacı ilan birçok kişide bu ve benzeri yerlerde birbirlerine ulaşabilirler.